Što da ti kažem,Cernat je najveća pogreška Hajduka ikad.Toliko dolara bačeno u vjetar.NoName je napisao/la: Jo, CernatTo onaj što nešto nije mogao da trči, ko naš Miske
E ta cifra bi bila potaman za Ibru, ova neslužbena i nek ne mrda nigdje.
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ne, nikakva "slabija Ibrina igra" nije razlog jer je nikada nije bilo. Samo jedna rijec je razlog - CIRO. Ja sam ostao zapanjen (doduse nisam provjerio) kad mi jedan odavde rekao da je podrzavao Ciru, ali da nije bio za to da Ibricic igra (nije ni sada). Mislim da je nemoguce naci jos nekog takvog.VanBasten je napisao/la:Dok je bio kapiten U21 raja ga je masovno gotivila, bio je predvodnik možda i najbolje U21 generacije koju smo imali. Pružao je stvarno odlične partije. E, nakon što je prekomandovan u A selekciju, njegova igra nije bila na nivou očekivanog. I raja se ohladila. Odmah da razjasnimo, Ibrina prilično slaba izdanja u A selekciju su ponajviše rezultat toga što Ibro za A selekciju nije odigrao utakmice na svojoj poziciji. Povjerena mu je defanzivna uloga, najčešće kao desni bek.Slovojed je napisao/la:To ni meni nije jasno.NoName je napisao/la:Ibro je čovjek od riječi ali nije baš obljubljen kod navijača reprezentacije BiH, nisam nikada uspio dokučiti zašto.
Split je užasno teška sredina,ne priznaje ni svoje,a kamoli tuđe,a kad jedan stranac ima ovakav tretman onda znaš da je ljudina samo takva.Zašto ga neki u BiH ne vole,neznam.Nije mi to najjasnije.
Ibricic je u reprezentaciji odigrao sasvim solidno, postigao dva ili tri gola nisam siguran, namjestio nekoliko. Na svakoj utakmici bio medju tri koja su naj vise pretrcala, nije se kurcio, borio se posteno, igrao gdje mu se i sta kaze. Jedino ako je neko ocekivao da ce on sa beka uraditi sve ono sto radi u Hajduku kao ofanzivni vezni ili povuceni napadac kako kome drago. Orilo gorilo, Ibro mi te volimo.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Ma, navijači k'o navijači. Istina Ibro i nije odigrao tako loše ni tu ulogu, štaviše mnogo se trudio, ostavljo je uvijek zadnji atom snage. Ali jedostavno vidi se da mu to en leži,. da se ne snalazi, otud je i bio krivac za neke golove. I znaš kako je s navijačima, jesil jedan skrivio ne opra te Dunav.Slovojed je napisao/la:Ljudi bi ipak morali shvatiti da se Ibro žrtvuje za momčad.VanBasten je napisao/la:Odmah da razjasnimo, Ibrina prilično slaba izdanja u A selekciju su ponajviše rezultat toga što Ibro za A selekciju nije odigrao utakmice na svojoj poziciji. Povjerena mu je defanzivna uloga, najčešće kao desni bek.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Složit ću se djelom. I to što ej bio Ćirin ljubimac doprinijelo je animozitetu prema njemu.Saban je napisao/la:VanBasten je napisao/la: Ne, nikakva "slabija Ibrina igra" nije razlog jer je nikada nije bilo. Samo jedna rijec je razlog - CIRO. Ja sam ostao zapanjen (doduse nisam provjerio) kad mi jedan odavde rekao da je podrzavao Ciru, ali da nije bio za to da Ibricic igra (nije ni sada). Mislim da je nemoguce naci jos nekog takvog.
Ibricic je u reprezentaciji odigrao sasvim solidno, postigao dva ili tri gola nisam siguran, namjestio nekoliko. Na svakoj utakmici bio medju tri koja su naj vise pretrcala, nije se kurcio, borio se posteno, igrao gdje mu se i sta kaze. Jedino ako je neko ocekivao da ce on sa beka uraditi sve ono sto radi u Hajduku kao ofanzivni vezni ili povuceni napadac kako kome drago. Orilo gorilo, Ibro mi te volimo.
Eto vidis, posteno. Medjutim jarane, nije bio Cirin ljubimac, zasluzio je da igra, opravdao povjerenje. Drugo sto si ga mozda ti na startu gledao zakrvavljenih ociji i "znao" da ne treba da igra jer je Ciro "****, ustasa i nama pojma", te igrac koga on forsira ne moze biti dobar pa mu se nadje million mahana. Kaze trom i guzonjaVanBasten je napisao/la:Složit ću se djelom. I to što ej bio Ćirin ljubimac doprinijelo je animozitetu prema njemu.Saban je napisao/la:VanBasten je napisao/la: Ne, nikakva "slabija Ibrina igra" nije razlog jer je nikada nije bilo. Samo jedna rijec je razlog - CIRO. Ja sam ostao zapanjen (doduse nisam provjerio) kad mi jedan odavde rekao da je podrzavao Ciru, ali da nije bio za to da Ibricic igra (nije ni sada). Mislim da je nemoguce naci jos nekog takvog.

