Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ja se samo nadam da ce nasi novinari vec jednom skupiti muda u reci kako stvari zaista stoje u reprezentaciji. Cemu vise sutjeti?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- NoName
- Kontakt:
Vakat je i tebi da skines onaj lazni osmjeh sa lica i napustis ovaj nas brod. Jer ti si vec potonuo i nemoj da nas vuces za sobom, na stranu ociti pad forme ali je vaznije da prestanu tvoja konstantna rovarenja koja više ne mogu biti kompenzirana igrom jer je vise nemas. Adio, brzo ces biti zaboravljen
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
@pisac
Upravo to, Mreža je sa FTV malo načela, ali su se i oni ušutili valjda pred SP pa zato.

Upravo to, Mreža je sa FTV malo načela, ali su se i oni ušutili valjda pred SP pa zato.
Ja kad sam igrao fudbala, ovog kantonalnog doduse
igrao sam na poziciji stopera, i prvo sto mi je trener rekao, jos u pjetlicima, je bilo - NEMOJ PAMETOVAT.
Kad si stoper nemoj pametovat, aut je najbolji stoperov prijatelj, tako mu je govorio.
Kad si stoper nemoj pametovat, aut je najbolji stoperov prijatelj, tako mu je govorio.
Ne bi se bolan Spaha ni nasao u onoj poziciji da ga fauliraju da je igrao Kolasinac. PAMETNOM DOSTA, LULIC BEK SUNJIC STOPER, MEDUNJANIN
KAKVE IZMJENE U NAJBITNOJ TEKMI NA SP.
GENIJE DODA SUSIC TINA SVENA SPASIOCA
ovaj... DM playa ili sta vec.

GENIJE DODA SUSIC TINA SVENA SPASIOCA
Eh da je Spahi bogdom takav trener...Mozambik je napisao/la:Ja kad sam igrao fudbala, ovog kantonalnog doduseigrao sam na poziciji stopera, i prvo sto mi je trener rekao, jos u pjetlicima, je bilo - NEMOJ PAMETOVAT.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nije u redu ubijati igraca u pojam. Pogotovo ne kad ti trener syebe raspored i ekipu. Da je Kolasinac bio tu, ni Spaha ne bi pogrijesio. Ovako sta je tu je.
Susicu otkaz treba dati odmah.
Zmajevi trebaju Vahu ili Duska.
Ovaj amater na klupi je nekad bio vrhunski fudbaler ali nije stvoren za trenera.
Susicu otkaz treba dati odmah.
Zmajevi trebaju Vahu ili Duska.
Ovaj amater na klupi je nekad bio vrhunski fudbaler ali nije stvoren za trenera.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Zato si igrao fudbal kantonalnogMozambik je napisao/la:Ja kad sam igrao fudbala, ovog kantonalnog doduseigrao sam na poziciji stopera, i prvo sto mi je trener rekao, jos u pjetlicima, je bilo - NEMOJ PAMETOVAT.
Zato nas kapiten zajedno sa selektorom pokopa vec drugi put.
Da se drzao ove moje teorije imali bi nastup na EP i bili u najboljoj poziciji da prodjemo grupu na SP
Da se drzao ove moje teorije imali bi nastup na EP i bili u najboljoj poziciji da prodjemo grupu na SP
To kapiten stavio Sunjica partnera a lijevo LulicaMozambik je napisao/la:Zato nas kapiten zajedno sa selektorom pokopa vec drugi put.
Dokaz ?
Eto rece da je SEO NE SPREMAN...A SALIHOVIC
JOK MORA MEDUNJANIN I MAG SUSIC TINO SVENO
SVE POSLE ARGENTINE
-
Nerminovic
- Kontakt:
Emire moj.. ljubim te a ovo danas. kuknjava
Uvijek ces za mene biti general, uvijek si ostavio srce na teren.
Spahic.

