Da, pisano je o tome prije dan-dvamirza12345 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:23Da li je Halilovic dobio zeleno svjetlo da moze trenirat??
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Neka raja polako, molim ovih par likova ako nemaju sta pametno ili reci ili pitati, da ne pisu nikako, jel to tesko?
A taman smo poceli fino dijelitii uvazavati druga misljenja.
A taman smo poceli fino dijelitii uvazavati druga misljenja.
-
mirza12345
- Kontakt:
Evo izvinjavam se ako sam nesto pogresno rekao...nemoj da neko zamjerni nesto halal bilo
Imam ja jedno pametno i fudbalsko pitanje, a ono glasi po čemu je Elvir Muminović zaslužio novi ugovor?
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Momak nije imao priliku da pokaže šta zna zbog jbnih povreda.
Ovaj ugovor mu je šansa da se dokaže.
Ovaj ugovor mu je šansa da se dokaže.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pa jedino logično da se Dejanoviću i Karamarku neće produžiti ugovor.Možda da ovaj bude za desnog beka opcija,rezerva.
Ima priče da se mijenja U21 pravilo za iduću sezonu, navodno bi trebalo se smanjiti na 1 igrača.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
mirza12345
- Kontakt:
Znaci i Dejanovic ide a dobro bit ce pojacanja ljetos
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ne znam, ugovor mu ističe na ljeto i njemu i Karamarku a imaš tu i Ovčinu na desnoj strani.
Da li je to plan da se ostavi Muminović a dovede još desni bek.
Uostalom do ljeta je daleko i ako se priča sa nekim menadzerima i igračima,ne može ti niko garantovati da je to završeno.
Igrači mjenjaju odluke u roku par sati ako neko da više para a ne par mjeseci.
Mislim da o imenima za ljeto je smiješno sad pričat, koliko je to daleko u ovoj branši.
I Mostarske kiše kao da su stale
Svi u Tuzlu 
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Da se docepamo Evrope po treci put zaredom pa cemo onda o pojacanjima.
Dobro je, ne prividja se samo meniVictoriasFikret je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:16100%Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:47Tugo moja postade nam tema leglo djecurlije i trollova![]()
mirza12345 = Ado1922 = Dokoljenko
19V22
Nemam veze sa ostala dva profila 
A gdje je i sta radi Lejs Plicanic, koja je tacno njegova uloga u ekipi ? Ima li neko da zna na koliko je on potpisao?
19V22
Koliko sam mogao vidjeti Laušu ističe ugovor sa Hajdukom 31.05.2023!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Mostarac45
- Kontakt:
Govorilo se ovdje da je taraba ozbiljna i da je menadzerski tal, ali da je toliko los da ga nijednom jos u protokolu nije bilo … Steta za malog Kadrica sto ne uhvati neke minute, ima momak potencijala vidjelo se u pripremnim da zna lopte.Mostarac45 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 21:07Ne svatljivo mi je da samo on i karamarko nisu dobili priliku cak ne znam jel Lejs ijednom na klupi bio?
19V22
-
Mostarac45
- Kontakt:
- crveniratnik
- Kontakt:
Mali Kadric je odlican, šteta malo visine, ali od njega se moze napraviti igrač barem za Premijer lige BiH....Mali zna lopte, bolji je od Pršeša dva puta...Cernica22 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 21:09Govorilo se ovdje da je taraba ozbiljna i da je menadzerski tal, ali da je toliko los da ga nijednom jos u protokolu nije bilo … Steta za malog Kadrica sto ne uhvati neke minute, ima momak potencijala vidjelo se u pripremnim da zna lopte.Mostarac45 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 21:07Ne svatljivo mi je da samo on i karamarko nisu dobili priliku cak ne znam jel Lejs ijednom na klupi bio?
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.