NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

nostradamus

Re: NK Travnik

Post Postao/la nostradamus » 14 avg 2011, 17:22

nidi je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:ETO NAS PO BODOVE. ;)
Samo izvolite,i ako budete bolji nema problema.Ovdje ko zasluzi i odnese ih.Mi cemo pokusati da ostanu na Piroti,a ko bude bolji nek pobjedi...
:lol: :lol: :lol: :lol:
A bolji smo mi bar na Piroti naravno posto od osnivanja Premijer lige BiH nikad niste dobili ovdje...Imate samo jednu tekmu nerjesenu i slavili ste kao da ste u najmanju ruku ligu prvaka uzeli :D :D :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 avg 2011, 17:42

nostradamus je napisao/la:A bolji smo mi bar na Piroti naravno posto od osnivanja Premijer lige BiH nikad niste dobili ovdje...Imate samo jednu tekmu nerjesenu i slavili ste kao da ste u najmanju ruku ligu prvaka uzeli :D :D :D
dobili vas sezone 2005/06 na piroti! 2-0
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2011, 17:50

Sezona 1995/1996
subota, 18.5.1996. 24 Travnik Zeljeznicar 4 0
Sezona 1996/1997
subota, 26.4.1997. 25 Travnik Zeljeznicar 3 0
Sezona 1997/1998
- 4 Travnik Zeljeznicar 4 1
Sezona 2000/2001
- 29 Travnik Zeljeznicar 1 1

Sezona 2003/2004
subota, 8.5.2004. 26 Travnik Zeljeznicar 2 1
Sezona 2004/2005
subota, 7.5.2005. 27 Travnik Zeljeznicar 2 0
Sezona 2005/2006
subota, 10.9.2005. 5 Travnik Zeljeznicar 0 2
Sezona 2007/2008
subota, 17.5.2008. 28 Travnik Zeljeznicar 1 0
Sezona 2008/2009
subota, 29.11.2008. 15 Travnik Zeljeznicar 3 2
Sezona 2009/2010
subota, 12.9.2009. 6 Travnik Zeljeznicar 0 0
Sezona 2010/2011
subota, 14.8.2010. 3 Travnik Zeljeznicar 2 1

Travnik - Zeljeznicar 11 8 2 1 22:8 (+14)

Zeljo se nesto ne moze podiciti tradicijom u Travniku, ali cinjenica je da je Zeljo puno kvalitenija ekipa.
Bice zanimljiva utakmica
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 14 avg 2011, 18:55

Crni gavran je napisao/la:Sezona 1995/1996
subota, 18.5.1996. 24 Travnik Zeljeznicar 4 0
Sezona 1996/1997
subota, 26.4.1997. 25 Travnik Zeljeznicar 3 0
Sezona 1997/1998
- 4 Travnik Zeljeznicar 4 1
Sezona 2000/2001
- 29 Travnik Zeljeznicar 1 1

Sezona 2003/2004
subota, 8.5.2004. 26 Travnik Zeljeznicar 2 1
Sezona 2004/2005
subota, 7.5.2005. 27 Travnik Zeljeznicar 2 0
Sezona 2005/2006
subota, 10.9.2005. 5 Travnik Zeljeznicar 0 2
Sezona 2007/2008
subota, 17.5.2008. 28 Travnik Zeljeznicar 1 0
Sezona 2008/2009
subota, 29.11.2008. 15 Travnik Zeljeznicar 3 2
Sezona 2009/2010
subota, 12.9.2009. 6 Travnik Zeljeznicar 0 0
Sezona 2010/2011
subota, 14.8.2010. 3 Travnik Zeljeznicar 2 1

Travnik - Zeljeznicar 11 8 2 1 22:8 (+14)

Zeljo se nesto ne moze podiciti tradicijom u Travniku, ali cinjenica je da je Zeljo puno kvalitenija ekipa.
Bice zanimljiva utakmica
Ovo izmedju Travnika i Zelje na Piroti su uvjek dobre tekme.Ovo bi trebalo prenositi iz mnogo razloga...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 19:14

Nek se ponovi 2005 .. :)

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 15 avg 2011, 13:41

pred Želju odlična atmosfera, još ako bude fino vrijeme biće i raje, Bešlija pun pogodatak

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 15 avg 2011, 16:05

travnicanin je napisao/la:pred Želju odlična atmosfera, još ako bude fino vrijeme biće i raje, Bešlija pun pogodatak
Ma kako nije pun pogodak,svaka nam cest.A ovi u Zelji imaju smisla da procjene igraca u P:M: .Prvo nece Dudica pa on kod nas bude najbolji strijelac lige,sad nece ni ovoga :lol: :lol: :lol: ...Vidicete kad im bas on zagorca zivot u subotu,jer tako to obicno biva :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 avg 2011, 16:47

travnicanin je napisao/la:pred Želju odlična atmosfera, još ako bude fino vrijeme biće i raje, Bešlija pun pogodatak
Ma kako nije pun pogodak,svaka nam cest.A ovi u Zelji imaju smisla da procjene igraca u P:M: .Prvo nece Dudica pa on kod nas bude najbolji strijelac lige,sad nece ni ovoga :lol: :lol: :lol: ...Vidicete kad im bas on zagorca zivot u subotu,jer tako to obicno biva :D

I gdje sad igra ta klasa Dudic... u Gosk-u :lol: :lol: :lol:
Mi ne trazimo balvane od 30 kuka od kojih nemas koristi tj. ne mozes ga prodat a samim time ni zaraditi... Vjerujem da ste se vi bas oparili sa njim...

