KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
...niti ce ti odgovoriti....lajavac bez pokrica.Bitno je da se pljune-to je poenta cele price.
Nego da ne davimo ovu temu vise,posto konkretne odgovore necemo dobiti vec samo pero iz kojeg lije isfrustriranost dugogodisnja...bolje stati ovde,sto se tice Grobara.Ciganima se izvinjavam na bespotrebnom gusenju teme.
Nego da ne davimo ovu temu vise,posto konkretne odgovore necemo dobiti vec samo pero iz kojeg lije isfrustriranost dugogodisnja...bolje stati ovde,sto se tice Grobara.Ciganima se izvinjavam na bespotrebnom gusenju teme.
@DANTES
Zasto bi ih ja izjednacavao
Izjednacili su se sami svojim kukanjem drzavi. To nema veze sa uspesima, jer su oni dva sveta kad ih poredimo. Ali, ima veze sa tim da je ovo u biti bila prica "zasto njima, a ne nama" umesto da bude prica "nemojte da arcite drzavne pare, vec privatizujte klubove". E o tome se radi. A treba malo mozga za shvatiti, a ne navuci klubaske naocare i kroz njih gledati svet.
@sasagmp
Neko je mozda lajavac, a neko se ponasa sasvim sigurno kao mentol.
Cao zdravo.
Zasto bi ih ja izjednacavao

@sasagmp
Neko je mozda lajavac, a neko se ponasa sasvim sigurno kao mentol.
Cao zdravo.
@magica kako privatizovati košarku? Misliš da je to danas uopšte moguće? Teško...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemoguce je, jer to nekome ne odgovara. Kao i sve sto se ne radi iz tih razloga.DANTES je napisao/la:@magica kako privatizovati košarku? Misliš da je to danas uopšte moguće? Teško...
Lepse je biti funkcioner bez ikakve krivicne odgovornosti (a da mozes da zgrces pare) i upumpavati drzavni novac/novac iz polutransparentnih fondova, nego biti menadzer u kapitalizmu.
Adekvatan zakon o sportu nikako da se donese. Zakon koji bi razgranicio profitabilan od amaterskog sporta, bazicne i hibridne sportove, oterao mesetare i uveo red u saveze.
Svuda u svetu ljudi koji ulazu u sport imaju nekakve poreske olaksice. Svuda u svetu se pitaju oni sto svoj novac ulazu u nesto.
Ali kod nas vazi deviza: daj mi pare, da vidis kakav sam domacin. A odgovornosti nigde i nema.
Zato mi se nase poimanje sporta i gadi, a ne zato sto sam apatrid i mrzim svoju zemlju - zasta me neki i optuzise.
znaci,Rakocevic se vratio.fino,fino.
Nije, jos uvijek.
lumani je napisao/la:znaci,Rakocevic se vratio.fino,fino.
E sad se vratio.braoolyo je napisao/la:Nije, jos uvijek.

Je li bas zvanicno ili?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Koliko vidim samo mondo od portala je upravo sad objavio, ali 100% je provjereno. Na dve godine ugovor.neno#4 je napisao/la:Je li bas zvanicno ili?
Bio je se vec vratio kada sam objavio!
Nije se bio (?!) vratio zato sto je danas potpisao.lumani je napisao/la:Bio je se vec vratio kada sam objavio!
Vjeruj mi kada ti kazem.Sve je bilo dogovoreno,cekanje za potpis je bio neki skroz drugi razlog.braoolyo je napisao/la:Nije se bio (?!) vratio zato sto je danas potpisao.lumani je napisao/la:Bio je se vec vratio kada sam objavio!
Jbt Zvezda ove godine ima budzet ko Khimki.
Uletio Kanton s parama.

Uletio Kanton s parama.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Tako je to. Ide u ciklusima... Malo malo pa uleti pare neki budza političar.... Onda se svađaju ko je kriv za dugove... Za sve je kriv taj Partizan.... Vidiš sada @magica ćuti... Možda je zatečen...retro je napisao/la:Jbt Zvezda ove godine ima budzet ko Khimki.![]()
Uletio Kanton s parama.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prosle godine je budzet za prvi tim i strucni stab bio 1.5 miliona. Ove je 2-2.5 miliona (blize 2). Napisao sam otkud toliko povecanje, al' jbg, nekima je mnogo ljepse drzati se neke svoje verzije istine.
Dakle imajuć u vidu ovaj finansijski prosperitet koji je gosn Čovke svojim putevima uspeo napraviti,možemo li reći da će za četiri godine ponovo početi funkcionisati košarkaški klub Crvena Zvezda,a da će ovaj fuzionisani tim KKCZV Beograd prestati ili postati drugi tim?
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ako sve bude teklo po planu, da.
Taman da sledece sezone budete prvaciretro je napisao/la:Jbt Zvezda ove godine ima budzet ko Khimki.![]()
Uletio Kanton s parama.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
DANTES je napisao/la: Tako je to. Ide u ciklusima... Malo malo pa uleti pare neki budza političar.... Onda se svađaju ko je kriv za dugove... Za sve je kriv taj Partizan.... Vidiš sada @magica ćuti... Možda je zatečen...
Cutim, zato sto me boli ona stvar za korumpiranu i kriminalizovanu srpsku kosarku. Celokupnu domacu scenu posmatram iskljucivo fenomenoloski i voleo bih da Radnicki nekako uzme titulu, jer njihovi finansijeri ne stoluju u krugu dvojke. Mada je to nemoguce, a svi znamo i zasto.
Dok se to sve ne privatizuje i ne dekriminalizuje, nema realnog boljitka u nasem sportu. Klubovi ce samo biti poligoni za dilove politicara i prilika da se izmuzu drzavni budzet i javna preduzeca.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.