Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

underPFC
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la underPFC » 21 avg 2012, 12:38

Devil je napisao/la:Na SOS-u objavise da se razmatra ideja da u omladinskim ligama mozes imati dva starija igraca od svoga godista. :roll: Mnogo velika glupost.
Isto tako radice najzanimljivije utakmice omladinske lige u direktnom prenosu.
uz svo poštovanje domaćih omladinskih škola,ali smatram ovakve poteze debilnim.... SOS ako je već želio promovisati srpski fudbal mogao je prenositi PLS.

Što se ostalog tiče, jesam li ja nešto istripovao ili je poseta slabija nego u prva dva kola prošle sezone (izuzimajući to da nije odigrana tekma u Ivanjici,što opet nebi pridonelo brojci u nekoj većoj meri)?
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2012, 13:20

underPFC je napisao/la:
Devil je napisao/la:Na SOS-u objavise da se razmatra ideja da u omladinskim ligama mozes imati dva starija igraca od svoga godista. :roll: Mnogo velika glupost.
Isto tako radice najzanimljivije utakmice omladinske lige u direktnom prenosu.
uz svo poštovanje domaćih omladinskih škola,ali smatram ovakve poteze debilnim.... SOS ako je već želio promovisati srpski fudbal mogao je prenositi PLS.

Što se ostalog tiče, jesam li ja nešto istripovao ili je poseta slabija nego u prva dva kola prošle sezone (izuzimajući to da nije odigrana tekma u Ivanjici,što opet nebi pridonelo brojci u nekoj većoj meri)?
Vrelo vreme,ljudi jos uvek po godisnjim odmorima,utakmice koje nisu magnet narociti... ;)
Uporedimo to npr sa proslom godinom kada smo u prvom kolu odma' imali Partizan-Novi Pazar,Spartak-Zvezda,Vosa Radnicki,u drugom kolu Radnicki cekao Spartak pred skoro 10 hiljada,

Doci ce to na svoje dok malo zahladni,dok Cair dodje na svoje,dok se zahukta liga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 22 avg 2012, 15:24

Nažalost derbi RDN-RKG će se ipak igrati u Jagodini :(..... a do pre dva meseca su svi pričali kako će Radnički na Čairu igrat svoju prvu tekmu kao domaćin..... jbg.....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 24 avg 2012, 21:20

Odigrana i prva utakmica 3. kola JSL na 38 stepeni između Radničkog Niša i Radničkog Kragujevca 1-1.... Meč se igrao u Jagodini pred 2000 gledalaca,zbog toga što Čair još nije završen.... RKG puno bolji tim na terenu,nekoliko sjajnih šansi nisu iskoristili,na kraju opet ih je Tintor spasio poraza.... RDN dosta slabašan.... Ono što najviše bode oči je evidentno teški uslovi za igru,te to što bi ova utakmica da je igrana u Nišu,igrana pred 10-tak hiljada ljudi,a ovako pet puta manje,RDN praktično nije bio domaćin....
Kako stvari stoje tek 15. septembra će Čair biti gotov.....

Još jedna očajna stvar je što će se u Pazaru igrati bez gledalaca.... :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2012, 23:35

jedva čekam da Čair opet zaživi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 25 avg 2012, 10:34

naprijed Donji Srem :)
Jesam li ja dobro čuo, Arena prenosi dvije utakmice u nedelju, Zvezdu i Partizan?!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2012, 10:54

Dobro si cuo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 avg 2012, 12:51

DANTES je napisao/la:jedva čekam da Čair opet zaživi....
Zaživeće Čair,ali nije to onaj Rale,i nisu to one Meraklije ;)

I po starom dobrom srpskom običaju uvek se rokovi probijaju, prave arhitekturne greške i uprska stvar. Samo kod nas je opravdanje za sve kako nema para,ustvari nema ni dovoljno profesionalnih arhitekata koji bi svojim znanjem podarili Srbiji što bolje projekte i stadione,ovako su to uglavnom prosečni stadioni u regiji....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 01:28

slika
Jedna slicica,postavljena je i ona guma i ostali slojevi koji idu i sada na red dolazi postavljanje vestacke trave koja je juce stigla i krece se sa njenim postavljanjem u narednom periodu,mislim vec u utorak.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 avg 2012, 21:25

Loša utakmica Partizan- Jagodina skroz. Zvezdu nisam upratio jbg bilo je razloga.
Što se tiče tabele prva dva mjesta Donji Srem i Vojvodina.... Spartak zadnji bez osvojenog boda...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2012, 16:17

Sportski Zurnal ponovo objasnio neke stvari po pitanju novinarstva. :oops: :oops:

Znaci Maric odma' kaze da penal nije postojao i da se radi o simuliranju fudbalera Donjeg Srema a Zurnal objavi kako je Maric priznao krivicu za napravljeni penal. :lol: :lol:

Povodom toga Maric je objavio ovo.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 avg 2012, 16:36

Ni prvi ni poslednji put.
Samo me interesuje čija je inicijativa da se u sportskom žurnalu ne objavljuju brojke gledalaca ove sezone?! Ranijih je to bila obaveza,pričam o net izdanjima!
Isto tako SOS kanal je jedina medijska institucija koja stvarno želi napredak srpskog fudbala,svi drugi,zajedno sa svim mogućim upravama klubova,zajednicama i savezom žele suprotno!