A sto se tice H. Beslija on je obicna taraba... Iz razloga sto se nije ni kod jednog trenera dokazao, ne samo kod Amara... On je najvise obecavao prije jedno 5-6 god kad ga je Plisek htio voditi u Cesku ali tad se povrijedio i od tada je taraba zesca...

Vi cete sigurno izgubiti iz razloga sto ste vec nadiknadili ove bodove koje cete izgubiti... A nadoknadili ste ih sada protiv Olimpica a i mozete nadoknaditi u posljednja 3 kola kada igrate kuci...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 15 avg 2011, 17:22

Arogantni je napisao/la:

Mi ne trazimo balvane od 30 kuka od kojih nemas koristi tj. ne mozes ga prodat a samim time ni zaraditi... Vjerujem da ste se vi bas oparili sa njim...

A sto se tice H. Beslija on je obicna taraba... Iz razloga sto se nije ni kod jednog trenera dokazao, ne samo kod Amara... On je najvise obecavao prije jedno 5-6 god kad ga je Plisek htio voditi u Cesku ali tad se povrijedio i od tada je taraba zesca...

Vi cete sigurno izgubiti iz razloga sto ste vec nadoknadili ove bodove koje cete izgubiti... A nadoknadili ste ih sada protiv Olimpica a i mozete nadoknaditi u posljednja 3 kola kada igrate kuci...
Ma sto se Dudica tice to vam je bio promasaj sezone htjeo ti to priznati ili ne.Sto se prodaje tice vi ste na primjer s Viscom pokazali kolko vi zapravo glupo rukovodstvo imate,Koliko ste zaradili na onakvom talentu.Provjeri...Smijesna suma....
Ajde da vidimo vase napadace .Adilovic i Popovic.Tvrdim da je Beslija bolji igrac od i jednog i drugog.Za Adilovica pitaj navijace Celika.Tata direktor ga uvalio kao sto vam i ostale uvaljuju po stranackoj osnovi,ali djabe ti to neces priznati.Za Popovica ti tvrdim da vam je bolje da banderu zakucate negdje oko penala bolje vam je a i korisnija bi bila od njega.I nemoj samo reci da pomalo ljubomora ne radi kad ste vidjeli da je Beslija dao tri gola.Zeba vam je najbolji igrac,i kad smo vec kod godina mogao bi ti i on biti slicno poredjenje onom kojeg si gore pomenuo.Da se razumijemo tog igraca i je izuzetno cjenim,ali kad ti je takva logika sta ce vam on.A vasi dugovi zapravo govore kako vi poslujete i koliko ste puni para.
I nemoj bolan lupati gluposti o ishodu u subotu.Ja nisam siguran da cemo mi dobiti,ali se samo malo skontaj pogledaj istoriju duela,izracunaj koliko ste stvarno jaki ,kako je Travnik nezgodan domacin
,cak ste i titule gubili ovdje .Ta prica o Olimpiku i nadoknadi bodova pred kraj je toliko smjesna da je ne treba ni citati.A i Travnik je potpuno druga ekipa u odnosu na prije par sezona.I spustite se malo na zemlju.Jer previse se dignete pa vam se onda desiTEL AVIV

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 avg 2011, 17:37

Arogantni je napisao/la:
nostradamus je napisao/la: Ma kako nije pun pogodak,svaka nam cest.A ovi u Zelji imaju smisla da procjene igraca u P:M: .Prvo nece Dudica pa on kod nas bude najbolji strijelac lige,sad nece ni ovoga :lol: :lol: :lol: ...Vidicete kad im bas on zagorca zivot u subotu,jer tako to obicno biva :D

Vi cete sigurno izgubiti iz razloga sto ste vec nadoknadili ove bodove koje cete izgubiti... A nadoknadili ste ih sada protiv Olimpica a i mozete nadoknaditi u posljednja 3 kola kada igrate kuci...

