Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposteno
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la samoposteno » 24 feb 2014, 18:19

zgembo89 je napisao/la:Višća je puno bolji od Zorana Kvržića,a prije svega i Vršajević je višak(vranješ+ mujdza) ako gledamo ko ne bi trebao dobiti poziv tek na 4-5 mjestu je Višća..
ako gledamo ko igra u naj slabijoj ligi onda bi visca bio prvi cak i avdukic igra u boljoj ligi nego on :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2014, 18:50

samoposteno je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Višća je puno bolji od Zorana Kvržića,a prije svega i Vršajević je višak(vranješ+ mujdza) ako gledamo ko ne bi trebao dobiti poziv tek na 4-5 mjestu je Višća..
ako gledamo ko igra u naj slabijoj ligi onda bi visca bio prvi cak i avdukic igra u boljoj ligi nego on :lol:
Svaki igrac PlBiH bi dao bubreg za drugu lige Turske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 24 feb 2014, 22:14

Cartman je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Svaki igrac PlBiH bi dao bubreg za drugu lige Turske.
ako smo na to spali onda nasu ligu treba ukinut

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 24 feb 2014, 22:23

Samo zaboravljate dal' svjesno dal' nesvjesno činjenicu da je Višća otišao u Istanbul BB dok su bili stabilan prvoligaš.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 24 feb 2014, 22:32

I onda preselio u drugu ligu dijelom i zbog takvih "pojacanja" :)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 24 feb 2014, 23:21

Ne čudi me takav komentar od tebe i tebi sličnih. Yebi ga, teška vam je sudbina.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 feb 2014, 23:25

Nemojte zezati..meni je Višća jako dobar igrač. Jedan od rijetkih iz naše repke, koji kad uđe sa klupe, može donijeti razliku (čitaj Latvija) ili Argentina (tu je od prve minute igrao)...imao je još dobrih partija. Ne mogu da vjerujem da njega svrstavate zajedno sa Šunjićem. Ko god to napiše, veze nema ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 feb 2014, 00:10

Vedad87 je napisao/la:Nemojte zezati..meni je Višća jako dobar igrač. Jedan od rijetkih iz naše repke, koji kad uđe sa klupe, može donijeti razliku (čitaj Latvija) ili Argentina (tu je od prve minute igrao)...imao je još dobrih partija. Ne mogu da vjerujem da njega svrstavate zajedno sa Šunjićem. Ko god to napiše, veze nema ;)
Takvi čitaju ime kluba,i uopšte ne primjećuju igru na terenu.Nek igra i u našoj kantonalnoj dok je onakav u repki meni je vrh
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 feb 2014, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 feb 2014, 00:26

Vedad87 je napisao/la:Nemojte zezati..meni je Višća jako dobar igrač. Jedan od rijetkih iz naše repke, koji kad uđe sa klupe, može donijeti razliku (čitaj Latvija) ili Argentina (tu je od prve minute igrao)...imao je još dobrih partija. Ne mogu da vjerujem da njega svrstavate zajedno sa Šunjićem. Ko god to napiše, veze nema ;)
Visca je nosio proslu U21 zajedno sa Stevom i Besicem...
Da je ostao protiv Svaba svih 90 minuta siguran sam da pobjeda ne bi dosla u pitanje...
Ali udje Zolotic i nesta dinamike a i svega ostalog :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 25 feb 2014, 08:16

Djorkaeff je napisao/la:Ne čudi me takav komentar od tebe i tebi sličnih. Yebi ga, teška vam je sudbina.
Pa cekaj zar nije logicno? Nisi znaci htio to da kazes svojim komentarom?

Istanbul stabilan prvoligas, hop dodje Visca i eto ih u drugoj ligi. Sta ja da mislim :)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 feb 2014, 09:03

I da ga je Pape promovisao u A reprezentativca. Šta'š čovjek ne misli na budućnost.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 feb 2014, 09:15

VanBasten je napisao/la:I da ga je Pape promovisao u A reprezentativca. Šta'š čovjek ne misli na budućnost.
Ma ja, trebao je pozvati Safeta Isovica :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 25 feb 2014, 10:04

gringobih je napisao/la:
Visca je nosio proslu U21 zajedno sa Stevom i Besicem...
Da je ostao protiv Svaba svih 90 minuta siguran sam da pobjeda ne bi dosla u pitanje...
Ali udje Zolotic i nesta dinamike a i svega ostalog :(
Joj kad se sjetim te utakmice. Bio sam na Koševu. Srce mi se slomilo...šteta što Jagodić promijeni taktiku na poluvremenu...:/
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 feb 2014, 11:18

Nije mi jasno zasto se bunite za Viscu, razumijem igra u 2. turskoj ( mada ce se vratit iducu sezonu u prvu ) momak nije ni u jednoj utakmici podbaci cak se u pojedinim isticao od ostalih... Prema toj logici Larson nije bio dobar igrac jer je igro u Skotskoj dok nije preso u 30toj+ godini u Barcu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2014, 11:52

Susic cijeni puno Viscu, i to mu je dobra odluka. Dok je standardan, i dok igra dobro u repci kad dobije sansu, pozivace ga i dalje.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 feb 2014, 13:47

Bićemo jedina evropska repka koja na SP vodi igrača koji igra u nekom drugoligašu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 feb 2014, 14:44

Amar Dzeko je napisao/la:Bićemo jedina evropska repka koja na SP vodi igrača koji igra u nekom drugoligašu.
I to ne jednog nego vise igraca drugoligasa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 feb 2014, 14:46

Amar Dzeko je napisao/la:Bićemo jedina evropska repka koja na SP vodi igrača koji igra u nekom drugoligašu.
:( :( :(

Koja tragedija braco draga. Jeste li vi u stanju gledat kako igrac igra na terenu, a ne samo koji je klub pored njegovog imena? Isto sto su neki dizali Atajica i malog Hajrovica, a igrali su ko qurac za mladu repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 feb 2014, 15:10

Cartman je napisao/la:
:( :( :(

Koja tragedija braco draga. Jeste li vi u stanju gledat kako igrac igra na terenu, a ne samo koji je klub pored njegovog imena? Isto sto su neki dizali Atajica i malog Hajrovica, a igrali su ko qurac za mladu repku.
Podsjeti ga da ej i Njemačka to radila. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 feb 2014, 15:13

BigBigBang je napisao/la:
I to ne jednog nego vise igraca drugoligasa.
Ma kakav Zaha, Tino ga zayeb'o :mrgreen:
Cartman je napisao/la: :( :( :(

Just sayin'.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amkeivke, General505, Goalgetter, Jegres, Micron, NebeskaSila96, Sarun, torbica i 47 gostiju.