Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Limonene
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 02:24

sto se tice ovdje tribine, i brojnosti publike je sigurno manja zbog ramazana i dosta ljudi koji bi isli ne mogu stici iz milion razloga.
tako da atmosferu po tome ne treba ni gledati. ne znam kako je u tuzli ali ovdje dosta raje posti, ima sve svoje.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 02:25

puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..
Grijesis,ja se ne razumijem u kosarku ali sam bio protiv ne znam ni ja s kim se igralo ali znam da je Sinanovic tu utakmicu pobjesnio i zbog njega smo pobijedili.I jos onaj crnac je tada nekako cudno zakucao,nesto se okretao u zraku. :D Uglavnom atmosfera je bila fenomenalna i nezaboravna,ali to se na rukometu moze tesko desiti.Bilo je protiv Madjara i nikada vise.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 02:26

samo_lijevo je napisao/la:
puna dvorna ne znači i odličnu atmosferu .. kao što rekoh, pamtim bolju atmosferu sa tekmi Bosna Ase, nego repke ..
Grijesis,ja se ne razumijem u kosarku ali sam bio protiv ne znam ni ja s kim se igralo ali znam da je Sinanovic tu utakmicu pobjesnio i zbog njega smo pobijedili.I jos onaj crnac je tada nekako cudno zakucao,nesto se okretao u zraku. :D Uglavnom atmosfera je bila fenomenalna i nezaboravna,ali to se na rukometu moze tesko desiti.Bilo je protiv Madjara i nikada vise.
kako nije pogledaj BIH - srbija u skenderiji.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 02:27

Limonene je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
kako nije pogledaj BIH - srbija u skenderiji.
Bio na tome ali tu je vise neki drugi faktor,znas vec koji.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 02:33

ma bilo je jos tekmi nego mi sad ne pada na pamet. uglavnom odo smo od teme. momci sto su losi bili u 1.pol u 2.pol su sve naplatili s kamatama, odlicno je izgledalo.
ako ovako nastave ja sam zadovaljan.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 02:47

nisam rekao da Sarajlije ne znaju napraviti atmosferu, nego da je atmosfera loša u zadnjim godinama .. a sad ako se zalomi neka tekma gdje je odlična atmosfera, ne može se reći da je atmosfera u Skenderiji odlična .. a šta ćemo sa onima gdje atmosfera nije nizašta?! pamtim ja atmosferu protiv Mađarske, odlično je bilo .. jako dobro je bilo i na košarci kad je Sinanović dominirao, al' to je bilo više nošeno euforijom kako je on igrao, pa se publika digla .. ne pamtim organizovano navijanje tada? gdje su Horde i Manijaci, je l' to bojkotuju repku ili šta? zašto tako nije uvijek na rukometu i košarci? vjerovatno jer je taj rukometni meč imao značaj

o tome se radi, u Tuzli bi uvijek bila ista atmosfera, nebitno o važnosti tekme ili atraktivnosti protivnika, pa Tuzla i Zadar su imali i imaju najbolji dvoransku publiku u bivšoj državi, to znaju svi oni koji su pratili košarku tada, a i sada

to u vezi Ramazana, pa nema Sarajevo ništa više vjernika nego Tuzla, Zenica, Bugojno, Maglaj, itd

nego, potrudite se da odete na rukomet protiv Slovenije, neka bude 8.000 duša, besplatan je ulaz, svakako nemate ništa pametnije za raditi .. bolje na tekmu gdje je u pitanju historijski događaj za našu državu, tj. da smo domaćini, nego u grad da ispijate kahve, opijate se, itd

preveliko je Sarajevo da ne dođe 8.000 na rukomet, pokažite malo damara, neki bi dali sve da gledaju repku u svom gradu ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 jul 2013, 03:03

Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 jul 2013, 03:08

JTS je napisao/la:Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH
+1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2013, 03:12

JTS je napisao/la:Bože sačuvaj, ako je to razlog za ban, evo odmah me banuj, halal ti bilo .. niti psujemo, niti trollamo, niti se svađamo, diskutujemo o posjeti na tekmama, što svakako ima veze sa temom i repkom BiH
Upravu si, nema smisla za banom :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2013, 08:04

