Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZOI1984
Kontakt:

Re: 30 kolo Premijer Lige BIH

Post Postao/la ZOI1984 » 19 maj 2009, 10:19

al reintegracija je najjaca :mrgreen: :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Re: Premier liga BiH 2008/09

Post Postao/la RBA 1987 » 19 maj 2009, 12:38

Evo raduje me da većina iskrenih navijača i ljubitelja fudbala želi regularnost u takmičenju, pa sam optimista da će ubuduće sve biti puno poštenije, a juče sam zaboravio da kažem da je ekipa slavije prošle godine u maju mjesecu iz Banja Luke odnijela pehar pobjednika kupa Republike Srpske u finalu protiv Borca i da nije bilo ni jedne ružne riječi ali samo zato što su bili bolji. Isto je bilo i u sezononi 2006/07 kada je slavija u B.L. pobijedila 0-1, a nama je taj poraz značio ispadanje ali opet smo stisli zube i rekli da su ljudi u tom momentu bolji ali ovo sada ,e ovako više neće moći i to ne samo slavija, nego bilo koji klub, oni koji budu bolji kapa dole, a o tome kakva smo mi navijačka grupa najbolje ćete skontati iz toga da smo mi svoje vlastite igrače ganjali po terenu da skinu dresove, zato što nedamo da nam brukaju dres i boje grba( za ovog sinovca iz sarajeva u pitanju je SRPSKA TROBOJKA). Još hoću da pozdravim podizanje transparenta sa imenom našeg pokojnog VOĐE SAŠE KONČARA, a ponovo za one koji nemaju pojma o kome je riječ (navijač slavije) samo da kažem da im je bolje da spavaju jer neznaju šta se desilo tom momku!

NIKO NAS NE VOOOOLI, ...URAC NAS ZABOLI!!!!!!!!!!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 maj 2009, 12:54

spaletti je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Evo da ponovim jos jednom,ne citas sta pisem...taj strajk fudbalera i nedolazak u Lukavicu je bio u sezoni 2004/2005....a utakmica Sloboda-Slavija 3-1 o kojoj pricamo je bila u sezoni 2006/2007 u zadnjem kolu....te 2006/2007 je Borac doputovao u Lukavicu i izgubio 3-2.
Je li sad jasnije?
schlager da te pita ness drug.....sta ti mislis kako bi se igraci Slavije vratili kada bi dobili Slobodu tada???? Aj reci iskreno....evo otisli smo na finale pa su nas kamenovali....al eto to su primitivci od strane fukara....vjerujem da ima i onih pravi koji su i na utakmici krenuli na ove sto su ubacivali baklje u teren.......a sto se tice tog strajka u pravu si...to je tada bilo
Evo ja ću ti sada odgovoriti, pa jel problem ovdje da neko nekoga pobjedi ako je bolji, ja mislim iskreno da nije. to jeste poenta cijele moje priče, a ako nisi bio u prilici da vidiš gol koji je nama poništen pogledaj ga na BORAC SPORT. COM, sve ćetio biti jasno odakle onaliko negativne energije.

NIKO NAS NE VOOOOLI, ...RAC NAS ZABOOOOLI!!!!!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 maj 2009, 13:13

Dobarrrr :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 maj 2009, 13:14

Ma jok legendo, niste vi ispušili toliku nepravdu kao mi, pa vam nije došlo do grla, pa znaš kako kaže naš narod: " MOŽEŠ KAKO HOĆEŠ, AL NE MOŽEŠ DO KADA HOĆEŠ". Nisam ni ja da se diraju igrači oni su najmanje krivi, (nadam se), ali su ovi što vode vaš klub nagulili iz svečane lože deset minuta prije kraja, vidjeli ljudi da su pretjerali, a vidio si transparent "LJUTA KRAJINA".

