Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Phill Jackson
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2009, 01:05

A mozeli biti veci majmun od gerarda koji napada neduzne ljude po kaficima???[/quote]uff,jesi naso Nemanju poznatijeg pod nadimkom "cvijeće" branit...samo je protiv nas dobio 2 crvena..da ne pricam kako se pljuje i kolko podjeli laktova konj..ovo bgm. nema nikakve veze sto za vas igra..inace mrzim takve igrace tipa Vidic,Materazzi,Lehmann,Terry,Van Bommel,Barton....koji stalno glume debile[/quote]

Vidic to radi na terenu - covjek se bori za loptu i brani boje svog kluba :mrgreen:

dok s druge strane - nasilnik gerrard, koji je inace jedan od najboljih igraca svijeta - udara ljude po kafanama - koliko nisko redsi mogu ici? :D

Daj boze da dogodine vidimo : "19! - Rafa it's a fact!" :D[/quote]smiri dozivljaj..uredu je..shvatili smo da koristis lizing d.o.o. osiguranje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 24 avg 2009, 01:07

:mrgreen:

dje da se pozalim na ovog fila - spama - treba ovo banovati :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 avg 2009, 08:05

Ova prica za gerrarda i vidica je totalno nepotrebna...
Kako je ovu tekmu valencia odigrao, nisam bas pratio sta se desava, a bas me interesuje...
U svakom slucaju, cestitke za novu tricu manu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 24 avg 2009, 08:42

Phill Jackson je napisao/la:A mozeli biti veci majmun od gerarda koji napada neduzne ljude po kaficima???
uff,jesi naso Nemanju poznatijeg pod nadimkom "cvijeće" branit...samo je protiv nas dobio 2 crvena..da ne pricam kako se pljuje i kolko podjeli laktova konj..ovo bgm. nema nikakve veze sto za vas igra..inace mrzim takve igrace tipa Vidic,Materazzi,Lehmann,Terry,Van Bommel,Barton....koji stalno glume debile[/quote]

Vidic to radi na terenu - covjek se bori za loptu i brani boje svog kluba :mrgreen:

dok s druge strane - nasilnik gerrard, koji je inace jedan od najboljih igraca svijeta - udara ljude po kafanama - koliko nisko redsi mogu ici? :D

Daj boze da dogodine vidimo : "19! - Rafa it's a fact!" :D[/quote]smiri dozivljaj..uredu je..shvatili smo da koristis lizing d.o.o. osiguranje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Terry :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 avg 2009, 09:47

dajte ljudi sto sa ziletima raspravalj nema potrebe, a i znate na otoku onu staru njihovu dobru What ship has never docked in Liverpool? The Premiership to sve govori nek se bave njemanjom ili bilo kojim nasim igracom :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 10:27

Smatra se kako je David Gill, izvšni direktor Manchester Uniteda, u kontaktu sa generalnim direktorom Real Madrida Jorgeom Valdanom u vezi s potencijalnim transferom.

Real navodno za Nizozemca traži £20 milijuna funti. U Madridu očajnički pokušavaju povratiti barem dio od ogromnih £200 milijuna funti, koliko su potrošili tijekom ovog prijelaznog roka, a nastoje se i riješiti nekoliko igrača prije nego se za 11 dana završi prijelazni rok.

Unitedov menadžer Sir Alex Ferguson je oduvijek cijenio krilnog napadača, koji mu je izmaknuo prilikom odlaska iz PSV-a u redove Chelseaja 2004. godine. Talentirani krilni igrač je osvojio brojna priznanja u redovima Bluesa, uključujući i dva uzastopna naslova prvaka.

Ferguson je početkom ljetnog prijelaznog roka odbacio mogućnost njegovog dolaska zbog sumnji u njegovu dugoročnu fizičku spremnost. No, očajnički mu nedostaje još jedan igrač reprezentativog kalibra, a Ferguson želi osvježiti svoju momčad, te se je spreman kockati za razumnu cijenu.

Nedavni događaji su dramatično popravili odnose Reala i Uniteda. Prošle je godine šef Uniteda bijesno odgovorio na prljave taktike Ramona Calderona u vezi sa dovođenjem Ronalda izjavom kako "im ne bi prodao ni virus".

Novi predsjednik Florentino Perez je za prioritet odabrao popravljanje odnosa sa Unitedom, te je nedugo nakon što je proglašen predsjednikom Vragovima ponudio 'grančicu masline'. U Unitedu se nadaju kako u tom poslu ima prostora za pregovore oko cijene, a sigurno je kako Robben ne bi odbio taj transfer u godini SP-a.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 10:47

Zaboravite na Robbena nakon predsezonskih utakmica Pelegrini je izjavio da če Robben biti u startnoj postavi;
Što bi Robben sa konja na magarca :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 11:21

Raul_64 je napisao/la:Zaboravite na Robbena nakon predsezonskih utakmica Pelegrini je izjavio da če Robben biti u startnoj postavi;
Pa zeli covjek titule,a United je pravo mjesto za to. I nemoze nikako imati mjesto u pocetnih 11,jer pelegrini uvjek igra za 2 zadnja vezna. Jedino ako ce ronaldo ili kaka na klupu,onda ce biti mjesta za njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2009, 11:55

Možda će Pelegrini mjenjati taktiku, jer ovako Roben će sjediti na klupi, a za onakvog igrača to nije dobro. Jučer sam čitao da su dva Mačestera u borbi za njime, zato požurite jer Citiju neće biti problem koliko god Real lupi cijenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 12:59

Manchester nudi Carricka i 10 milijuna funti za Modrića?