Ma sto se Dudica tice to vam je bio promasaj sezone htjeo ti to priznati ili ne.Sto se prodaje tice vi ste na primjer s Viscom pokazali kolko vi zapravo glupo rukovodstvo imate,Koliko ste zaradili na onakvom talentu.Provjeri...Smijesna suma....
Ajde da vidimo vase napadace .Adilovic i Popovic.Tvrdim da je Beslija bolji igrac od i jednog i drugog.Za Adilovica pitaj navijace Celika.Tata direktor ga uvalio kao sto vam i ostale uvaljuju po stranackoj osnovi,ali djabe ti to neces priznati.Za Popovica ti tvrdim da vam je bolje da banderu zakucate negdje oko penala bolje vam je a i korisnija bi bila od njega.I nemoj samo reci da pomalo ljubomora ne radi kad ste vidjeli da je Beslija dao tri gola.Zeba vam je najbolji igrac,i kad smo vec kod godina mogao bi ti i on biti slicno poredjenje onom kojeg si gore pomenuo.Da se razumijemo tog igraca i je izuzetno cjenim,ali kad ti je takva logika sta ce vam on.A vasi dugovi zapravo govore kako vi poslujete i koliko ste puni para.
I nemoj bolan lupati gluposti o ishodu u subotu.Ja nisam siguran da cemo mi dobiti,ali se samo malo skontaj pogledaj istoriju duela,izracunaj koliko ste stvarno jaki ,kako je Travnik nezgodan domacin
,cak ste i titule gubili ovdje .Ta prica o Olimpiku i nadoknadi bodova pred kraj je toliko smjesna da je ne treba ni citati.A i Travnik je potpuno druga ekipa u odnosu na prije par sezona.I spustite se malo na zemlju.Jer previse se dignete pa vam se onda desiTEL AVIV

Nemam sad vremena za jedan podugacak post... u vecini stvari grijesis i ti to znas... Ali neces da priznas...
Suma za Viscu je u junu bila 650k eura od Volosa ali ga Osim nije htio prodati jer nije imao zamjene za njega, a sada ga je prodao jer ima boljeg igraca na toj poziciji, za sumu koju vi niste zaradili za sve svoje igrace u historiji kluba a ona je manja od ove koju sam ranije naveo i negdje je oko 350-400k eura... za igraca koji ima samo 1 god ugovora i za BiH uslove je i vise nego odlicna...

Za rezultat se cujemo u subotu...
0:2 za Zelju...
Popovic je u Zelju dosao sa reputacijom najboljeg strijelca Grcke lige ... 2000 i neke nisam siguran koje...

Adilovic je masina za vase ''killere'' i napadac kakav upravo nama treba...

Zeba je najbolji igrac lige i kao takav je imao milionsku ponudu prije 20 dana ali nije htio iz Zelje i produzit ce ugovor na jos 1 god. da klub jos zaradi...

H. Beslija je truba a toj ces vidjeti ako budes na tekmi sad u subotu... Igrom slucaja je dao golove... Nije sto zna... A i znas kada bi vi pobjedili Olimpic da ljudi imaju redovne plate i da im ne kasne nikad...

Zaboravio sam ti napisati za Dudica sta je taj kod nas promasivao a dosao sa reputacijom ''golgetera''... Znao je u jednoj utakmici 2-3x promasiti prazan gol sa oko 5-6m... Stvarali smo bezbroj sansi a on i jos njegova dvojica kolega iz spica Radovanovic i Seslija su sve to upropastavale... To ti je razlog sto smo tad bili losi a imali ubjedljivo najjaci tim u Ligi...(Stilic, Dialiba, Cocalic, Baotic, Sehic, Jahic, Kuduzovic, Vugdalic, A. Spahic, Kamber, Bekric...)

POZDRAV do subote
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 15 avg 2011, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 17:38

Nostrodamus da znaš koliko ne znaš znao bi sve. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 avg 2011, 17:47

DRHAUSE je napisao/la:Nostrodamus da znaš koliko ne znaš znao bi sve. 8-)
to važi i za tebe,samo da znaš...sve se zna.
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 17:52

molotovljev je napisao/la:
Ti si minoran. 8-)

Dr. Gregory House

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 avg 2011, 19:12

DRHAUSE je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Ti si minoran. 8-)
@jazavac

samo da znaš
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 19:14

Smiri se Sherlok , nemoj da te nerviram , 8-) nema potrebe.

Dr. Gregory House

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 15 avg 2011, 19:15

Igraju li jos u Travniku Varupa i Midhet Saraječić :?:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 19:18

anti_zli je napisao/la:Igraju li jos u Travniku Varupa i Midhet Saraječić :?:
Maldini i Kostakurta mesarskog fudbala. Naravno da su još tu. 8-)

Dr. Gregory House

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 19:20

DRHAUSE je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Igraju li jos u Travniku Varupa i Midhet Saraječić :?:
Maldini i Kostakurta mesarskog fudbala. Naravno da su još tu. 8-)
Ti si navijač Travnika ili? Vidim da ne silaziš sa ove teme, pacijentu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 19:24

Moja ljubav prema TRAVNIKU nema granica . Mi smo mesari najjači smo najjači ori se pirotom. 8-)

Dr. Gregory House

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 19:26

Ok, ipak si znači samo jedan pacijent. Ne spamaj ljudima temu jadan.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke, Venom i 11 gostiju.