Odvela sportiste na godisnji odmor...kralj_je_mrtav je napisao/la:Navodno kcer Izeta Radze i ona je u timu, ima nekakvu funkciju turistickog vodica, ali ozbiljan sam, nije zahebancija.don_burza je napisao/la:Ko je ova gore na slici pored ove plivacice Ivane?
OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - BIH
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Saznaje se da je i Fazlija razocaran rezultatom digao ruku na sebe ali hitac je promasio i zavrsio 2 metra od glave.

ZELJEZNICAR 1921!
hamzaTM87 je napisao/la:Saznaje se da je i Fazlija razocaran rezultatom digao ruku na sebe ali hitac je promasio i zavrsio 2 metra od glave.![]()
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hamzaTM87 je napisao/la:Saznaje se da je i Fazlija razocaran rezultatom digao ruku na sebe ali hitac je promasio i zavrsio 2 metra od glave.![]()
![]()

Nek vala zavrsi i ovaj cirkus. Brukanje za medalju.
Koliko smo medalja pokupili,osim Fazlijine zlatne?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- delpiero20
- Kontakt:
Eno na fb stranici OT BiH se zale na sportsport.ba....Kao nemaju mediji pravo da nista kazu sportistima jer su oni odlicno predstavili drzavu 
A za tog Hajdera se vidi da je mamin i tatin...ckapija bogata, eto sta je on

A za tog Hajdera se vidi da je mamin i tatin...ckapija bogata, eto sta je on
Nemojte više da kritikujete naše hrabre i talentovane olimpijce, jer ako nastavite mogli bi imati problema sa ovim čikom

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šta me briga, ja samo stanem ispred mete i znam da mi neće bit ništa 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neće tebi, al' mogao bih ja nastradati.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta me briga, ja samo stanem ispred mete i znam da mi neće bit ništa

