HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Svaka cast Musi,kao i upravi Zrinjskog na reakciji,izjavama i suspendiranju Pehara. To cine pravi klubovi,a ne cobansko vadjenje da je svako kriv sem njih kao sto je to bilo u Borcu. Navijacima Zrinjskog nemas sta reci kad imaju pileci mozak(naravo onima koji su uletili) i sigurno su tu bili u sluzbi politike,a ne sporta i Zrinjskog.....
klub se ograđuje od svojih navijača i odriče ih se, svako normalan se stidi takvih spodoba
-
- Kontakt:
Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Hajde ti meni reci, koja je bila namjera "svladanog"? I da li je neko napadao igrace Zrinjskog pa da ovi vracaju ?napravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ima li šta novo čobane to smo znali ,što se ne vratite svojim korijenima pa tucite kamen.shaman7 je napisao/la:ispravljenonapravljenje je napisao/la:Mi smo kreteni za sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
Pogledaj klip huliganu,nemoj iz jedne slike izvlačiti pouku...Da si imalo normalniji vidio bi da je taj huligančić oborio tog istog igrača na zemlju i krenuo da ga udara dok ga zaštitari nisu zaustavili...napravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nećeš dobiti ime al ako si realan tako i pošten trebao si pokazati scenu prije gdje ovaj pubertetlija sapliće i obara ovog igrača i obadvojica padaju !!! Ne znam kako imaš obraza da se javiš uopšte !napravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nazovi "Ultrasi" mjenjajte ime brukate navijacki pokret !!!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Juzna_tribina
- Kontakt:
Rovcanin Damir jedan je od nas
Vidi se da je manijak
(Y)

Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
rekao sam ti ja da je Bajro haubica spor jedini on juće nije uspio pobjećiJuzna_tribina je napisao/la:Rovcanin Damir jedan je od nasVidi se da je manijak
(Y)

@napravljenje
Kad si ti napravljen, u olujnoj noći.Ti nisi bio u planu kod oca i matere.
Ti si jedna velika greška, šteta po tebe.Ti si nesporazum, potaknut strahom.
Definitivno si rođen protiv volje roditelja.To je najvažnije što ti mogu reći.
Sviđaš mi se, toliko si inspirativan.
Ima u Zrinjskom i normalnih ljudi i to je činjenica, svaka čast Musi i Džidiću, normalni momci, koji žive od sporta, a vi ugrožavate egzistenciju i svojih ljudi i što više razmišljam siguran sam da si stvarno VELIKA GREŠKA.
Ima u Zrinjskom i normalnih ljudi i to je činjenica, svaka čast Musi i Džidiću, normalni momci, koji žive od sporta, a vi ugrožavate egzistenciju i svojih ljudi i što više razmišljam siguran sam da si stvarno VELIKA GREŠKA.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ali je dobar tehnicar, jesi vidio umjetnosti sakrivanja iza klupice, ono neprimjetno u crvenoj majici 

Support Velez, It's logical! ★
- BH Patriot
- Kontakt:
Nek' vas je stid, vi sebe nazivate navijačkom grupom? NULTRASI!
Livin' La Vida Loca ;)
-
- Kontakt:
Baš sam se nasekirao radi vaših komentara 

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
šta pričaš ti? :/nidi je napisao/la:ima li šta novo čobane to smo znali ,što se ne vratite svojim korijenima pa tucite kamen.shaman7 je napisao/la:ispravljenonapravljenje je napisao/la:Mi smo kreteni za sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
neznam na cijoj si strani, ali nisi shvatio poentu.-.
Kad si se nasekirao hajde kod Marina nek ti ga vistanapravljenje je napisao/la:Baš sam se nasekirao radi vaših komentara

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ma nije on kriv nemojte ga napadati, krivi su ovi na sto su ovi "ULTRASI" sto su usli u teren. Njegovo je da brani svoje pa bilo kako.England je napisao/la:@napravljenje

hahha nezna nultras kako Sarajlija udara hahahhaha btw ovaj navijac koji je kao "uhvacen" je nakon sto igrac Veleza odlazi(nakon sto ga je izgazonapravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
I ne treba da se sekiras zbog komentara, ali bi se trebao sekirati i zabrinuti zbog svog razmisljanja gdje podrzavas divljastvo, sovinizam i mrznju. S obzirom da si, blago receno, nezreo (dal' zbog godina ili neceg drugog) da shvatis tezinu takvih devijacija covjeku ne preostaje nista drugo nego da te iskreno sazaljeva.napravljenje je napisao/la:Baš sam se nasekirao radi vaših komentara
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.