Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edina
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la edina » 08 mar 2010, 15:10

Meni je najcudnije zasto Wolfsburg nije smatrao za shodno da dovede igraca kao Spahica na pocetku ove sezone. Doveli su "pojacanja" kao sto su Ziani i Kahlenberg kojih sad zele da se rijese, a nije im trebao jedan super obrambeni igrac i lider na terenu - mislim da su se neki clanovi W. uprave za to dobro pokajali s obzirom na to kakvu katastrofalnu odbranu imaju. Jedino pozitivno sto se moze reci za njih je da su barem konsenkventni...

Licno ne bih imala nista protiv toga da vidim Spahica i Misimovica zajedno ú Schalke-u ali mislim da nije realisticno :D
Definitions belong to the definers, not the defined

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 mar 2010, 20:30

Koji je ovo majstor.
Dobra utakmica

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2010, 20:49

Peti zuti karton dobio danas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 13 mar 2010, 23:59

Ali na zvaničnoj stranici Ligue 1 registruju ga da ima 6 žutih kartona i 1 crveni...

http://www.ligue1.com/joueur/detail_car ... eur=129768

P.S. Pa Spaha je stvarno legenda... Sad vidim na MHSC stranici da je imao smrtni slučaj u porodici i on opet daje sve od sebe na terenu...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 mar 2010, 10:37

Spahic nema pravo nastupa protiv Lilla ,e jbg popusice Montpellier par komada bez Spahe :D

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 21 mar 2010, 17:07

Spaha asistencija petom za go! 1-0 za MHSC :)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 17:31

edina je napisao/la:Spaha asistencija petom za go! 1-0 za MHSC :)
čuj petom :lol: :lol:

19. minuta - spahić zaradio žuti karton
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 21 mar 2010, 17:55

Za zuti nije imao izbora, bili su prilicno tanki u odbrani pa je morao srusiti covjeka... Asistencija je bila super, dobro se snasao u guzvi, malo je petom zakacio pa je Montano zabio... Ali kasnije je i Spaha dobio udarac pa je morao napolje. Izgelda da je opet ok. Mislim da je Spaha odlucio da danas odigra pravo jer ga nema slijedece sedmice. 1 asist. a mogao bi i gol u drugom poluvremenu... :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2010, 19:14

Bogami oni pice dalje ali ovo je onda sesti ili sedmi zuti koji vec Spahicu. :mrgreen:
Bit ce im gadno narednu sedmicu idu protiv lilla na strani.A vjerovatno da bi Spahic trebao da pauzira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 mar 2010, 16:08

danam je jos 2-3 spahica u odbrani... nebi ni brazil prosao.... sila od covjeka... lyon ce sigurno traziti da ga kupe na sljedecom transfersu, al nevjerujem da ce ga M pistiti..
BLUE NATION.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 mar 2010, 16:11

Spaha je beton. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2010, 16:20

Jaydoo82 je napisao/la:danam je jos 2-3 spahica u odbrani... nebi ni brazil prosao.... sila od covjeka... lyon ce sigurno traziti da ga kupe na sljedecom transfersu, al nevjerujem da ce ga M pistiti..
Ako budu usli u LS,ja vijerujem da ga nebi prodali ni za 30 miliona.Onaj bi debeli gazda radije prodao cijeli grad nego njega.
Bukvalno je njegova zasluga sto su ovdje gdje su.
Cove nema dva minuta radi povrede i odmah primaju gol :shock: i to od igraca koji nije mogao maketi cjelu tekmu od Spahe.
Uzgred receno Spaha je najbolje ocijenjeni defanzivni igrac u cjelom prvenstvu. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 mar 2010, 16:55

harishp je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:danam je jos 2-3 spahica u odbrani... nebi ni brazil prosao.... sila od covjeka... lyon ce sigurno traziti da ga kupe na sljedecom transfersu, al nevjerujem da ce ga M pistiti..
Ako budu usli u LS,ja vijerujem da ga nebi prodali ni za 30 miliona.Onaj bi debeli gazda radije prodao cijeli grad nego njega.
Bukvalno je njegova zasluga sto su ovdje gdje su.
Cove nema dva minuta radi povrede i odmah primaju gol :shock: i to od igraca koji nije mogao maketi cjelu tekmu od Spahe.
Uzgred receno Spaha je najbolje ocijenjeni defanzivni igrac u cjelom prvenstvu. 8-)

da bas sam gledao tu tekmu.. slazem se sa tobom... al voli bih ga vidjeti u velikom klubu...
BLUE NATION.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 29 mar 2010, 00:03

4 komada bez spahe, pa nek neko kaze da je slucajnost...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 00:05

dr_arsla je napisao/la:4 komada bez spahe, pa nek neko kaze da je slucajnost...
Ma zna i klub,ali takav im je grah pao. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 29 mar 2010, 00:08

da je bar mladji par godina sigurno bi napravio veliki transfer. mozda i ovako ode u veliki klub

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 00:09

dr_arsla je napisao/la:4 komada bez spahe, pa nek neko kaze da je slucajnost...
Fakat je najbitnija karika u timu. Ovakav igrac je pravo blago za Francuze. Ne sumnjam niti jednog trenutka da ce biti brdo ponuda na ljeto za Spahu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 mar 2010, 03:24

Vjerujem da ce Spaha kao jedan od najboljih odbrambenih igraca Francuske na ljeto preci u neki veci klub!.. zasluzio je to definitivno! mada mu je i ovdje dobro,ali nije on jos star da ne bi imao neke vece ambicije!..
Recimo Bayern,Salke,Bayer ,Verder..to su klubovi za njega,pa i neki jaki spanski klubovi Atletiko,Valen..u Francuskoj Lyon ,Marsej,PSG,Bordo..
Spaha,Miske,Pjanic i Dzeko su dragulji i najbolji ambasadoi BiH u svijetu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 03:34

Potpisao je novi ugovor sa ovima, tako da čisto sumnjam da će otići. Ja sam toliko žarko želio da ode u Bundesligu , no i ovdje mu je dobro. Odličan igrač, pravi vođa na terenu. Čovjek u najboljim godinama za svoju poziciju.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 mar 2010, 11:46

Neutral je napisao/la:Potpisao je novi ugovor sa ovima, tako da čisto sumnjam da će otići. Ja sam toliko žarko želio da ode u Bundesligu , no i ovdje mu je dobro. Odličan igrač, pravi vođa na terenu. Čovjek u najboljim godinama za svoju poziciju.
Bolje lav u svom selu neg mis u tudzem ;)
Spahi nije lose cjene ga dosta to je bitno!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 12 gostiju.