Pa kad je omašio neku noć ovdje se ispisalo 10. stranica

Mistery

Vedo je trnokop

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
tek je došaoCartman je napisao/la:Nadam se ce ovo pomoc da odyebe onog Rumuna sa klupe Dynama.
to ja govorim samo pape to nesmije napravitiunavita je napisao/la:svaka mu cast,i mozete govoriti sta hocete ali u ovom trenutku bi treba debelo biti ispred dzeke,sto igrama iz prosle sezone sto iz ove
Naivno razmisljanje... Bilo koji trener bi vam se nasmijao na takve ideje. Cuj ne smije. Pa Dzeko je nase najvece ime u svijetu fudbala, samo neka se pojavi na terenu on je koristan jer odvlaci paznju protivnika, sto Vedadu i ostalima moze samo olaksati posao.Nedimko je napisao/la:to ja govorim samo pape to nesmije napravitiunavita je napisao/la:svaka mu cast,i mozete govoriti sta hocete ali u ovom trenutku bi treba debelo biti ispred dzeke,sto igrama iz prosle sezone sto iz ove
ne igraju imena nego igračicalcio je napisao/la:Naivno razmisljanje... Bilo koji trener bi vam se nasmijao na takve ideje. Cuj ne smije. Pa Dzeko je nase najvece ime u svijetu fudbala, samo neka se pojavi na terenu on je koristan jer odvlaci paznju protivnika, sto Vedadu i ostalima moze samo olaksati posao.Nedimko je napisao/la:to ja govorim samo pape to nesmije napravitiunavita je napisao/la:svaka mu cast,i mozete govoriti sta hocete ali u ovom trenutku bi treba debelo biti ispred dzeke,sto igrama iz prosle sezone sto iz ove
potpuno si upravo , vidi se da neshvacas fudbal bukvalno kao vecina ovdje!calcio je napisao/la:Naivno razmisljanje... Bilo koji trener bi vam se nasmijao na takve ideje. Cuj ne smije. Pa Dzeko je nase najvece ime u svijetu fudbala, samo neka se pojavi na terenu on je koristan jer odvlaci paznju protivnika, sto Vedadu i ostalima moze samo olaksati posao.Nedimko je napisao/la:to ja govorim samo pape to nesmije napravitiunavita je napisao/la:svaka mu cast,i mozete govoriti sta hocete ali u ovom trenutku bi treba debelo biti ispred dzeke,sto igrama iz prosle sezone sto iz ove
Pitacemo ona 3 litvanca koji ce cijelo vrijeme biti u blizini Dzeke kada budemo igrali protiv njih.Nedimko je napisao/la:ne igraju imena nego igrači
Svaka mu cast... sad nek jos vrati pare ljudima koji su pali zbog onog penala i one nevjerovatne fule i mirna Bosna...unavita je napisao/la:svaka mu cast,i mozete govoriti sta hocete ali u ovom trenutku bi treba debelo biti ispred dzeke,sto igrama iz prosle sezone sto iz ove
igramo sa 1¸napadačem i onako statičan on nemože ništacalcio je napisao/la:Pitacemo ona 3 litvanca koji ce cijelo vrijeme biti u blizini Dzeke kada budemo igrali protiv njih.Nedimko je napisao/la:ne igraju imena nego igrači
doktor je malo zakazao u nekoliko operacija a dva pacijenta mu umrla od ranjavanja portugalacaNimla_RZ je napisao/la:Jel se to meni čini ili neko govori da Ibišević treba biti ispred Džeke?Edin je doktor nauka za Vedada, i kad bi čitavu sezonu proveo na klupi.
ma imam osjecaj da je ovo onaj najgori populizam. sutra da Vedad promasi penal za repku kao neki dan za Stuttgart isti ovi ce promjeniti pricu za 180 stepeni. treba malo prosiriti vidike. imamo dobre napadace i treba ih koristiti na najbolji nacin.vrebac86 je napisao/la:potpuno si upravo , vidi se da neshvacas fudbal bukvalno kao vecina ovdje!calcio je napisao/la:
Naivno razmisljanje... Bilo koji trener bi vam se nasmijao na takve ideje. Cuj ne smije. Pa Dzeko je nase najvece ime u svijetu fudbala, samo neka se pojavi na terenu on je koristan jer odvlaci paznju protivnika, sto Vedadu i ostalima moze samo olaksati posao.