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova olimpijada pokazala mi je koliko smo mi seljačka nacija. Ovi olimpijci koje smo mi poslali sramota su za državu.
Vjerovatno će se vaditi na loše uslove, na ramazan, na rat i kojekakve druge gluposti. Nek samo pogledaju koje je uslove pružila Kenija, Etiopija i druge afričke i azijske zemlje svojim sportistima. Kakve to treba posebne uslove Mekić za Džudo, Kimani za maraton, Fazlija za streljaštvo, onaj za bacanje kugle...
Jel naš sportisti misle da je Kenenisa Bekele imao milione od Etiopije. Pa Haile Gabreselassie je trčao bos jer je trenirao po etiopljanskom pejzažu trčeći za životinjama. Jesu li to vrhunski uslovi?
Nego naši sportisti, kao i ostali narod, još od malih nogu navikli su na janjetinu, pivo i deranje po Stojčevcu i drugim izletištima. Misle da su toliko talentovani da je dovoljno trenirati dva mjeseca pred olimpijadu i ostvariti zapažen uspjeh. Umjesto da im bude čast što ćeš predstavljati svoju zemlju na olimpijadi i da grizu beton da bi se kvalitetno pripremili, oni se sa tim zaje*avaju i onda nas u jednoj Britaniji, kolijevci kulture, brukaju.
Ima onih koji kažu kako im treba platiti što idu na olimpijadu. To sve stoji i pika se, ali u Americi i to vrhunskim sportistima. Pola svjetskih sportista platilo bi da ide na olimpijadu i tamo predstavlja svoju zemlju.
Uglavnom, deset bi puta bolje bilo da da nismo nikako ni nastupili ili da smo poslali kojeg sportistu sa onim nezavisnim, pa da bar ne stoji naša zastava pored njih kad se brukaju.
Onda gledam ove prenose na našim televizijama. Ni trunke profesionalnosti kod ovih voditelja i komentatora.
Slika je očajna, pa se često zapitam da možda ne gledam snimak iz 1996. Komentatori pojma nemaju (ono dvoje na atletici su izuzetak) i valjaju gluposti konstantno. Za većinu sportova ne znaju ni pravila, a da ne govorim o učesnicima.
Onda se vrhunac gluposti desi kada se isključe iz nekog takmičenja jer im remeti programsku šemu po čijem rasporedu moraju pustiti emisiju pod nazivom "U susret Ilidžanskom festivalu". Pa umjesto da bojkotuju tu paradu kiča i šunda oni joj daju veću vrijednost od olimpijskih igara.
Za Bosance (pretežno ove neke samozvane Bošnjake) vrhunac života predstavlja janje na stojčevcu.
Prava smo seljačka nacija i tek sad znam zašto uvijek kad mene neko pita odakle sam, kažem iz Sarajeva, računajući da se sjeća olimpijade, Indexa i drugih dobrih stvari dok su moji sugrađani još bili kulturni.
Nek se ne uvrijede forumaši iz drugih gradova, ali koliko se često osjećam ponosno što sam iz BiH toliko se često toga i stidim i teško se poistovjećujem sa bilo kojom drugom sredinom u BiH osim sa Sarajevom. Ono me mnogo, mnogo manje bruka, skoro nikako.
Vjerovatno će se vaditi na loše uslove, na ramazan, na rat i kojekakve druge gluposti. Nek samo pogledaju koje je uslove pružila Kenija, Etiopija i druge afričke i azijske zemlje svojim sportistima. Kakve to treba posebne uslove Mekić za Džudo, Kimani za maraton, Fazlija za streljaštvo, onaj za bacanje kugle...
Jel naš sportisti misle da je Kenenisa Bekele imao milione od Etiopije. Pa Haile Gabreselassie je trčao bos jer je trenirao po etiopljanskom pejzažu trčeći za životinjama. Jesu li to vrhunski uslovi?
Nego naši sportisti, kao i ostali narod, još od malih nogu navikli su na janjetinu, pivo i deranje po Stojčevcu i drugim izletištima. Misle da su toliko talentovani da je dovoljno trenirati dva mjeseca pred olimpijadu i ostvariti zapažen uspjeh. Umjesto da im bude čast što ćeš predstavljati svoju zemlju na olimpijadi i da grizu beton da bi se kvalitetno pripremili, oni se sa tim zaje*avaju i onda nas u jednoj Britaniji, kolijevci kulture, brukaju.
Ima onih koji kažu kako im treba platiti što idu na olimpijadu. To sve stoji i pika se, ali u Americi i to vrhunskim sportistima. Pola svjetskih sportista platilo bi da ide na olimpijadu i tamo predstavlja svoju zemlju.
Uglavnom, deset bi puta bolje bilo da da nismo nikako ni nastupili ili da smo poslali kojeg sportistu sa onim nezavisnim, pa da bar ne stoji naša zastava pored njih kad se brukaju.
Onda gledam ove prenose na našim televizijama. Ni trunke profesionalnosti kod ovih voditelja i komentatora.
Slika je očajna, pa se često zapitam da možda ne gledam snimak iz 1996. Komentatori pojma nemaju (ono dvoje na atletici su izuzetak) i valjaju gluposti konstantno. Za većinu sportova ne znaju ni pravila, a da ne govorim o učesnicima.
Onda se vrhunac gluposti desi kada se isključe iz nekog takmičenja jer im remeti programsku šemu po čijem rasporedu moraju pustiti emisiju pod nazivom "U susret Ilidžanskom festivalu". Pa umjesto da bojkotuju tu paradu kiča i šunda oni joj daju veću vrijednost od olimpijskih igara.
Za Bosance (pretežno ove neke samozvane Bošnjake) vrhunac života predstavlja janje na stojčevcu.
Prava smo seljačka nacija i tek sad znam zašto uvijek kad mene neko pita odakle sam, kažem iz Sarajeva, računajući da se sjeća olimpijade, Indexa i drugih dobrih stvari dok su moji sugrađani još bili kulturni.
Nek se ne uvrijede forumaši iz drugih gradova, ali koliko se često osjećam ponosno što sam iz BiH toliko se često toga i stidim i teško se poistovjećujem sa bilo kojom drugom sredinom u BiH osim sa Sarajevom. Ono me mnogo, mnogo manje bruka, skoro nikako.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Što jes' jes'NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta me briga, ja samo stanem ispred mete i znam da mi neće bit ništa

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma samo se preruši u metu i nemaš nikakve brige:Monolog je napisao/la:Neće tebi, al' mogao bih ja nastradati.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta me briga, ja samo stanem ispred mete i znam da mi neće bit ništa

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Fazlija u elementu.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Fazlija u elementu.![]()
[youtube][/youtube]

- legenda reala
- Kontakt:
Nedžad Fazlija ponos države
Sramite se vi što pišete protiv naših velikih sposrtista
Nedžad se naljutio više ss.ba nema exkluzivnih interviju sa našim olimpijcima
Haj sad ozbiljno šta Belmin i ostala bagra rade po Londonu
Jel ikad ikakva reportaža objavljena iz Londona, razgovor sa našim sportistima
vidim komšije svakodnevno to rade
Kome Belmin Karamehmedović treba odgovarati, poveo je u London više komentatora nego što imamo sportista i opet ništa

