Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
sto se tice ovdje tribine, i brojnosti publike je sigurno manja zbog ramazana i dosta ljudi koji bi isli ne mogu stici iz milion razloga.
tako da atmosferu po tome ne treba ni gledati. ne znam kako je u tuzli ali ovdje dosta raje posti, ima sve svoje.
tako da atmosferu po tome ne treba ni gledati. ne znam kako je u tuzli ali ovdje dosta raje posti, ima sve svoje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Grijesis,ja se ne razumijem u kosarku ali sam bio protiv ne znam ni ja s kim se igralo ali znam da je Sinanovic tu utakmicu pobjesnio i zbog njega smo pobijedili.I jos onaj crnac je tada nekako cudno zakucao,nesto se okretao u zraku.puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
kako nije pogledaj BIH - srbija u skenderiji.samo_lijevo je napisao/la:Grijesis,ja se ne razumijem u kosarku ali sam bio protiv ne znam ni ja s kim se igralo ali znam da je Sinanovic tu utakmicu pobjesnio i zbog njega smo pobijedili.I jos onaj crnac je tada nekako cudno zakucao,nesto se okretao u zraku.puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..Uglavnom atmosfera je bila fenomenalna i nezaboravna,ali to se na rukometu moze tesko desiti.Bilo je protiv Madjara i nikada vise.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bio na tome ali tu je vise neki drugi faktor,znas vec koji.Limonene je napisao/la:kako nije pogledaj BIH - srbija u skenderiji.samo_lijevo je napisao/la:Grijesis,ja se ne razumijem u kosarku ali sam bio protiv ne znam ni ja s kim se igralo ali znam da je Sinanovic tu utakmicu pobjesnio i zbog njega smo pobijedili.I jos onaj crnac je tada nekako cudno zakucao,nesto se okretao u zraku.puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..Uglavnom atmosfera je bila fenomenalna i nezaboravna,ali to se na rukometu moze tesko desiti.Bilo je protiv Madjara i nikada vise.
ma bilo je jos tekmi nego mi sad ne pada na pamet. uglavnom odo smo od teme. momci sto su losi bili u 1.pol u 2.pol su sve naplatili s kamatama, odlicno je izgledalo.
ako ovako nastave ja sam zadovaljan.
ako ovako nastave ja sam zadovaljan.
nisam rekao da Sarajlije ne znaju napraviti atmosferu, nego da je atmosfera loša u zadnjim godinama .. a sad ako se zalomi neka tekma gdje je odlična atmosfera, ne može se reći da je atmosfera u Skenderiji odlična .. a šta ćemo sa onima gdje atmosfera nije nizašta?! pamtim ja atmosferu protiv Mađarske, odlično je bilo .. jako dobro je bilo i na košarci kad je Sinanović dominirao, al' to je bilo više nošeno euforijom kako je on igrao, pa se publika digla .. ne pamtim organizovano navijanje tada? gdje su Horde i Manijaci, je l' to bojkotuju repku ili šta? zašto tako nije uvijek na rukometu i košarci? vjerovatno jer je taj rukometni meč imao značaj
o tome se radi, u Tuzli bi uvijek bila ista atmosfera, nebitno o važnosti tekme ili atraktivnosti protivnika, pa Tuzla i Zadar su imali i imaju najbolji dvoransku publiku u bivšoj državi, to znaju svi oni koji su pratili košarku tada, a i sada
to u vezi Ramazana, pa nema Sarajevo ništa više vjernika nego Tuzla, Zenica, Bugojno, Maglaj, itd
nego, potrudite se da odete na rukomet protiv Slovenije, neka bude 8.000 duša, besplatan je ulaz, svakako nemate ništa pametnije za raditi .. bolje na tekmu gdje je u pitanju historijski događaj za našu državu, tj. da smo domaćini, nego u grad da ispijate kahve, opijate se, itd
preveliko je Sarajevo da ne dođe 8.000 na rukomet, pokažite malo damara, neki bi dali sve da gledaju repku u svom gradu
o tome se radi, u Tuzli bi uvijek bila ista atmosfera, nebitno o važnosti tekme ili atraktivnosti protivnika, pa Tuzla i Zadar su imali i imaju najbolji dvoransku publiku u bivšoj državi, to znaju svi oni koji su pratili košarku tada, a i sada
to u vezi Ramazana, pa nema Sarajevo ništa više vjernika nego Tuzla, Zenica, Bugojno, Maglaj, itd
nego, potrudite se da odete na rukomet protiv Slovenije, neka bude 8.000 duša, besplatan je ulaz, svakako nemate ništa pametnije za raditi .. bolje na tekmu gdje je u pitanju historijski događaj za našu državu, tj. da smo domaćini, nego u grad da ispijate kahve, opijate se, itd
preveliko je Sarajevo da ne dođe 8.000 na rukomet, pokažite malo damara, neki bi dali sve da gledaju repku u svom gradu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
+1JTS je napisao/la:Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Upravu si, nema smisla za banomJTS je napisao/la:Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
JTS je napisao/la:garantujem da bi uzeli medalju da se igra u Tuzli, jer paklena bi atmosfera bila, a zna se koliko to nosi igrače .. Zetra 12.000 i pola dvorane kad se napuni, opet je sablasno i nije to to .. ali ako se digne atmosfera u Zetri i da se to napuni jedno 7000-8000, a da navijanje od početka bude odlično, ne samo kad repka napravi neku seriju, onda također vjerujem da možemo do medalje, zašto ne?!
momcima samo treba vjetar u leđa, a protivnike to demorališe, prepadnu se, ovi mlade, neiskusni, sasvim sigurno
Je je, pa da slusamo ona debilna navijanja sa tribina kontra glavnog grada drzave, ne hvala, u Sarajevu toga nema, navija se samo za BIH bez ikakvih kompleksa prema bilo kome a kamoli susjednim gradovima.....
Da ne bude zabune, nisam Sarajlija ni blizu.
-
- Moderator
- Kontakt:
SELEKTOR
Jednom BHF, uvijek BHF

