Nema veze kakva je drzava, kakvi su univerziteti i to. Bitan je onaj video sto kruzi internetom gdje neki Ameri ne znaju gdje Poljska i koliko je 2 puta tri i to ovom klaunu formira sliku neke nacije.alemsa je napisao/la:Da su glup narod nebi imali ovakvu drzavu realno...KingJamesMVP je napisao/la:Ma koda je važno šta je izjavio. Vidi se na njemu na faci da je glup, kao i mnogi crnci. Nije ovo rasizam ali su stvarno crnci malo gluplji. Amerikanci općenito glup narod, ali crnci pogotovo
I jeste to rasizam, imas crnaca vrlo obrazovanih, dobrih i na visokoj nozi ljudi. Glupana i smeca u svakoj rasi i naciji ima
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Ili kad nekom Bošnji bude krivo što Ameri ne znaju gdje je BiH, a on od njihovih država zna naći Texas možda.Kajzer10 je napisao/la:Nema veze kakva je drzava, kakvi su univerziteti i to. Bitan je onaj video sto kruzi internetom gdje neki Ameri ne znaju gdje Poljska i koliko je 2 puta tri i to ovom klaunu formira sliku neke nacije.alemsa je napisao/la:Da su glup narod nebi imali ovakvu drzavu realno...KingJamesMVP je napisao/la:Ma koda je važno šta je izjavio. Vidi se na njemu na faci da je glup, kao i mnogi crnci. Nije ovo rasizam ali su stvarno crnci malo gluplji. Amerikanci općenito glup narod, ali crnci pogotovo
I jeste to rasizam, imas crnaca vrlo obrazovanih, dobrih i na visokoj nozi ljudi. Glupana i smeca u svakoj rasi i naciji ima
Walk on, with hope in your hearts.
100% istina, cudno im sto za Tursku misle da je curka ali normalno im da nasi smatraju Colorado kao bojanku.artemis77 je napisao/la: Ili kad nekom Bošnji bude krivo što Ameri ne znaju gdje je BiH, a on od njihovih država zna naći Texas možda.
Ne bih me iznenadilo da se ovo pocne koristiti kao argument kad bude poredjenja o kvaliteti Irvinga sa drugim igracem..
ser del barça es el millor que hi ha !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobar dan

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sve su to americke zavjere,Irving ih je samo skontao,svaka čast momčino
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... anatomije/
Objašnjenje što je recimo Kajri evidentno glup.
Objašnjenje što je recimo Kajri evidentno glup.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo kasnije prebaciti u history topoc, samo ovdje da se pokaže kako se nekada igrala odbrana na ASG pogotovo u 4/4 i produzetku 

šta kažeDonnie Darko je napisao/la:Ne znam zašto se svaki put iznenadim kada se ispostavi da je neki sportista stopostotni idiot.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kyrie i Wilson Chandler misle da je Zemlja ravna. Dobro je znati da i moroni mogu uspjeti u NBA-u.
Upravo slušam ovaj podcast Jeffersona i Fryea sa Kyriem, čovječe![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:šta kažeDonnie Darko je napisao/la:Ne znam zašto se svaki put iznenadim kada se ispostavi da je neki sportista stopostotni idiot.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kyrie i Wilson Chandler misle da je Zemlja ravna. Dobro je znati da i moroni mogu uspjeti u NBA-u.
Upravo slušam ovaj podcast Jeffersona i Fryea sa Kyriem, čovječe![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ti hrvat, ja srbin, epi bošnjak... kome mi možemo reći da je glup kad smo na ivici rata zbog praznikaKingJamesMVP je napisao/la:Ma koda je važno šta je izjavio. Vidi se na njemu na faci da je glup, kao i mnogi crnci. Nije ovo rasizam ali su stvarno crnci malo gluplji. Amerikanci općenito glup narod, ali crnci pogotovo

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahah kako jak postDANTES je napisao/la:ti hrvat, ja srbin, epi bošnjak... kome mi možemo reći da je glup kad smo na ivici rata zbog praznikaKingJamesMVP je napisao/la:Ma koda je važno šta je izjavio. Vidi se na njemu na faci da je glup, kao i mnogi crnci. Nije ovo rasizam ali su stvarno crnci malo gluplji. Amerikanci općenito glup narod, ali crnci pogotovo

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ma kyrie trolla opasno
ubio se za naseg foruma 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Greivs Drugi od Sportsport.baKK_Bosna je napisao/la:ma kyrie trolla opasnoubio se za naseg foruma

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Postade mi još draži sad.KK_Bosna je napisao/la:ma kyrie trolla opasnoubio se za naseg foruma

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irving ima goru sposobnost poznavanja geografije od sposobosti vodjenja tima kao prvi igrac.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam trening Zapada upravo i KD i Russ uopste ne sutiraju na istom kosu,iako su "mijenjali" koseve vec 2 puta.
Da i ne pominjem neke vjezbe "trojki","cetvorki"...

Da i ne pominjem neke vjezbe "trojki","cetvorki"...

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sutra bi Istok mogao slaviti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
190-188.KingJamesMVP je napisao/la:Sutra bi Istok mogao slaviti
Veceras je najbolji dio vikenda

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo ga je za*ebano docekati, jer se oduzi da Bog dragi sacuva. Moji pobjednici za veceras: Booker, Kyrie, Gordon. Normalno da je navijackiSarmelino je napisao/la:190-188.KingJamesMVP je napisao/la:Sutra bi Istok mogao slaviti
Veceras je najbolji dio vikenda

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sta li ima u planu Gordonadriano_leite je napisao/la:Samo ga je za*ebano docekati, jer se oduzi da Bog dragi sacuva. Moji pobjednici za veceras: Booker, Kyrie, Gordon. Normalno da je navijackiSarmelino je napisao/la:190-188.KingJamesMVP je napisao/la:Sutra bi Istok mogao slaviti
Veceras je najbolji dio vikenda.

Samo da ne bude kakvo razocarenje ili krađa kao prosle godine..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.