Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Teretana
Hvala na objasnjenju od sad cu je piti cisto da bih malo kila skinuo posto mi je receno da moram jos max 2-3 kg skinuti. Nego ako neko ima dobar plan vjezbi da preporuci ? Evo recimo sutra su mi noge na redu da radim, pa ako neko ima provjeren program za noge nek postavi 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Procenat masnoće u tijelu:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kod mene je 11.7 % a da izgledam k'o ovaj na slici i ne izgledam. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja imam vagu,ili ti ga profesionalno receno bioelektricni analizator koji ti prikaze i tezinu i masnocu.reds je napisao/la:Kako se može izračunati taj procenat masnoće?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imam zabranu jest masnu hranu, tj. špek, kobasice, čvarke i slično, a težim 72kg
al se ne pridržavam zabrane
Inače, meni su teretane jako dosadne, najjači su mi oni likovi što vježbaju uz ogledalo

Inače, meni su teretane jako dosadne, najjači su mi oni likovi što vježbaju uz ogledalo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kakve to veze ima? Lijepo je se gledati dok vjezbasdubrava je napisao/la:Imam zabranu jest masnu hranu, tj. špek, kobasice, čvarke i slično, a težim 72kg![]()
![]()
Inače, meni su teretane jako dosadne, najjači su mi oni likovi što vježbaju uz ogledalo![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
I ja sam se mjerio na tom.Rezultati su bili odlični za moje godineDevil je napisao/la:Ja imam vagu,ili ti ga profesionalno receno bioelektricni analizator koji ti prikaze i tezinu i masnocu.reds je napisao/la:Kako se može izračunati taj procenat masnoće?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma to je meni pres.eravanje.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kakve to veze ima? Lijepo je se gledati dok vjezbasdubrava je napisao/la:Imam zabranu jest masnu hranu, tj. špek, kobasice, čvarke i slično, a težim 72kg![]()
![]()
Inače, meni su teretane jako dosadne, najjači su mi oni likovi što vježbaju uz ogledalo![]()
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
AHAHAHAHAH jarane moj,a meni opet nema nista bolje nego uzet mezu i stat ispred ogledala i jest
@dubrava bilder,svaka cast
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:AHAHAHAHAH jarane moj,a meni opet nema nista bolje nego uzet mezu i stat ispred ogledala i jest![]()
![]()
za vrijeme faksa sam išao u teretanu, al samo zbog jedne Monike
al, opet, treba vježbat, sunce mu ljubim..ipak je zdravlje bitnije od svega..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja nikad nisam usao u teretanu,nije mi nesto u fazonu to,da se ja drogiram nekakvim bobama,nista todubrava je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
koji si ti lik
![]()
za vrijeme faksa sam išao u teretanu, al samo zbog jedne Monike![]()
i dobre zaj.ebancije
![]()
al, opet, treba vježbat, sunce mu ljubim..ipak je zdravlje bitnije od svega..
Treba vjezbat,al zdravije ti je ujutro otici trcat,pogledas koju Moniku i kuci,i tako svako jutro
Volim te Celik ! ! !
Ma ja to zbog veslanja što sam trrenirao na faksu, pa se moralo raditi na spravama. Al me to nikad nije privlačilo.Emir ZENICA je napisao/la:
Ja nikad nisam usao u teretanu,nije mi nesto u fazonu to,da se ja drogiram nekakvim bobama,nista to![]()
Treba vjezbat,al zdravije ti je ujutro otici trcat,pogledas koju Moniku i kuci,i tako svako jutro![]()
![]()
Ovo drugo što kažeš je točno 100%. Trčanje, koja vježba kući (sklekovi, istezanje i slično) i ne treba ti ništa više za kondiciju.
Il što mi ćaća kaže; najbolje vježbe se rade na mješalici
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cuj veslanje,a jesi univerzalan.dubrava je napisao/la:
Ma ja to zbog veslanja što sam trrenirao na faksu, pa se moralo raditi na spravama. Al me to nikad nije privlačilo.
Ovo drugo što kažeš je točno 100%. Trčanje, koja vježba kući (sklekovi, istezanje i slično) i ne treba ti ništa više za kondiciju.
Il što mi ćaća kaže; najbolje vježbe se rade na mješalici![]()
Ma samo trcanje,bas koja vjezba cucnjevi i ti fazoni i bude ti lakse.A nemoj mi mjesalice,odnosno tog posla.3 dana radim oko tog mijesam,al nema mjesalice nego rucno,pun sam zuljeva
Volim te Celik ! ! !
Totalno univerzalanEmir ZENICA je napisao/la:Cuj veslanje,a jesi univerzalan.dubrava je napisao/la:
Ma ja to zbog veslanja što sam trrenirao na faksu, pa se moralo raditi na spravama. Al me to nikad nije privlačilo.
Il što mi ćaća kaže; najbolje vježbe se rade na mješalici![]()
Ma samo trcanje,bas koja vjezba cucnjevi i ti fazoni i bude ti lakse.A nemoj mi mjesalice,odnosno tog posla.3 dana radim oko tog mijesam,al nema mjesalice nego rucno,pun sam zuljeva![]()
ručno
e moj Emire, nije ti lako
aj, možemo i na chat, da ne spamammo
- legenda reala
- Kontakt:

Dože Dylane jesi se prijavio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mora ti to zbog toga biti, mozes htjeti jednostavno pratiti da li nesto izvodis ispravno.dubrava je napisao/la:Ma to je meni pres.eravanje.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kakve to veze ima? Lijepo je se gledati dok vjezbasdubrava je napisao/la:Imam zabranu jest masnu hranu, tj. špek, kobasice, čvarke i slično, a težim 72kg![]()
![]()
...Život za Široki...
Nisam,još slavim uspjeh sa zadnjeg takmičenjalegenda reala je napisao/la:
Dože Dylane jesi se prijavio

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ti si čisti primjer ograničenih ljudi,čim neko brine za zdravlje mora nešto gutat i gluposti ostaleEmir ZENICA je napisao/la:Ja nikad nisam usao u teretanu,nije mi nesto u fazonu to,da se ja drogiram nekakvim bobama,nista todubrava je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
koji si ti lik
![]()
za vrijeme faksa sam išao u teretanu, al samo zbog jedne Monike![]()
i dobre zaj.ebancije
![]()
al, opet, treba vježbat, sunce mu ljubim..ipak je zdravlje bitnije od svega..![]()
Treba vjezbat,al zdravije ti je ujutro otici trcat,pogledas koju Moniku i kuci,i tako svako jutro![]()
![]()
Eh vako
Zanima me,koliko je vremena preporucljivo dati skupini misica,da se odmore u pauzi izmedju dva treninga?? Btw,jos nesto,nakon koliko vremena poslije trninga trebamo,odnosno smijemo jesti,ili to mozemo uciniti odmah po zavrsetku istog??? ::P
:Ll:ol
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.