NIKO NAS NE VOOOLI, ...AC NAS ZABOOOOLI!!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 maj 2009, 13:19

jesi dosadan sa tim niko nas ne voli **** nas zaboli :S gori si od onog krcka

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 19 maj 2009, 14:01

Mislim da se Borac mora kazniti, nešto kao i Velež prije par sezona. Kazna se može/mora prenijeti na sljedeću sezonu. Naravno treba se i Borac svim silama truditi,vršiti pritisak u savezu da taj sudac više ne sudi ako je bio tako loš.
Ne treba nam valjda još i to da igrači bježe od navijača po terenu.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 19 maj 2009, 14:06

VB 1987 je napisao/la:Evo raduje me da većina iskrenih navijača i ljubitelja fudbala želi regularnost u takmičenju, pa sam optimista da će ubuduće sve biti puno poštenije, a juče sam zaboravio da kažem da je ekipa slavije prošle godine u maju mjesecu iz Banja Luke odnijela pehar pobjednika kupa Republike Srpske u finalu protiv Borca i da nije bilo ni jedne ružne riječi ali samo zato što su bili bolji. Isto je bilo i u sezononi 2006/07 kada je slavija u B.L. pobijedila 0-1, a nama je taj poraz značio ispadanje ali opet smo stisli zube i rekli da su ljudi u tom momentu bolji ali ovo sada ,e ovako više neće moći i to ne samo slavija, nego bilo koji klub, oni koji budu bolji kapa dole, a o tome kakva smo mi navijačka grupa najbolje ćete skontati iz toga da smo mi svoje vlastite igrače ganjali po terenu da skinu dresove, zato što nedamo da nam brukaju dres i boje grba( za ovog sinovca iz sarajeva u pitanju je SRPSKA TROBOJKA). Još hoću da pozdravim podizanje transparenta sa imenom našeg pokojnog VOĐE SAŠE KONČARA, a ponovo za one koji nemaju pojma o kome je riječ (navijač slavije) samo da kažem da im je bolje da spavaju jer neznaju šta se desilo tom momku!
" " ' ? $ % $ " ? " ? $. & " % " ?, савеза, $, управе ?... $, све је то на ', на све " право. ? та ' ' ? & " је $ " за све ово % " на ту ' " - " " " $ " ? $ &.
Marin je napisao/la:Mislim da se Borac mora kazniti, nešto kao i Velež prije par sezona. Kazna se može/mora prenijeti na sljedeću sezonu. Naravno treba se i Borac svim silama truditi,vršiti pritisak u savezu da taj sudac više ne sudi ako je bio tako loš.
Ne treba nam valjda još i to da igrači bježe od navijača po terenu.
", " ¥ " $ $ " " & ?.
I ko se nad'o ale...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 19 maj 2009, 14:14

Napiši na latinici da te ceo svet razume. :D :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 maj 2009, 14:14

[/quote]", " ¥ " $ $ " " & ?.[/quote]
imas li ti latinicu..jbt ima nas koji ne poznajemo cirilicu bas dobro
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 19 maj 2009, 14:34

VB 1987 je napisao/la:Evo raduje me da većina iskrenih navijača i ljubitelja fudbala želi regularnost u takmičenju, pa sam optimista da će ubuduće sve biti puno poštenije, a juče sam zaboravio da kažem da je ekipa slavije prošle godine u maju mjesecu iz Banja Luke odnijela pehar pobjednika kupa Republike Srpske u finalu protiv Borca i da nije bilo ni jedne ružne riječi ali samo zato što su bili bolji. Isto je bilo i u sezononi 2006/07 kada je slavija u B.L. pobijedila 0-1, a nama je taj poraz značio ispadanje ali opet smo stisli zube i rekli da su ljudi u tom momentu bolji ali ovo sada ,e ovako više neće moći i to ne samo slavija, nego bilo koji klub, oni koji budu bolji kapa dole, a o tome kakva smo mi navijačka grupa najbolje ćete skontati iz toga da smo mi svoje vlastite igrače ganjali po terenu da skinu dresove, zato što nedamo da nam brukaju dres i boje grba( za ovog sinovca iz sarajeva u pitanju je SRPSKA TROBOJKA). Još hoću da pozdravim podizanje transparenta sa imenom našeg pokojnog VOĐE SAŠE KONČARA, a ponovo za one koji nemaju pojma o kome je riječ (navijač slavije) samo da kažem da im je bolje da spavaju jer neznaju šta se desilo tom momku!

