Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini kome je Rudy najdrazi igrac ?
ko na koga pjeni?? koliko vidim srpski igraci i selektor su pravili cirkus na samom kraju, u momentima kad je bilo odavno sve riješenoDANTES je napisao/la:stvarno mi nije jasno čemu ovo? bolji su od nas vode ubjedljivo, čemu glumatanje, provokacije, frka? je li se boje nas(zbog čega pobogu) ili ih drmaju kompleksi neki? mada čemu i to? nekad smo mi harali sada oni....
ovako samo mogu da nama učine dobro, da proradi inat i motiv do neba
pa ne...ali evo, kaže lik Špance drmaju neki kompleksi, a ljudi ih otresli 20 razlike...i još na kraju ovi prave cirkus na terenu, Sale nešto reži na sudije...niđe veze jbtNeverGiveUp je napisao/la:let3, ne kenjaj, nismo ćoravi, gledali smo cijelu tekmu.
ne trci pred rudu,ima nas josNeverGiveUp je napisao/la:MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini kome je Rudy najdrazi igrac ?
Da.
ObjasnioL-Train je napisao/la:ne trci pred rudu,ima nas josNeverGiveUp je napisao/la:MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini kome je Rudy najdrazi igrac ?
Da.![]()
Spanjolci su poznati floperi,ali i kosarkasi Srbije su seljacine teske,tuca im nije strana rijec,kako na reprezentativnom,tako i na klupskom nivou,igranje 3-2,gadanje sudija loptomo ili najpoznatij slucaj bacanje tudjih zastava pod izgovorom da tu ne pripadaju.
sta je bolan on objasnioObjasnio
rubio nije srbin, niti je bogdan španac, niti je rudi srbin... pa i jesu bolji to govorim, ne shvatam ovo ponašanje, ne vidim nikakav razlog... mi smo za njih plitak potok, što se blamiraju bezveze..let3 je napisao/la:ko na koga pjeni?? koliko vidim srpski igraci i selektor su pravili cirkus na samom kraju, u momentima kad je bilo odavno sve riješenoDANTES je napisao/la:stvarno mi nije jasno čemu ovo? bolji su od nas vode ubjedljivo, čemu glumatanje, provokacije, frka? je li se boje nas(zbog čega pobogu) ili ih drmaju kompleksi neki? mada čemu i to? nekad smo mi harali sada oni....
ovako samo mogu da nama učine dobro, da proradi inat i motiv do nebacemu taj papanluk
ne kontam...i druge je Španija gazila, pa nije bilo cirkusa...još su ih pustili da smanje razliku (realno su jaci za 30)
molim te, banuj se samsemir01 je napisao/la:sta je bolan on objasnioObjasniojadni vi ako vam je Rudy majmun kreten kojeg treba razbiti omiljeni igrac NE VJERUJEM cu jsad su srbi ovdje seljoberi sto se spanci govanri bacaju ko da ih je tenk udario
ti si dokazao da pojma nemas idi malo svrsavaj na spance yebali ti onilet3 je napisao/la:molim te, banuj se samsemir01 je napisao/la:sta je bolan on objasnioObjasniojadni vi ako vam je Rudy majmun kreten kojeg treba razbiti omiljeni igrac NE VJERUJEM cu jsad su srbi ovdje seljoberi sto se spanci govanri bacaju ko da ih je tenk udario
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.