Prema pisanju web portala metro.co.uk menadžer aktualnog engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson želi u svojim redovima vidjeti Luku Modrića (23)...

Navodno je stoga škotski stručnjak za hrvatskog veznjaka u redovima Tottenhama spreman ponuditi engleskog reprezentativca Michaela Carricka (28) kao i dodatnih 10 milijuna funti, što bi trebalo dodatno odobrovoljiti upravu Spursa.

Iz utakmice u utakmicu Modrić je okosnica Tottenhamove igre, pa je tako trener Tottenhama Harry Redknapp nedavno otkrio da mu je Ferguson jako nahvalio Modrića. Hoće li sve ostati samo na nagađanjima ili će zaista iz Uniteda i službeno poslati ponudu ostaje za vidjeti, ali činjenica je da Ferguson posljednjih godina sklon posezanju igrača u klub s White Hart Lanea.

Podsjetimo, samog Carricka kao i Dimitra Berbatova, Ferguson je doveo iz Tottenhama, engleskog veznjaka prije tri godine, a bugarskog napadača prošlog ljeta.

Ipak, čini se malo vjerojatno da bi se transfer uistinu mogao i odigrati budući trener Tottenhama Harry Redknapp obožava Modrića i neizmjerno ga cijeni, te će ga se teško htjeti odreći a pogotovo nakon sjajnog starta u sezonu (maksimalnih devet bodova iz tri kola).
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 avg 2009, 13:01

Nije valjda toliko puk'o :?
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2009, 13:02

hammers je napisao/la:Nije valjda toliko puk'o :?
I ja se to pitam. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2009, 13:38

man utd treba jedan dobar spic def...Bebatov se vuce ko mrtav konj a Roney je dobar al nije onaj rasni strijelac npr kao sto je bio Ruud Van Nistelroy :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 avg 2009, 15:31

Saurman je napisao/la:man utd treba jedan dobar spic def...Bebatov se vuce ko mrtav konj a Roney je dobar al nije onaj rasni strijelac npr kao sto je bio Ruud Van Nistelroy :)
Nije rasni strijelac, ali je zato rasni igrac ... sto prije se "kutarishu" Berbatova to bolje za njih, uvaliti ga nekom timu, cudi me kako ga Ferguson nije uvalio City-u za dobre pare, i onda dovest nekog kako treba ... joj skota zao mu feninga, ni Aguera ni Benzemu ne dovede ... ali lisac ce skontati vec nesto...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 avg 2009, 15:50

Genghis je napisao/la:
Saurman je napisao/la:man utd treba jedan dobar spic def...Bebatov se vuce ko mrtav konj a Roney je dobar al nije onaj rasni strijelac npr kao sto je bio Ruud Van Nistelroy :)
Nije rasni strijelac, ali je zato rasni igrac ... sto prije se "kutarishu" Berbatova to bolje za njih, uvaliti ga nekom timu, cudi me kako ga Ferguson nije uvalio City-u za dobre pare, i onda dovest nekog kako treba ... joj skota zao mu feninga, ni Aguera ni Benzemu ne dovede ... ali lisac ce skontati vec nesto...

neznam samo zasto je i bio navalio da berbatova dovede, caricka nikad nisam volio tako da bi volio da ovo upali sa modricem, roben bi dobro dosao u ovoj ekipi.

p.s. ali i dalje se nadam da ce u nekom od naredni prelazni rokova dzeko stici na oldtrafford to bi bio pun pogodak i za njega i za manutd
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 avg 2009, 16:57

majestic24 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Zaboravite na Robbena nakon predsezonskih utakmica Pelegrini je izjavio da če Robben biti u startnoj postavi;
Pa zeli covjek titule,a United je pravo mjesto za to. I nemoze nikako imati mjesto u pocetnih 11,jer pelegrini uvjek igra za 2 zadnja vezna. Jedino ako ce ronaldo ili kaka na klupu,onda ce biti mjesta za njega.
Raul na klupu,Robenn u igru...igrali bi samo sa jednim napadacem Benzemom,a kao krilni poluspicevi bi bili Ronaldo i Robenn,Kaka u sredini,a iza njega dvojica defanzivaca Lass i Alonso 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 avg 2009, 23:57

heheh zao mi je zileta :twisted: gdje su sada da nesto komentarisu :lol:, a kakav modric neka ga u totehemu i ne treba nam niko vise sta ste navalili na dovodjenje igraca sad imamo uigranu momcad i drugaciji nacin igre. imali smo jedan bezvez poraz al sta se moze
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2009, 12:33

Izgleda da ce Vida Killer biti suspendovan 3 utakmice zbog udaranja Rodallege. :( :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 avg 2009, 14:50

andersonu se sprema noga, iz manutd
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 25 avg 2009, 21:19

MUFC_for life je napisao/la:35 mill funti za sneidera i robbena...
mozda mozete dovesti Snejdera,ali Robenna ne mozete nikako ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.