Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa zato sam i napisao da su više "profitna organizacija", a po igračima su sigurno jako kvalitetna ekipa.badblueboylivno je napisao/la:Jedan od čudnijih klubova nadaleko. Bogat gazda, klub nikoga ne zanima, dosta igrača sa strane, uzmu Slobodu u gostima, gube kući od Podgrmeča![]()
jos gore se deislo nama prosle godine u Orasju jos znaju kako su prolazili zbog takvog sudjenja kad smo im one tribine skrsili zbog takvog sudjenja i oni su opet na isti nacin dosli do bodova protiv Slobode ..nedo bog ih ponovo vidjeti u PLGusar1995 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sabotic- ... zno/127081
i znam da se ne dešava samo nama, ali nije ni čudo što nam je PL 101. liga na svijetu. pa šta je onda reć za ovu ligu![]()
jedva čekam da vidim izvještaj
Bez ljutnje ali po ovome snimku od 2 min Sloboda je imala 2 sanse, imali neko snimku penala za Capljinu ?GracanicaAA je napisao/la:Trenutno sada 18. kolo ima na TK
Ako ste sta propustili evo 18. kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;
sta se imaju radovat...rutinski kupljena utakmica i idemo dalje...12 stillabnorme123 je napisao/la:Samo izgleda da su Slobodini igraci preozbiljno shvatili hajku o dopingu pa se haman ne smiju ni radovati.
Ma nepratim vas uopste nit me je briga za vas, nego ja pogledam citav pregled kola...harry_90 je napisao/la:Koliko su ovi iz Bihaca iskompleksirani u pm..ovaj gleda snimak samo meca Capljina-Sloboda..prati sta se desavalo,ako dobijemo mec kupljen je,ustvar dan-dva pred pocetak meca tvrde da smo kupili,pa ako na kraju Sloboda dobije onda oni izlaze iz rupa sa svojim predvidjanjem od prije dan-dva kako je Sloboda kupila itd..
Previse se nafurali na Slobodu,vise prate sta se desava kod nas,nego kod njih...
Kakav penal? usnio ti nesto haman?Iceplayer je napisao/la:Bez ljutnje ali po ovome snimku od 2 min Sloboda je imala 2 sanse, imali neko snimku penala za Capljinu ?GracanicaAA je napisao/la:Trenutno sada 18. kolo ima na TK
Ako ste sta propustili evo 18. kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Naprotiv meni je drago da ste kupili jer onda sam ubjedjen da sa takvim zvijezdama u ekipi niste ni mogli drugacije dobiti tamo utakmicu, Jedinstvo je kupilo i kupice utakmice sve do kraja ja se ne bojim ni sekunde za nasChinaglia je napisao/la:pa šta i da je kupljeno? u čemu je problem? je l' to ti misliš da tvoj klub nije kupio i(li) neće kupiti ni jednu tekmu do kraja sezone?!
LloriS je napisao/la:Igraci Slobode se ni ne raduju golu, sta ce ljudi znali prije pocetka meca da su tri boda tu, zasto trositi energiju bezveze, onaj jedan igrac Slobode jos mase rukama, krivo mu, mora da je bio dogovor da on zabije taj pogodak
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, bar vi ne mozete kupitLloriS je napisao/la: Naprotiv meni je drago da ste kupili jer onda sam ubjedjen da sa takvim zvijezdama u ekipi niste ni mogli drugacije dobiti tamo utakmicu, Jedinstvo je kupilo i kupice utakmice sve do kraja ja se ne bojim ni sekunde za nas
Bas nam je krivo samo razmisljamo o Slobodi ipak mi zaostajemo za njima 3 bodastaragarda je napisao/la:LloriS je napisao/la:Igraci Slobode se ni ne raduju golu, sta ce ljudi znali prije pocetka meca da su tri boda tu, zasto trositi energiju bezveze, onaj jedan igrac Slobode jos mase rukama, krivo mu, mora da je bio dogovor da on zabije taj pogodak![]()
...a mora da je i vama krivo
![]()
pa gdje bolan da ne razmisljateLloriS je napisao/la:Bas nam je krivo samo razmisljamo o Slobodi ipak mi zaostajemo za njima 3 bodastaragarda je napisao/la:LloriS je napisao/la:Igraci Slobode se ni ne raduju golu, sta ce ljudi znali prije pocetka meca da su tri boda tu, zasto trositi energiju bezveze, onaj jedan igrac Slobode jos mase rukama, krivo mu, mora da je bio dogovor da on zabije taj pogodak![]()
...a mora da je i vama krivo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.