Lillard je napisao/la:Obojicu ako je potrebno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Lillard je napisao/la:Obojicu ako je potrebno
Sreca pa se ti ne pitas.messilla je napisao/la:Ja bih im doplatio još 50 miliona.
madridist je napisao/la:
3/4Rajaz je napisao/la:madridist je napisao/la:
Sav si mi nenadyebivmadridist je napisao/la:3/4Rajaz je napisao/la:madridist je napisao/la:
2/2
flash royal
ili u prevodu nenadyebivo
A jesi primijetio da ga nema na onoj gore temi da baci koji hejt prema utajivačima poreza. Krajnje čudno obzirom na to kakvo mu gađenje izazivaju isti.Rajaz je napisao/la:Sav si mi nenadyebiv
Pa Seo je rekao svojemessilla je napisao/la:A jesi primijetio da ga nema na onoj gore temi da baci koji hejt prema utajivačima poreza.Rajaz je napisao/la:Sav si mi nenadyebiv
madridist je napisao/la:Samo pošteno,prevaranti,narkići,utajivači poreza te klaunovi nikad nisu imali veze sa Madridom.
Pepe, Coentrao, Ronaldo, Casillas, Xabi Alonso, igrači koji su igrali za Real Madrid u bliskoj prošlosti, a neki su i dalje u klubu. Naravno, svi su oni nevini jer država Španjolska pokušava sve zavarati i namjerno nanijeti štetu kraljevskom klubu.madridist je napisao/la:A koji je to dokazani prevarant povezan sa Madridom danas?
Na temu la liga sam stavio tacku prije vise od mjesec i lijepo napisao cujemo se kad izadje raspored. Tamo samo ima vas par jadova sto kmecite i nadate se da neko zlo snadje Ronalda![]()
A ako je istina da je Ronaldo pored milijarde koju je zaradio ucinio neki potez izvan zakona drzave Spanjolske i to mu se dokaze na sudu onda treba da bude kaznjen i tu nema spora.
Uzivajte i dalje
Eto nisam trebao u duhu Ramazana,izvinjavam se.messilla je napisao/la:Nazva nas čovjek jadovima. Aferim.
E tu si u pravuLillard je napisao/la:Ti si započeo s glupom slikom.
Šta kažeš, Ronaldo bio glavni igrač u sve 3 titulemadridist je napisao/la:Rona je dosao u Madrid i odveo ga do 3/4 te do prve obrane titule u LP ikad u historiji lige prvaka.
Usput postigao i najvise golova u tom takmicenju u istoriji.
Tako da , u pravu si sta se ima uporedjivati..
Mada mislim da je Rona i glavni favorit za zlatnu loptu i ove godine zahvaljujuci titulama koje je uzeo sa Madridom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.