FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Podolski ulazi
al makar je izmjena prije 70. minuta

Zadnja izmjena: arminz, dana/u 03 maj 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Placem bogami.Nema sanse da i trecu zaredom nesto napravi pri ulasku.Pogotovo kad vidis s kakvom vezom se igra.
Izbori
Izbori

Hernanes i Guarin se takmice ko ce losije odigrat. Ljudi su gotov sve usrali
Uci ce Kova u 80. i nece nista napravit za 10 minuta pa ce rec "evo vidite zasto ne igra?Guarin zasluzeno i iducu od prve pocinje".
Izbori
Izbori

Podolskog
fak ju, fak ju, fak ju
Daj jos Kovu umjesto Guarina pa da se ovo zavrsi.

Daj jos Kovu umjesto Guarina pa da se ovo zavrsi.
Steta da ovo nije uslo mozda bi se trgnuli.
Izbori
Izbori

SiamoNoi je napisao/la:Steta da ovo nije uslo mozda bi se trgnuli.
Izbori
Zasto Palacio van o jbt
Izbori
Izbori

Jbm ti familiju mancini sto vadis Palacia fuj smecaru glupi 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Naravno sad se pocelo igrat nakon obavljenih zamjena.Nevjerojatno kakav klaun ovo vodi s klupe.
Izbori
Izbori

Uh, steta sto ne udje
Paloski bogalju.
Izbori
Izbori

Koji cirkus boze dragi
Sacir u uzasnoj formi.
A stvarno mi nije jasno kako neki igraci stalno igraju iako im je forma nikakva, dok neki unatoc dobroj utakmici ostanu na klupi. Danilo npr. ne znam kad je zadnju dobru utakmicu imo, a igra svaku. Santon je zbog ozljede propustio jedan mec i od tad ne moze da upane u prvih 11 iako ovaj igra ko k*rac. Guarin i Brozovic iz utakmice u utakmicu pokazuju retardacije po terenu a igraju i dalje, dok Kovacic i mali Goku odigraju odlicnu utakmicu i zavrse na klupi
Zao mi Icardija i Palacija. Prvi nije dobio ni jedne postene lopte. Pa covjece ne mozes ne stvorit prilike napadacu, ne mora ni igrat nikako. Palacio jadan svaku utakmicu ostavi dusu na terenu, al dzaba kad ti vezu cine najnekreatvniji igraci na planeti.
Mancini se preserava, umjesto da se krene napadacki i sa najboljim sto se ima od pocetka, jer Chievo nije ekipa koja ce se nadigravat, on nesto glumi i kombinuje najgori moguci vezni red. Jos je i Hernanes totalno podbacio danas.
Guarinu skidam kapu
definitivno najgori igrac koji sam gledo u Interu. Ne znam hocul moc trpit i iducu sezonu da ga gledam, ako ostane. 

Sacir u uzasnoj formi.
A stvarno mi nije jasno kako neki igraci stalno igraju iako im je forma nikakva, dok neki unatoc dobroj utakmici ostanu na klupi. Danilo npr. ne znam kad je zadnju dobru utakmicu imo, a igra svaku. Santon je zbog ozljede propustio jedan mec i od tad ne moze da upane u prvih 11 iako ovaj igra ko k*rac. Guarin i Brozovic iz utakmice u utakmicu pokazuju retardacije po terenu a igraju i dalje, dok Kovacic i mali Goku odigraju odlicnu utakmicu i zavrse na klupi

Zao mi Icardija i Palacija. Prvi nije dobio ni jedne postene lopte. Pa covjece ne mozes ne stvorit prilike napadacu, ne mora ni igrat nikako. Palacio jadan svaku utakmicu ostavi dusu na terenu, al dzaba kad ti vezu cine najnekreatvniji igraci na planeti.
Mancini se preserava, umjesto da se krene napadacki i sa najboljim sto se ima od pocetka, jer Chievo nije ekipa koja ce se nadigravat, on nesto glumi i kombinuje najgori moguci vezni red. Jos je i Hernanes totalno podbacio danas.
Guarinu skidam kapu

Već sam prestao brojati koji put je od dolaska Mancini sam sebi pucao u nogu.
[youtube][/youtube]
Izbori
[youtube][/youtube]
Izbori

Jedini krivac je sudija što nije Kijevu isključio 1-2 igrača i nama penal kakav dosudio
. Koji klaun je ovaj Mancio, jedino bi bio dobar za sportskog direktora.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Na kraju smo dobro i prosli.
Danilo, Palacio i Medel najbolji danas.
Al sto je Sacir igracina!

Danilo, Palacio i Medel najbolji danas.
Al sto je Sacir igracina!

Murillo=JJ
Nisam gledao 2. pol, šta je uradio?SampiJuve je napisao/la:Al sto je Sacir igracina!![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nista, dva centarsuta u rangu Yuta i dva suta u rangu Guarina. Iz solidnih prilika.
Avdija Vrsajevicu izvini za poredjenje, ti si puno bolji igrac.
Avdija Vrsajevicu izvini za poredjenje, ti si puno bolji igrac.

Murillo=JJ
Šta će napravit,uđe jednom u 5 utakmica na 20 minuta i očekuje se od njega da rijesi utakmicu.
Izbori
Izbori

Ma pustite Beppea, jedva doceka da ovaj ima losiju utakmicu da ga moze populjuvat jer ga ne gotivi..sad ceka kraj utakmice da se ne zayebe ko prosli put 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.