JTS je napisao/la:garantujem da bi uzeli medalju da se igra u Tuzli, jer paklena bi atmosfera bila, a zna se koliko to nosi igrače .. Zetra 12.000 i pola dvorane kad se napuni, opet je sablasno i nije to to .. ali ako se digne atmosfera u Zetri i da se to napuni jedno 7000-8000, a da navijanje od početka bude odlično, ne samo kad repka napravi neku seriju, onda također vjerujem da možemo do medalje, zašto ne?!

momcima samo treba vjetar u leđa, a protivnike to demorališe, prepadnu se, ovi mlade, neiskusni, sasvim sigurno ;)

Je je, pa da slusamo ona debilna navijanja sa tribina kontra glavnog grada drzave, ne hvala, u Sarajevu toga nema, navija se samo za BIH bez ikakvih kompleksa prema bilo kome a kamoli susjednim gradovima.....

Da ne bude zabune, nisam Sarajlija ni blizu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jul 2013, 10:05

SELEKTOR :mrgreen: Jednom BHF, uvijek BHF :mrgreen:

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2013, 10:17

Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.
Realizacija ga ne ide nikako ove dvije tekme dok u defanzivi cesto izleti i napravi glupost, sinoc je imao 2 puta po 2 minute zbog nesmotrenosti.
Zar nema niko da ga odmori na par minuta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 16 jul 2013, 10:31

Mislim da selektor radi dobar posao.
Citavo vrijeme rotira tim,tako da je svaka pozicija pokrivena sa dva kvalitetna igraca.
Malo nam skripi to lijevo krilo,ne znam,da li smo dali u ove dvije utakmice dva gola iz izradjene akcije sa krila.
Opet,to su mladi momci koji imaju potencijal,i veliku zelju da se dokazu,tako da im moramo oprostiti neke greske.
Od mene puna podrska,imamo dobru bazu za seniorsku ekipu,uz par malih korekcija sa starijim igracima.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2013, 10:44

bhsport je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.
Realizacija ga ne ide nikako ove dvije tekme dok u defanzivi cesto izleti i napravi glupost, sinoc je imao 2 puta po 2 minute zbog nesmotrenosti.
Valjda zato sto je jedino lijevo krilo u repki....Nisam upoznat da li je jedan od ovih povrijedjenih prije prvenstva upravo igrao na toj poziciji....

slika

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 16 jul 2013, 10:51

Batko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto Milicevic mora igrati 60 minuta.
Valjda zato sto je jedino lijevo krilo u repki....Nisam upoznat da li je jedan od ovih povrijedjenih prije prvenstva upravo igrao na toj poziciji....

slika

Ima Enes Skopljak. Sjedi na tribinama, dok npr. ima 3-4 lijeva beka na klupi. A Milicevica nema ko da zamjeni. Covjek je po meni najlosiji u ove prve dvije utakmice.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 jul 2013, 10:55

Hvala na infu, mozda ga ubaci u tim u narednim mecevima???

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2013, 11:10

adn_sah je napisao/la:
Ima Enes Skopljak. Sjedi na tribinama, dok npr. ima 3-4 lijeva beka na klupi. A Milicevica nema ko da zamjeni. Covjek je po meni najlosiji u ove prve dvije utakmice.
E pa to mi nije jasno, sto ne da Skopljaku da igra, malo je glupo imati samo jedno lijevo krilo u ekipi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 11:16

Batko je napisao/la:

slika
@adn_sah,vidi ko je assistant coach. :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jul 2013, 13:30

sad gledam inserte sa tekme srbija rusija, sramota je da borik gori a mi ne mozemo napuniti zetru kad igra repka...to govori samo jedno:
ovaj narod ne zasluzuje da zivi bolje...nek se pati ko mu hebe mater.
Semper Fidelis

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 jul 2013, 13:38

kazat ću da sam imao čast da gledam i da se družim sa BH juniorima tokom 5 dana priprema u Gračanici, gdje su osvojili turnir

http://www.bkc-gracanica.ba/Vijesti/Sho ... alid-Zunic

tada sam bio optimističan i izgleda imao sam pravo

Miličević zabija 5 komada Janezima a Sarajlije ako ne mogu napuniti 5-6-7 hiljada, onda stvarno :oops:
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.