Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ambrozija
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la ambrozija » 30 maj 2010, 01:08

Adinjo je napisao/la: Nek su svi krivi samo nek Dzeko nije. Daj ba pustite tu suplju vise. Covjek se nije znao sastaviti s loptom danas i gotova prica. Nista ostali nisu vise krivi od njega. Naprotiv ako je ta nasa najveca zvijezda, pa onda treba najvise da povuce da bi sluzio kao primjer ostalim.
Hehe, sto ga i ti usra...
93,4 % " !!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 maj 2010, 01:09

cole-ch je napisao/la:Safet Susic ima manire i znanja poluamaterskog trenera, tj. "nedovoljno dobar za velika dela". Drugo, ako bi gledali etiku, lik nikada ne bi bio selektor (a ni trener) ijedne BH selekcije, jer je jako lose nabrijan na patriotizam i rodnu grudu.
Da je bio majstor bubamare to stoji, ali nisam siguran da je to dovoljno da selektira 5-6 dobrih i 7 osrednjih fudbalera koje BH selekcija trenutno ima da bi BiH otisla na EP 12.
Siguran sam da ce me vecina zbog ovog posta napusiti, ali znam da ce i dobar deo vas prepoznati istinu u ovom postu.
Naravno, i pored skepse u uspeh BH selekcije pod palicom Susica ja cu za nju navijati i skoknucu na min. jedno gostovanje. Safete, srecno!
Ja sam i dalje jos uvek istog misljenja, nazalost. :cry:
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 30 maj 2010, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 30 maj 2010, 01:09

Isnar je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la: Kojim duplo boljim igracima bolan :?
Zna se kojim... a zna se i kojim, a koji iz poznatog razloga nisu pozvani... sve se zna a svi se prave grbavi... za danasnji poraz je kriv selektor i iskljucivo selektor koji je izabrao (pojedine) igrace koji ne bi mogli igrati ni na ovom FIS kupu... cuj poraz, ovo je blamaza, nasmijala nam se svedska puna supljaka, neki Bajrami nicim izazvan pravi dar mar po nasoj odbrani... ma bjezi... :arrow:
Cuj neki bajrami,pa zar nisi nikad cuo za njega brat mu drži kospicarnu na carsiji

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2010, 01:09

Zenga je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Bravo!
Eto, npr. Grčka ima "hrpu" vrhunski igrača, extra prvih 11, olus extra 'klupa.... i onog trenera..... je'l bi ono Otto Rehhagel!? :evil:
Grcka, Slovacka, Slovenija, Svicarska - pa sve te nacije imaju slabije igrace od BiH al' zato imaju puno jaci kolektiv. Disciplina, zalaganje, volja, motivacija su na jednom ne zavidnom nivou u BH repci. Ciro je dosta toga popravio sto se tice toga al' je i on imao svojih mana.

Pape je tek preuzeo, polako moji ljudi. Gana i Svedska su veoma snazne repke, nije realno ocekivati neku aman igru kao ni rezultate protiv takvih repki.

Pozitivno: Zec je zabio gol, Salihovic ga je opet iz slobodnjaka zabio (lose su mu isli ove sezone), BiH je zabila 2 gola iz bukvalno nicega, bez ikakve igre ! Svedi su dali bezze gol iz ofsajda.

OGROMAN kiks Papeta: poceti 2.poluvrijeme sa veznim redom: Alispahic-Medunjanin-Miske-Pjanic :shock:
Znaci 4 iskljucivo ofanzivna veznjaka, nidje veze. Pa svi su znali da slijedi VELIKI belaj....

Trebaju nam defanzivni vezni, bez njih necemo ni jednu bolju repku dobiti. Znaci Rahimic/Muratovic mogu plafon 45 min odigrati, Salihovic bi mogao odigrati solidno al' njega nema pola kvalifikacija. Jahic je ranije igrao tu i trebalo bi ga opet gurnuti u veznu liniju. Na Bajramovica vise i niko ne racuna, njega su povrede dokrajcile izgleda, nazalost. Covjek velikog srca i odlican fudbaler !

