TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: TV-all about
Evropsko legendo, svjetsko je tek 2017. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako kome. Ima dobrih stvari na BN-u.legenda reala je napisao/la:
Ko neki kanal pa plačeš za njim, i zaista je prešao na Moju TV
i kad počinje SP za muškarce i ko će prenositi
EP pocinje 15. januara. Prenosi RTL, MRT, ARD/ZDF. Vjerovatno i RTS, nisam nasao potvrdu. Neradnici sa BHT-a i ako budu prenosili to ce biti jedna utakmica dnevno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:Kako kome. Ima dobrih stvari na BN-u.legenda reala je napisao/la:
Ko neki kanal pa plačeš za njim, i zaista je prešao na Moju TV
i kad počinje SP za muškarce i ko će prenositi
EP pocinje 15. januara. Prenosi RTL, MRT, ARD/ZDF. Vjerovatno i RTS, nisam nasao potvrdu. Neradnici sa BHT-a i ako budu prenosili to ce biti jedna utakmica dnevno.
zatamne li RTL ovi sa telemacha?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Naravno.filip13 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Naravno.filip13 je napisao/la:
super,iako mozda niko od nasih tv stanica nece prenositi iste tekme kao i rtl
- samo_lijevo
- Kontakt:
Valjda ne dozvoljavaju da se pusta signal van drzave. Oni kupe prava za Hrvatsku i to je to.filip13 je napisao/la:
Znam da je proslo SP u Kataru bas bio problem oko tog signala. Zato je u Njemackoj Sky dobio prava, a recimo od ZDF/ARD- a su trazili da ne pustaju signal van Njemacke.
Znaju to bolje objasniti ovi nasi forumski strucnjaci.
samo_lijevo je napisao/la:Valjda ne dozvoljavaju da se pusta signal van drzave. Oni kupe prava za Hrvatsku i to je to.filip13 je napisao/la:
Znam da je proslo SP u Kataru bas bio problem oko tog signala. Zato je u Njemackoj Sky dobio prava, a recimo od ZDF/ARD- a su trazili da ne pustaju signal van Njemacke.
Znaju to bolje objasniti ovi nasi forumski strucnjaci.
moguce je i to
Ma biće na yt linkovi za svaku tekmu, samo se nadam će malo poboljšati rezoluciju a ne da gubim oči na 380p 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
Znači ništa od dobrog rukometa, koji **** je Arena otkupljivala žensko prvenstvo ako neće muškosamo_lijevo je napisao/la:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Svakako nemamo vremena da gledamo.legenda reala je napisao/la:Znači ništa od dobrog rukometa, koji **** je Arena otkupljivala žensko prvenstvo ako neće muškosamo_lijevo je napisao/la:
Pozdrav,
Od prije par dana sam poceko koristiti ovaj iptv pa ako neko zna neke beslapte ex yu liste (m3u) da mi posalje u pp.Kucao sam na google ali pola ih ne radi.Hvala
Od prije par dana sam poceko koristiti ovaj iptv pa ako neko zna neke beslapte ex yu liste (m3u) da mi posalje u pp.Kucao sam na google ali pola ih ne radi.Hvala
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- samoposteno
- Kontakt:
poslo sam ti neke liste zavisi sta zelis domace ili strane kanaleMasterr27 je napisao/la:Pozdrav,
Re: RE: Re: TV-all about
Mozel mi neko objasniti kako radi tj. Kako se koristi IPTVsamoposteno je napisao/la:poslo sam ti neke liste zavisi sta zelis domace ili strane kanaleMasterr27 je napisao/la:Pozdrav,
Ako je to TV preko interneta treba li skinuti kakav program.
Potpuni sam laik sto se toga tice.
- samoposteno
- Kontakt:
@scorpy ako imas smart tv evo ti instrukcije http://siptv.eu/howto/ a ako nemas moze se gledati i preko vlc playera
Nemam smart tv ali odoh pogledat kako ide preko vlc. Valjda uspijem to na laptopu
Aplikacija za smart tv da gledam filmove sa prevodom online da se ne yebem sa skidanjem??
Panasonic je u pitanju ako je bitno
- JoseMourinho
- Kontakt:
vidi onaj kodi da li slucajno moze, a ako ne moze skini na pc popcorn time ili kodi i neki program da preko wifija prebacis sliku sa pc-a na tv 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kodi skini, ako ti podržava TV, ove novije android telke podržavajusoxx je napisao/la:Aplikacija za smart tv da gledam filmove sa prevodom online da se ne yebem sa skidanjem??

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne palim TV zbog smrtnog slucaja, moze li neko napisati da li je bilo promjena na listi kanala HS kablovske ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kod mene jedina promjena na digitalnoj televiziji jeste da su sve Pinkove kanale izbacili (osim PinkBH) i umjesto njih ubacili neke druge kanale, kao ID, Cinestar Action, B92, Prva, itd. Ne znam koje su sve ubacili ali eto, nema više onih Pink premium, soap, reality, action, movies, comedy itd.Puma je napisao/la:Ne palim TV zbog smrtnog slucaja, moze li neko napisati da li je bilo promjena na listi kanala HS kablovske ?
Analogne kanale nisam provjeravao..
Nažalost SK još nijedan nema..

A nešta mi čudno, kad sam dobio novi račun sada, na poleđini tog računa stoji HS-ova ponuda, onih njihovih KID paketa i još nekih paketa.. pa sad ne kontam, jel oni nastavljaju sa radom, ili šta..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.