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.
Realizacija ga ne ide nikako ove dvije tekme dok u defanzivi cesto izleti i napravi glupost, sinoc je imao 2 puta po 2 minute zbog nesmotrenosti.
Zar nema niko da ga odmori na par minuta.
Realizacija ga ne ide nikako ove dvije tekme dok u defanzivi cesto izleti i napravi glupost, sinoc je imao 2 puta po 2 minute zbog nesmotrenosti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da selektor radi dobar posao.
Citavo vrijeme rotira tim,tako da je svaka pozicija pokrivena sa dva kvalitetna igraca.
Malo nam skripi to lijevo krilo,ne znam,da li smo dali u ove dvije utakmice dva gola iz izradjene akcije sa krila.
Opet,to su mladi momci koji imaju potencijal,i veliku zelju da se dokazu,tako da im moramo oprostiti neke greske.
Od mene puna podrska,imamo dobru bazu za seniorsku ekipu,uz par malih korekcija sa starijim igracima.
Citavo vrijeme rotira tim,tako da je svaka pozicija pokrivena sa dva kvalitetna igraca.
Malo nam skripi to lijevo krilo,ne znam,da li smo dali u ove dvije utakmice dva gola iz izradjene akcije sa krila.
Opet,to su mladi momci koji imaju potencijal,i veliku zelju da se dokazu,tako da im moramo oprostiti neke greske.
Od mene puna podrska,imamo dobru bazu za seniorsku ekipu,uz par malih korekcija sa starijim igracima.
Valjda zato sto je jedino lijevo krilo u repki....Nisam upoznat da li je jedan od ovih povrijedjenih prije prvenstva upravo igrao na toj poziciji....bhsport je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.

Batko je napisao/la:Valjda zato sto je jedino lijevo krilo u repki....Nisam upoznat da li je jedan od ovih povrijedjenih prije prvenstva upravo igrao na toj poziciji....bhsport je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.
Ima Enes Skopljak. Sjedi na tribinama, dok npr. ima 3-4 lijeva beka na klupi. A Milicevica nema ko da zamjeni. Covjek je po meni najlosiji u ove prve dvije utakmice.
Hvala na infu, mozda ga ubaci u tim u narednim mecevima???
E pa to mi nije jasno, sto ne da Skopljaku da igra, malo je glupo imati samo jedno lijevo krilo u ekipi.adn_sah je napisao/la:
Ima Enes Skopljak. Sjedi na tribinama, dok npr. ima 3-4 lijeva beka na klupi. A Milicevica nema ko da zamjeni. Covjek je po meni najlosiji u ove prve dvije utakmice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- samo_lijevo
- Kontakt:
@adn_sah,vidi ko je assistant coach.Batko je napisao/la:Valjda zato sto je jedino lijevo krilo u repki....Nisam upoznat da li je jedan od ovih povrijedjenih prije prvenstva upravo igrao na toj poziciji....bhsport je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.

sad gledam inserte sa tekme srbija rusija, sramota je da borik gori a mi ne mozemo napuniti zetru kad igra repka...to govori samo jedno:
ovaj narod ne zasluzuje da zivi bolje...nek se pati ko mu hebe mater.
ovaj narod ne zasluzuje da zivi bolje...nek se pati ko mu hebe mater.
Semper Fidelis
kazat ću da sam imao čast da gledam i da se družim sa BH juniorima tokom 5 dana priprema u Gračanici, gdje su osvojili turnir
http://www.bkc-gracanica.ba/Vijesti/Sho ... alid-Zunic
tada sam bio optimističan i izgleda imao sam pravo
Miličević zabija 5 komada Janezima a Sarajlije ako ne mogu napuniti 5-6-7 hiljada, onda stvarno
http://www.bkc-gracanica.ba/Vijesti/Sho ... alid-Zunic
tada sam bio optimističan i izgleda imao sam pravo
Miličević zabija 5 komada Janezima a Sarajlije ako ne mogu napuniti 5-6-7 hiljada, onda stvarno

Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.