Isto tako odluka da se neki derbi mečevi (prošle sezone) a ove meč NPZ-CZV igraju bez gledalaca je praktično stavljanje tumora na srpsku ligu i fudbal u celosti. A da ne pričamo o kojekakvim zakulisnim radnjama.

off: Svedok ubistva Brisa danas istakao kako je francuz sam pao,a da su njega žuti primorali da priča kontra priču.... :( ,nevina braća najbolje godine provode u kazamatu,a žuta **** su učinila sve,ovaj nije ni prvi ni poslednji koji je lažno svedočio......

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 18:08

Vidim juce niko nije okacio...
Skandal: Vošini klinci napadnuti u Beogradu

26. avgust 2012. 15:57 > 16:07

Na sajtu Vojvodine objavljeno da su omladinci Vojvodine napadnuti posle gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu. Stefan Nikolić dobio nekoliko udaraca.

Dokle ide naš fudbal!?

Već smo navikli na raznorazne incidente u profesionalnim ligama (Superliga, Prva liga), a novo žarište je Omladinska liga!

Prema tvrdnjama Fudbalskog kluba Vojvodina, omladinci tog kluba, inače aktuelni šampioni zemlje, napadnuti su u Beogradu, posle pobede nad Crvenom zvezdom 2:1.

"Nakon što je utakmica privedena kraju, razjarena domaća publika koja nije mogla sportski da podnese, više nego zaslužen poraz svoje ekipe, nasrnula je na igrače Vojvodine. Civili koji su upali na teren posebno su kidisali na svog sugrađanina (rođenog Beograđanina, a u dresu Vojvodine) Stefana Nikolića koji je po svedočenju trenera Milana Kosanovića zadobio nekoliko udaraca", piše na sajtu novosadskog kluba.

U informaciji se dodaje da je "skandalozno i varvarsko ponašanje smirila tek policijska intervencija", kao i da je klub o ovom incidentu obavestio nadležne u Fudbalskom savezu Srbije.

Vojvodina je pobedila 2:1, a u izveštaju sa utakmice piše da je Zvezda, posle vođstva gostiju 1:0, izjednačila na nefer način.

Dok je na zemlji ležao povređeni štoper Vojvodine Glumčević (na kraju je završio u gipsu sa verovatno težom povredom ligamenta), domaći igrači nisu želeli da, kako fer-plej nalaže, izbace loptu van terena kako bi se ukazala pomoć povređenom igraču, nego su krenuli u napad i postigli izjednačujući gol, piše u izveštaju sa utakmice na sajtu Vojvodine.

Pobedu Novosađanima doneo je Mijat Gaćinović.

Treba sačekati i viđenje druge strane, ali, u svakom slučaju, ovakve stvari samo dodatno ruže sliku o srpskom fudbalu.
Poznavajuci Petosevice ovo me uopste ne cudi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2012, 19:01

Naravno,bitno je da su mediji potrcali da prenesu reci "navijaci Zvezde". :roll: Koji bre navijaci Zvezde,kada ko je god bio na terenu video je da je to par likova iz obezbedjenja Petosevica.
Malog oterati iz kluba pod hitno,kao i sve njegove pajdose.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 00:59

Devil je napisao/la:Naravno,bitno je da su mediji potrcali da prenesu reci "navijaci Zvezde". :roll: Koji bre navijaci Zvezde,kada ko je god bio na terenu video je da je to par likova iz obezbedjenja Petosevica.
Šta, opet nečiji mezimac?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 01:08

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Naravno,bitno je da su mediji potrcali da prenesu reci "navijaci Zvezde". :roll: Koji bre navijaci Zvezde,kada ko je god bio na terenu video je da je to par likova iz obezbedjenja Petosevica.
Kako nisi cuo za Slobodana Petosevica ? :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 01:11

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Kako nisi cuo za Slobodana Petosevica ? :?
Zar sam morao? U Čajniče nije dolazio... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 01:16

A i to sto kazes. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2012, 14:10

FK Javor danas slavi 100 godina postojanja kluba.Srecan rodjendan ovom klubu iz Ivanjice.Nekada u narednim danima kada uhvatim vremena bi mogao i napisati malo vise povodom ovoga slavlja.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 30 avg 2012, 15:07

Čestitke i s moje strane Javoru,stvarno redak jubilej kada su srpski fudbalski okviri u pitanju.... Nadam se da će ozbiljno razmisliti da svom klubu poklone renoviran stadion,sa dograđenom tribinom i boljom travom.... Nisu to neke velike pare,a Javor to zaslužuje.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.