Uvijek ces za mene biti general, uvijek si ostavio srce na teren.
Spahic.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mijajlovic rece da je kapiten citavu tekmu odigrao povrijeden. Ako je istina bravo i za to Safete.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- adriano_leite
- Kontakt:
Spahic je do tog momenta imao 3 katastrofalne greske i svaki puta je bila sansa za gol. Sunjic je odigrao fantasticnu utakmicu i krpio je sto je mogao nakon gresaka i ispadanja Spahica. Lulic je svoje najbolje utakmice odigrao kao bek i Safet je htio da po strani napadne Nigeriju sa Mujdzom i Lulicem, a znamo da je Lulic bolji u ofanzivi od Kolasinca. Greska Papeta je sto mu nije Kolasinac igrao lijevo, a Sunjic desno, jer je postalo ocigledno da ce jedna utakmica Spahica odluciti nase snove o Svjetskom. Nesto slicno kao onda protiv Francuske, ali neka, Spaha je nasa legenda i imun je na kritike. Svi su drugi krivi, ali ne i on. Sto se tice izmjena, Susic kada je usao, bio je nas najbolji igrac prvih 10 15 minuta.MB7 je napisao/la:Ne bi se bolan Spaha ni nasao u onoj poziciji da ga fauliraju da je igrao Kolasinac. PAMETNOM DOSTA, LULIC BEK SUNJIC STOPER, MEDUNJANINKAKVE IZMJENE U NAJBITNOJ TEKMI NA SP.
GENIJE DODA SUSIC TINA SVENA SPASIOCAovaj... DM playa ili sta vec.
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
ODLAZI
Sto prije to bolje... Sergeju se možeš samo sageti
Sent from my Home using fingers
Sto prije to bolje... Sergeju se možeš samo sageti
Sent from my Home using fingers
Opet i opet i opet. Ne zaslužujemo te spodobo, sagni nam se i izvini i za Nasrija i za sinoć. Grobaru bh fudbala. Lažni moralisto, kabadahijo, prevarantu i kladionicaru. Protiv Irana dati traku Begovicu a ovu moralnu nakazu i lošeg stopera poslati u kinu.
Adio levatu MOZEMO I BEZ TEBE.
Povedi i Papeta i Ibricu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Adio levatu MOZEMO I BEZ TEBE.
Povedi i Papeta i Ibricu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sudija i Susic su jedini krivci. Spahic je ispao zrtva taktike. Sunjic nije smijeo biti u prvoj postavi u najvaznijoj utakmici u istoriji BiH fudbala. Nedudlam Spahicu kao neki ovdje, ali i nekrivim ga za ovaj poraz. Sa Dzekinim golom bi i dalje bili u igri.
- tyler durden
- Kontakt:
Oprosti se od repke. 
Emire imenjace mrsss iz repke kratko jasno, Susic da je imao damu izbacio bi te odma u 35-toj min. i to uz samarcinu bi te otjerao u coshu stadiona.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Principatus
- Kontakt:
Ni jedno malo dijete, kojem bi covjek objasnio proste poteze fudbalske taktike, ne bi jucer igralo bez lijevog beka. Spahic je jucer igrao 2 pozicije, stopera i beka, protiv brzih Nigerijanskih krila. Ludilo. Ali naravno on je krivac, a ne onaj idiot koji je tu postavu izveo na teren. Na ovom forumu se covjek nikad nece nacuditi koliko ljudi nista o fudbalu ne razumiju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bas tako mnogi su mu halalili onaj ispad protiv Nasrija kada nas je kostao direktnog ne odlaska na EP, ja mu to jos nisam halalio a namjeravao sam u slucaju zesceg zalaganja na SP i prolasku grupe ali nista od toga Spaha jos jednom mrsss iz repke i ti i Pape, a dzeko ni jedne da se ne javalja mrs na klupu aku mu se ne svidja na klupi noga i njemu ali nebi rekao nije se bunio ni u MCFC-u nebi smio ni u A timu.Mozambik je napisao/la:Zato nas kapiten zajedno sa selektorom pokopa vec drugi put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.