Sto se tice defanzivnih veznih....
Treba Susic pogledati Ljevakovica iz Teplica, ja sam ga gledao nekoliko puta ove sezone uvijek je bio dobar. Podsjeca me na Rahimica ali ima i dobar pas.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 01:10

Isnar je napisao/la:Ocekujemo da sa duplo boljim igracima pobjedimo svedske polovnjake... jel puno?
Pogledaj klubove u kojima igraju svedi pa ces skontati da to nije bas tako care...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 maj 2010, 01:10

ambrozija je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Nek su svi krivi samo nek Dzeko nije. Daj ba pustite tu suplju vise. Covjek se nije znao sastaviti s loptom danas i gotova prica. Nista ostali nisu vise krivi od njega. Naprotiv ako je ta nasa najveca zvijezda, pa onda treba najvise da povuce da bi sluzio kao primjer ostalim.
Hehe, sto ga i ti usra...
Jah, eto usra ga sto sam Edina kritikovao. :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 01:14

calcio je napisao/la:Sto se tice defanzivnih veznih....
Treba Susic pogledati Ljevakovica iz Teplica, ja sam ga gledao nekoliko puta ove sezone uvijek je bio dobar. Podsjeca me na Rahimica ali ima i dobar pas.
Zanimljivo, citao sam o tom momku no nazalost nikad nisam imao priliku gledati. Eto slijedi Katar u avgustu, valjda ce pruziti priliku Ljevakovicu, a i Mujdzi srediti papire do tada. Nije smak svijeta raja, zijanili smo i protiv Rijeke lani pa smo uzeli belgijance 2 put u 3 dana....

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 30 maj 2010, 01:16

Adinjo je napisao/la: Jah, eto usra ga sto sam Edina kritikovao. :roll: :roll:
Sa kojom dozom arogancije si piso o njemu, odnosno dao komentar, ja u prvi mah pomisli da pises o Bartolovicu, kad gle ja se zajeb'o.
93,4 % " !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 maj 2010, 01:16

omerbavarac je napisao/la: Ova utakmica se morala rijesiti u svoju korist, jer smo sigurno kvalitetnija i bolja reprezentacija od Svedske.

E zbog ovakvih stvari mi imamo ovaj broj negativnih komentara poslije poraza.Otkud nama ideja da smo mi kvalitetnija ekipa od Svedske i to na njihovom terenu...oni su ekipa koja zadnjih 5-10 godina stoji mnogo bolje od nas i ekipa kojoj smo se mi tek malo priblizli u zadnje 2 godine ali daleko od toga da smo favoriti protiv njih a posebno ne u svedskoj...kada se svi kolektivno spustimo na zemlju onda se necemo ponasati kao navijaci brazila koji u svakoj utakmici ocekuju pobedju od 3 ili 4-0

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 maj 2010, 01:16

Dzeko danas igro ko da je iz Crne Gore
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 maj 2010, 01:18

ambrozija je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Jah, eto usra ga sto sam Edina kritikovao. :roll: :roll:
Sa kojom dozom arogancije si piso o njemu, odnosno dao komentar, ja u prvi mah pomisli da pises o Bartolovicu, kad gle ja se zajeb'o.

Golemo kralju nema sta ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2010, 01:21

Par pitanja jeli igrao Mudonja :mrgreen:
Jel kod Muratovica jos nisu zarasla kurije oci pa maketi ne moze.
Koja je bolest indefikovana kod Misketa sinoc,prosli put je bio clanak sta li ono.
Begovic ispunio svoju kvotu....golova ili je mozda Sehic za sve kriv. :roll:
Pandza iznapadan jer nije dobro odigrao na beku.Nista stavite Misketa na tu poziciju kad ozdravi. :roll:
Tu bi kontinujted :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 01:23

Bice sve u dure protiv Njemacke;

---------------Hasagic-----------------------
Jahic----Spahic---Nadarevic----Salihovic
---------------Rahimic-----------------------
Ibricic-------Misimovic----------Pjanic----
---------Dzeko------Ibisevic-----------------

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 maj 2010, 01:24

adnan24 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Ova utakmica se morala rijesiti u svoju korist, jer smo sigurno kvalitetnija i bolja reprezentacija od Svedske.