IBRO JE CAR !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
[youtube][/youtube]CoDe je napisao/la:IBRO JE CAR !
Upravo ta misao mi prolazi kroz glavu svaki put kad vidim ovo.
Proleti mi kroz glavu i kad vidim ovo
[youtube][/youtube]
E sad,ne zelim se vise raspravljati sa ovima dezurnim trubacima koji ce reci da Ibro nije igrao svoju prirodnu poziciju pa je zato grijesio,ja se slazem s time,on je ofanzivni vezni,tu nema mjesta u prvih 11,bek nije i grijesio je na toj poziciji i ne znam vise sta vi zapravo zelite.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
De, smiri doživljaj. Svašta ti meni u usta natrpa. Napisao sam kako su ga ljudi vidjeli, a ne svoje lično mišljenje.Eto vidis, posteno. Medjutim jarane, nije bio Cirin ljubimac, zasluzio je da igra, opravdao povjerenje. Drugo sto si ga mozda ti na startu gledao zakrvavljenih ociji i "znao" da ne treba da igra jer je Ciro "****, ustasa i nama pojma", te igrac koga on forsira ne moze biti dobar pa mu se nadje million mahana. Kaze trom i guzonja a covjek pretrci najvise na utakmici i u momentu je kao kobra. Samo je Baka jos mogao tako da trzne i iz cuga na deset metara ostavi za pet trojicu protivnika
Živio!
Evo ga Dog isceprkao nesto...tipican onaj nas inadzija. Pa bolan vidis li kako lopta seta, vidis da Muratovc cini mi se, neodlucno reaguje, vidis kako ide lopta kroz peterac. Covjek utrcava pa sta, Ibricic je okrenut prema lopti...nema oci otpozadi, nije ocekivao da ce lopta tako proci izmedju par nasih igraca. A vidis i ovo je nesto slicno, pa zar trebamo reci da je Sergej levat?Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]CoDe je napisao/la:IBRO JE CAR !
Upravo ta misao mi prolazi kroz glavu svaki put kad vidim ovo.
Proleti mi kroz glavu i kad vidim ovo
[youtube][/youtube]
E sad,ne zelim se vise raspravljati sa ovima dezurnim trubacima koji ce reci da Ibro nije igrao svoju prirodnu poziciju pa je zato grijesio,ja se slazem s time,on je ofanzivni vezni,tu nema mjesta u prvih 11,bek nije i grijesio je na toj poziciji i ne znam vise sta vi zapravo zelite.
Jedino vrijedno u tvome postu je ovo boldirano,jos jedan od tvojih pulena hahahahaaEvo ga Dog isceprkao nesto...tipican onaj nas inadzija. Pa bolan vidis li kako lopta seta, vidis da Muratovc cini mi se, neodlucno reaguje, vidis kako ide lopta kroz peterac. Covjek utrcava pa sta, Ibricic je okrenut prema lopti...nema oci otpozadi, nije ocekivao da ce lopta tako proci izmedju par nasih igraca. A vidis i ovo je nesto slicno, pa zar trebamo reci da je Sergej levat?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma dobro, mozda je to izgledalo kao direktno tebi receno, ali je vise bila personifikacija za sve one koji su pljuvali po Ibricicu. Sorry, ako te povredilo, a nisi jedan od onih gore opisanih.VanBasten je napisao/la:De, smiri doživljaj. Svašta ti meni u usta natrpa. Napisao sam kako su ga ljudi vidjeli, a ne svoje lično mišljenje.Eto vidis, posteno. Medjutim jarane, nije bio Cirin ljubimac, zasluzio je da igra, opravdao povjerenje. Drugo sto si ga mozda ti na startu gledao zakrvavljenih ociji i "znao" da ne treba da igra jer je Ciro "****, ustasa i nama pojma", te igrac koga on forsira ne moze biti dobar pa mu se nadje million mahana. Kaze trom i guzonja a covjek pretrci najvise na utakmici i u momentu je kao kobra. Samo je Baka jos mogao tako da trzne i iz cuga na deset metara ostavi za pet trojicu protivnika
Živio!
Nema frke.Saban je napisao/la:Ma dobro, mozda je to izgledalo kao direktno tebi receno, ali je vise bila personifikacija za sve one koji su pljuvali po Ibricicu. Sorry, ako te povredilo, a nisi jedan od onih gore opisanih.VanBasten je napisao/la:De, smiri doživljaj. Svašta ti meni u usta natrpa. Napisao sam kako su ga ljudi vidjeli, a ne svoje lično mišljenje.Eto vidis, posteno. Medjutim jarane, nije bio Cirin ljubimac, zasluzio je da igra, opravdao povjerenje. Drugo sto si ga mozda ti na startu gledao zakrvavljenih ociji i "znao" da ne treba da igra jer je Ciro "****, ustasa i nama pojma", te igrac koga on forsira ne moze biti dobar pa mu se nadje million mahana. Kaze trom i guzonja a covjek pretrci najvise na utakmici i u momentu je kao kobra. Samo je Baka jos mogao tako da trzne i iz cuga na deset metara ostavi za pet trojicu protivnika
Živio!

