Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Ma sigurno su vec dogovorili transfer i to je to...ceka se prolazni rok da se ozvanici
mislio sam na kenana kodru kao potencijalnog, posto je prvi spic zaragoze, a ocito je zaragoza na glasu kao ekipa iz koje su igraci zreli za reprezentacije
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
Ni prvi ni posljednji put da klub igraca posalje na klupu, tribine ili u mladju ekipu da trenira kako bi ga natjerali da ode. Ili da vec imaju neke koktakte sa drugim klubovima pa nece da rizikuju dok ne vidi kako ce se sve odviti.
Nema mu sta obarati cijenu kad niti je visoka niti sama ekipa ima neku vrijednost i rezultat, a Samed je mlad, standardan reprezentativac i sigurno da ima interesanata.
Nema mu sta obarati cijenu kad niti je visoka niti sama ekipa ima neku vrijednost i rezultat, a Samed je mlad, standardan reprezentativac i sigurno da ima interesanata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Salke bi mu,valjao,sad sa Muslicem drze 1 mjesto u cvajti
vrlo vrlo moguće.
Glory Glory Man United
Ma ja sam misljenja da je on presao u Zaragozu samo da bi mogao za nas nastupati. Mozda bi mu cak bolje legao Malme, jer je slabija liga. Dzaba mu 3 Muslica na klupi, tesko ce ove iz Schalkea izbaciti iz prve postave.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je