to će biti XmasteRofPoker je napisao/la:Mislim da se nudi sljedece : Siena - Caserta rez : 40 - 56 2 minute prije kraja 3 cetvrtine --- Siena nece izgubiti vise od 11 razlike -- placa se 1.86

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
to će biti XmasteRofPoker je napisao/la:Mislim da se nudi sljedece : Siena - Caserta rez : 40 - 56 2 minute prije kraja 3 cetvrtine --- Siena nece izgubiti vise od 11 razlike -- placa se 1.86
hehe i o tome sam razmisljao ali mi nekako bilo puno 17 razlike, ali italijani su to.zgmiky je napisao/la:to će biti XmasteRofPoker je napisao/la:Mislim da se nudi sljedece : Siena - Caserta rez : 40 - 56 2 minute prije kraja 3 cetvrtine --- Siena nece izgubiti vise od 11 razlike -- placa se 1.86
Bravo za Crne macke iako u zadnjoj minuti, potpuno zasluzen bod. FT 2:2mancity je napisao/la:Cardif Sunderland 1:0 poluvrijeme . X2@ 3.25
Gosti nisu uspijeli iskoristiti crveni karton prednosti,vec su i sami zaradili jedanCautinho je napisao/la:Banni Yas-Al Shabab 1-1 70'
Probati na gosta. 1.70
Prošlo,7 golova na krajuCautinho je napisao/la:U Wwinu kvota 1,67 na manje od 7,5 gola na meču Karlskrona-VIK Vasteraas (hokej)
Rezultat je 3-2,do kraja druge trećine ostale 2 minute.
cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
1 na medeke bi trebao doći 2.45
sretno
ma buraz ide handi tuj00k3r je napisao/la:cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno![]()
ajmo do kraja!
ma nomano, eo nam meda, gledam ih i uzivam, samo mi je trebao netko kao ti da me natjera da uplatim na preokret, hvala, taman da vratim sta me dragi donbass povaljo...zgmiky je napisao/la:ma buraz ide handi tuj00k3r je napisao/la:cim sam uplatio 1-1zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno![]()
ajmo do kraja!
3:1 (hendi zasad)zgmiky je napisao/la:medveščak-dinamo 0-1 nakon 1.tr.
sretno
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.