Sramite se vi što pišete protiv naših velikih sposrtista

Nedžad se naljutio više ss.ba nema exkluzivnih interviju sa našim olimpijcima

Haj sad ozbiljno šta Belmin i ostala bagra rade po Londonu

Jel ikad ikakva reportaža objavljena iz Londona, razgovor sa našim sportistima

Kome Belmin Karamehmedović treba odgovarati, poveo je u London više komentatora nego što imamo sportista i opet ništa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Otišli da loču, pa da mogu raji pričati kako su se napili u Londonu za olimpijske igre.legenda reala je napisao/la:Nedžad Fazlija ponos države![]()
![]()
Sramite se vi što pišete protiv naših velikih sposrtista![]()
![]()
Nedžad se naljutio više ss.ba nema exkluzivnih interviju sa našim olimpijcima![]()
![]()
Haj sad ozbiljno šta Belmin i ostala bagra rade po Londonu![]()
![]()
Jel ikad ikakva reportaža objavljena iz Londona, razgovor sa našim sportistima![]()
vidim komšije svakodnevno to rade
![]()
Kome Belmin Karamehmedović treba odgovarati, poveo je u London više komentatora nego što imamo sportista i opet ništa![]()
![]()
![]()
Bagra seljačka.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- delpiero20
- Kontakt:
Nije sve sjajno za nase sportiste ali najlakse je glumiti zrtvu i svaliti na drugog...to oni i rade
Po izjavama i zalbama covjek pomisli nemaju za hljeba, a puni para
Sta ti je reci odnos prema drzavi,svi otisli da se bore za svoje zemlje samo nasi otisli na odmor da se rijese svakodnevnog stresa a ove njihove discipline im dosle ko malo zanimacije na odmoru. Haman strasni Fazlije umislio da je otiso u lov u okolnu sumu nakon teskih politickih rasprava jer mu je to glavno trenutno zanimalnje, pa umjesto metu ko svi ostali lik umislio da gađa fazana u pokretu pa u vrijeme njegovog pucanja u Londonu uveden policijski sat da narod nesmije na ulice. Ovo dvoje plivaca mladi pa ko vele kakav je odmor bez kupanja pa malo zaplivali u bazenu olimpijskom. Ova Kimani haman trenirala u ove 4g samo trceci do lokalnih izletista na rostilj,eh da je u Londonu gdje bilo da zamirise cevap kad joj je bilo tesko istrcala bi ona. Eh Mekic stas drugo ocekivat od lika koji ide ko evropski prvak na Ol a samo prica kako netreba pravit pritisak na sportiste i netreba od njih zahtjevat neke velike rezultate. Ovom momku prve rijeci u djecijem krevetcu kad je bio mali bile nema uslova i drzava neda para. Koda se bavi ski skokovima pa u drzavi nemamo skakaonicu pa nemoze normalno da trenira, Puno Sarajevo dvorana,sala manjih i teretana. Jedna manja skolska sala sa tetamijem i moze da trenira do mile volje samo da hoce. I eto Kemo lik nije ovdje u drzavi u SAD je i tamo trenira i studira ako sam dobro skonto. Ako se vec brukamo bolje poslat koga ko onog lika sto se na prosloj Ol zamal utusi, il ko ovo dvoje sa sadasnje Ol onu elegantno popunjenu plivacicu i onog sto je vozio kajak sam pa jedva dođe do cilja. Ako nista barem ce biti atrakcija
kojim izjavama?delpiero20 je napisao/la:Nije sve sjajno za nase sportiste ali najlakse je glumiti zrtvu i svaliti na drugog...to oni i rade
zar ima negdje nekih izjava naših delegata?
- legenda reala
- Kontakt:
Nema izjava nego su rodbinu i prijatelje zadužili da idu po forumima i da ih braneadmin je napisao/la:kojim izjavama?delpiero20 je napisao/la:Nije sve sjajno za nase sportiste ali najlakse je glumiti zrtvu i svaliti na drugog...to oni i rade
zar ima negdje nekih izjava naših delegata?

Ima mi i ovdje par sumnjivih

Vama neće davati izjave sigurno, ako ih budu davali, jer ih razotkrivate u njihovim malverzacijama dok ostali šute, treba se i Belmin malo nareziliti

Olimpijski komitet i Javni RTV servis jedna velika mafijaška organizacija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.