" " ' ? $ % $ " ? " ? $. & " % " ?, савеза, $, управе ?... $, све је то на ', на све " право. ? та ' ' ? & " је $ " за све ово % " на ту ' " - " " " $ " ? $ &.
Ovo moram napisati,ti decko stvarno nisi normalan,ajde procitaj ovo sto si oznacio 10 puta pa nadji gdje je covjek pokazao znakove mrznje prema Sarajevu i Slaviji,ako imas komplekse od Banja Luke ili si frustriran svojim zivotom idi lijeci se,ostavi se malo kompjutera i neke normalne rasprave(manje vise) koja se ovde vodi, samo kvaris temu svojim glupostima.

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 19 maj 2009, 15:02

Velež - Travnik 1:0, 0:3

Velež - Modriča 6:0, ?

Velež - Orašje 2:0, 0:1

Modriča - Orašje 0:0, 2:0

Travnik - Orašje 3:1, 0:4

Modriča - Travnik 0:1, 4:1
Ovo su Medjusobni dueli konkurenata za ispadanje.Ja mislim da ce orasje ispasti jer je u najgoroj situaciji a VELEZ OPSTATI!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 19 maj 2009, 15:19

FK Sarajevo je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:
neOX je napisao/la:Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik x 99%
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2
haha....ZVijezda orasje...kec kao nikad do sad
sta ti znas hoce li se uprave dogovoriti i utakmica celik-borac je sarena

MA DA JE SAD BORAC DOBIO SLAVIJU TAD BI ONI IMALI SANSE ZA EWROPU, A SAD NJE NEMAJU NIKAKO TAKO DA MISLIM DA CE IH CELIK ODERAT!!...d::d

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 maj 2009, 16:22

neOX je napisao/la:Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2
ziv bio pa vidio...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 19 maj 2009, 16:24

gavra je napisao/la: Ovo moram napisati,ti decko stvarno nisi normalan,ajde procitaj ovo sto si oznacio 10 puta pa nadji gdje je covjek pokazao znakove mrznje prema Sarajevu i Slaviji,ako imas komplekse od Banja Luke ili si frustriran svojim zivotom idi lijeci se,ostavi se malo kompjutera i neke normalne rasprave(manje vise) koja se ovde vodi, samo kvaris temu svojim glupostima.
", ово ' $ " (не ' ") - " " стварно ? не & - - & " ". % зато % " ? & ? " се $ $ " ", па - те ? $ " $ $ " $ своје ? савјете " " у % ?. ?. " % $ " о ' " $ ?.

Moderator EDIT : Ubuduce pripazi na odabiru rijeci,post je uvrijedljiv !
I ko se nad'o ale...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 maj 2009, 16:27

edo_malesak je napisao/la:Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2
ziv bio pa vidio...[/quote]
i ti druze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma meni je iskreno svejedno kako god bilo samo eto blizu ste jedni drugih iljo ce dati sve da mu orasje ostane
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 maj 2009, 16:44

ima nekih koji ne znaju cirilicu.............................

:D :D :D :D :D

salim se znam, al dok procitam jednu recenicu, ode 1000 godina.....

:lol: :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 maj 2009, 16:48

Mislim da se kasno sjetio da treba pomoć Orašju. Svi znamo, da ako Orašje ostane, da su kupili utakmicu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 19 maj 2009, 16:58

el-fighter je napisao/la:Mislim da se kasno sjetio da treba pomoć Orašju. Svi znamo, da ako Orašje ostane, da su kupili utakmicu.
\Srecom, ne zavise samo od sebe.

Ali, toliko su mi mrski i jedni i drugi da bi najbolje bilo da Posusje ostane,a Velez i Orasje papa

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 maj 2009, 17:28

north_park_1989 je napisao/la:
lejla je napisao/la:ima nekih koji ne znaju cirilicu.............................

:D :D :D :D :D

salim se znam, al dok procitam jednu recenicu, ode 1000 godina.....

:lol: :lol: :lol:
& ? се $ $ & "... :D :D :D :D :D
ne da mi se nesto..... :D :D :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.