Arogantni je napisao/la:nostradamus je napisao/la:travnicanin je napisao/la:pred Želju odlična atmosfera, još ako bude fino vrijeme biće i raje, Bešlija pun pogodatak
Ma kako nije pun pogodak,svaka nam cest.A ovi u Zelji imaju smisla da procjene igraca u P:M: .
Prvo nece Dudica pa on kod nas bude najbolji strijelac lige,sad nece ni ovoga

...Vidicete kad im bas on zagorca zivot u subotu,jer tako to obicno biva

I gdje sad igra ta klasa Dudic... u Gosk-u
Mi ne trazimo balvane od 30 kuka od kojih nemas koristi tj. ne mozes ga prodat a samim time ni zaraditi... Vjerujem da ste se vi bas oparili sa njim...
A sto se tice H. Beslija on je obicna taraba... Iz razloga sto se nije ni kod jednog trenera dokazao, ne samo kod Amara... On je najvise obecavao prije jedno 5-6 god kad ga je Plisek htio voditi u Cesku ali tad se povrijedio i od tada je taraba zesca...
Vi cete sigurno izgubiti iz razloga sto ste vec nadoknadili ove bodove koje cete izgubiti... A nadoknadili ste ih sada protiv Olimpica a i mozete nadoknaditi u posljednja 3 kola kada igrate kuci...
Ma sto se Dudica tice to vam je bio promasaj sezone htjeo ti to priznati ili ne.Sto se prodaje tice vi ste na primjer s Viscom pokazali kolko vi zapravo glupo rukovodstvo imate,Koliko ste zaradili na onakvom talentu.Provjeri...Smijesna suma....
Ajde da vidimo vase napadace .Adilovic i Popovic.Tvrdim da je Beslija bolji igrac od i jednog i drugog.Za Adilovica pitaj navijace Celika.Tata direktor ga uvalio kao sto vam i ostale uvaljuju po stranackoj osnovi,ali djabe ti to neces priznati.Za Popovica ti tvrdim da vam je bolje da banderu zakucate negdje oko penala bolje vam je a i korisnija bi bila od njega.I nemoj samo reci da pomalo ljubomora ne radi kad ste vidjeli da je Beslija dao tri gola.Zeba vam je najbolji igrac,i kad smo vec kod godina mogao bi ti i on biti slicno poredjenje onom kojeg si gore pomenuo.Da se razumijemo tog igraca i je izuzetno cjenim,ali kad ti je takva logika sta ce vam on.A vasi dugovi zapravo govore kako vi poslujete i koliko ste puni para.
I nemoj bolan lupati gluposti o ishodu u subotu.Ja nisam siguran da cemo mi dobiti,ali se samo malo skontaj pogledaj istoriju duela,izracunaj koliko ste stvarno jaki ,kako je Travnik nezgodan domacin
,cak ste i titule gubili ovdje .Ta prica o Olimpiku i nadoknadi bodova pred kraj je toliko smjesna da je ne treba ni citati.A i Travnik je potpuno druga ekipa u odnosu na prije par sezona.I spustite se malo na zemlju.Jer previse se dignete pa vam se onda desiTEL AVIV
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....