E zbog ovakvih stvari mi imamo ovaj broj negativnih komentara poslije poraza.Otkud nama ideja da smo mi kvalitetnija ekipa od Svedske i to na njihovom terenu...oni su ekipa koja zadnjih 5-10 godina stoji mnogo bolje od nas i ekipa kojoj smo se mi tek malo priblizli u zadnje 2 godine ali daleko od toga da smo favoriti protiv njih a posebno ne u svedskoj...kada se svi kolektivno spustimo na zemlju onda se necemo ponasati kao navijaci brazila koji u svakoj utakmici ocekuju pobedju od 3 ili 4-0
Poštujem tvoj stav, ali zašto navijači da ne očekuju pobjedu, zar to nijeo osnovna 'osobina' navijača, svakih!?? :o
Bosno moja poharana....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 maj 2010, 01:29

Trigger je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

Poštujem tvoj stav, ali zašto navijači da ne očekuju pobjedu, zar to nijeo osnovna 'osobina' navijača, svakih!?? :o

Evo ja licno sam se nadao pobjedi ali znao sam da je Svedska favorit i da je realnija opcija poraz...ne znam s kim da igramo uvijek se nadam najboljem ali ipak postoji jedna doza objektivnog...dovoljno je pogledati danas najigranije tipove na kladionici,pola drzave igralo na BiH...nemam ja nista protiv toga ali ako si uvjeren u pobjedu BiH u gostima protiv takve repke onda je logicno da se mnogo razocaras i onda ti je cijeli svijet kriv

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 01:30

Trigger je napisao/la:Poštujem tvoj stav, ali zašto navijači da ne očekuju pobjedu, zar to nijeo osnovna 'osobina' navijača, svakih!?? :o
Postujem i ja tvoj stav, al' covjece treba biti realan. Svedska je jaka repka, imaju kontinuitet prije svega, nesto sto mi nemamo.

Problem je u tome sto nismo u stanju dobiti jaceg protivnika. Portugal x 2, Spanija x 2, Turska x 2 pa evo sad i Svedska. Ona pobjeda protiv Gane nam je bila prijeko potrebna, da smo tu zijanili imali bi BRDO poraza u nizu.....

riichii
Kontakt:

Post Postao/la riichii » 30 maj 2010, 01:32

Treba to vidjet da se rijesi :mrgreen: :mrgreen:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 maj 2010, 01:34

riichii je napisao/la:Treba to vidjet da se rijesi :mrgreen: :mrgreen:
Slažem se - Odmah formirati "radnu grupu" na čelu sa.... :twisted:
Bosno moja poharana....

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 30 maj 2010, 01:35

Pa jesmo igrali na u gostima ali bgm tesko je bilo primjetiti da smo gosti... :D
A i onaj sastav Svedske ja mislim da nikog nije impresionirao...Kako god....Navikao sam da u prijateljskoj mozemo izgubiti od svakoga pa eto...Malo defanzivnu igru popraviti...I malo ozbiljniji pristup igri od pojedinaca i to je to. ;)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 02:03

GoRaN je napisao/la:Pa jesmo igrali na u gostima ali bgm tesko je bilo primjetiti da smo gosti... :D
A i onaj sastav Svedske ja mislim da nikog nije impresionirao...Kako god....Navikao sam da u prijateljskoj mozemo izgubiti od svakoga pa eto...Malo defanzivnu igru popraviti...I malo ozbiljniji pristup igri od pojedinaca i to je to. ;)
Pa ja, tako je. Ne kontam sto su se mnogi uzbudili kao da je neka katastrofa. Prijateljska, Pape je probao razne varijante i to je to, najavio je covjek kombinovani sastav unaprijed...

Negativno je primiti 4 gola, najgore je sto se gotov niko nije zalagao ni borio. Vidjelo je se od samog pocetka da su Miske, Medunjanin, Pjanic i Dzeko dosli cisto turisticki u Stokholm.
Nego Dzeksone bjezi der ti prvim vozom iz Wolfsburga 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.