O naopaka covjeka yebote...jes'ti zdrav ili sta? Vidis koliko ljudi ima suprotno misljenje, pa ako si zdrav yebo ga ti daj reci "kad mi dvoica kazu da sam pijana, valjacu se". Samo da ne zaboravim, Ibro ima mjesta gdje god zazeli, pa oko bas hoce i na ofanzivnom veznom, prije bilo koga, iako bi ja to drugacije iskombinovao u interesu reprezentacije. Jos jedan od mojih pulena velis? Pa bolan ti NEbio zar bi ja to reko gore da imam kompleks te da stalno razmisljam da ne kazem sta pogresno sto ce nedo Bog poljuljati moje prijasnje stavove. Jeste Murat neodlucno reagovao, desava se, zar zbog toga da ga psujem i ponizavam njegov doprinos i izgaranje za sveti BOSANSKI dres... Pa i Dzeko eno dade auto-gol, i ? Hajde malo, umij se, pogledaj jos kakvih DOBRIH poteza Ibre, Krajisnika, Basancerosa...okani se mracnih i negativnih snimakaDylan Dog je napisao/la:Jedino vrijedno u tvome postu je ovo boldirano,jos jedan od tvojih pulena hahahahaaEvo ga Dog isceprkao nesto...tipican onaj nas inadzija. Pa bolan vidis li kako lopta seta, vidis da Muratovc cini mi se, neodlucno reaguje, vidis kako ide lopta kroz peterac. Covjek utrcava pa sta, Ibricic je okrenut prema lopti...nema oci otpozadi, nije ocekivao da ce lopta tako proci izmedju par nasih igraca. A vidis i ovo je nesto slicno, pa zar trebamo reci da je Sergej levat?![]()

-
- Kontakt:
@Dylan dog
ne znam sta je tvoj cilj,al ocito iz tebi poznatih razlog ne podnosis Ibricica,iako je momak na mjestu,i daje maksimum,samo trebas da pogledas dres Ibricica nakon utakmice i dresove kod drugih
, tvoj problem je sto osudjujes i svaljujes krivicu na igraca u datom momentu kad se primi gol,bez da pogledas cijelu akciju protivnika i sta se prije desilo,malo bolje pogledaj gol protiv Njemacke i ko to izgubi loptu negdje blizu sredine terena na nasoj polovici,a isto pogledaj kod gola od Portugala sta se desilo i kako su dosli do centarsuta,ako je iko kriv onda ekipa,nikako sam Ibricic,jer ne znam da igdje na terenu igra samo 1 igrac.
ne znam sta je tvoj cilj,al ocito iz tebi poznatih razlog ne podnosis Ibricica,iako je momak na mjestu,i daje maksimum,samo trebas da pogledas dres Ibricica nakon utakmice i dresove kod drugih

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Apsolutno nije tacno da ne podnosim Ibricica,ja jednostavno ne zelim ofanzivca iz HNL-a gledati kako igra beka u reprezentaciji moje drzave.Pasodzigera je napisao/la:@Dylan dog
ne znam sta je tvoj cilj,al ocito iz tebi poznatih razlog ne podnosis Ibricica,iako je momak na mjestu,i daje maksimum,samo trebas da pogledas dres Ibricica nakon utakmice i dresove kod drugih, tvoj problem je sto osudjujes i svaljujes krivicu na igraca u datom momentu kad se primi gol,bez da pogledas cijelu akciju protivnika i sta se prije desilo,malo bolje pogledaj gol protiv Njemacke i ko to izgubi loptu negdje blizu sredine terena na nasoj polovici,a isto pogledaj kod gola od Portugala sta se desilo i kako su dosli do centarsuta,ako je iko kriv onda ekipa,nikako sam Ibricic,jer ne znam da igdje na terenu igra samo 1 igrac.
Ibro poručio upravi da želi ugovor do 2018. 

...što je više lome to je volim jače...
Halo sta vam je nakon ove tekme sa ovim Rumunima covjek garant mora bit u prvoj postavi.
Ibricicu ubi se bolje ti je. Svaki san fudbalera je da igra u sto boljoj ligi i u sto boljem klubu a vidi njega haha. E moj IBro..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ibricic je papucar i uljez tako da on nece maknuti nigdje iz lijepe nase.
Mozda trebamo biti zadovoljni da nije izabrao da nastupa za susjede, to bi bio slag na tortu.
Mozda trebamo biti zadovoljni da nije izabrao da nastupa za susjede, to bi bio slag na tortu.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moyda nece napustiti, ali ako sijevne ponuda Bayerna. ode Ibro ko cep iz Hajduka.
Navodno skauti Bayerna su na utakmici EL dosli pratiti Sharbinija, ali su ostali zadivljeni Ibricicem.
Navodno skauti Bayerna su na utakmici EL dosli pratiti Sharbinija, ali su ostali zadivljeni Ibricicem.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.