Licno ne bih imala nista protiv toga da vidim Spahica i Misimovica zajedno ú Schalke-u ali mislim da nije realisticno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
čuj petomedina je napisao/la:Spaha asistencija petom za go! 1-0 za MHSC
Ako budu usli u LS,ja vijerujem da ga nebi prodali ni za 30 miliona.Onaj bi debeli gazda radije prodao cijeli grad nego njega.Jaydoo82 je napisao/la:danam je jos 2-3 spahica u odbrani... nebi ni brazil prosao.... sila od covjeka... lyon ce sigurno traziti da ga kupe na sljedecom transfersu, al nevjerujem da ce ga M pistiti..
harishp je napisao/la:Ako budu usli u LS,ja vijerujem da ga nebi prodali ni za 30 miliona.Onaj bi debeli gazda radije prodao cijeli grad nego njega.Jaydoo82 je napisao/la:danam je jos 2-3 spahica u odbrani... nebi ni brazil prosao.... sila od covjeka... lyon ce sigurno traziti da ga kupe na sljedecom transfersu, al nevjerujem da ce ga M pistiti..
Bukvalno je njegova zasluga sto su ovdje gdje su.
Cove nema dva minuta radi povrede i odmah primaju goli to od igraca koji nije mogao maketi cjelu tekmu od Spahe.
Uzgred receno Spaha je najbolje ocijenjeni defanzivni igrac u cjelom prvenstvu.
Ma zna i klub,ali takav im je grah pao.dr_arsla je napisao/la:4 komada bez spahe, pa nek neko kaze da je slucajnost...
Fakat je najbitnija karika u timu. Ovakav igrac je pravo blago za Francuze. Ne sumnjam niti jednog trenutka da ce biti brdo ponuda na ljeto za Spahu.dr_arsla je napisao/la:4 komada bez spahe, pa nek neko kaze da je slucajnost...
Bolje lav u svom selu neg mis u tudzemNeutral je napisao/la:Potpisao je novi ugovor sa ovima, tako da čisto sumnjam da će otići. Ja sam toliko žarko želio da ode u Bundesligu , no i ovdje mu je dobro. Odličan igrač, pravi vođa na terenu. Čovjek u najboljim godinama za svoju poziciju.