NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
E ne vjerujem, ustao kontam neka zayebancija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma ovo je inside job neki ili neki veći plan da LAL ostane relevantan poslije LeBronove penzije, svakako ne mogu ove ili iduće sezone ništa još uvijek ali su dobili generacijskog talenta i top4-5 igrača lige za idućih 10 godina da bude lice franšize.
Nema logike da bude nešto drugo (ne isključujem opciju otmice obitelji
), čovječe od toliko ekipa, sa toliko igrača koje su mogli dobiti + brat bratu od 7 do 10 pickova prve runde, oni se samo njima jave i ponude ga
Ovaj trejd bukvalno ne možeš ni u igrici da napraviš.
Nema logike da bude nešto drugo (ne isključujem opciju otmice obitelji

Ovaj trejd bukvalno ne možeš ni u igrici da napraviš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da su stavili Doncica na trziste, imali bi masu fransiza koje bi ih zasipale boljim ponudama, u to sam siguran.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 08:08Bukvalno, ne da sam u šoku nego još uvijek mislim da ovo nisu istine. Čovječe, 25 godina, lice franšize, igrali finale prije par mjeseci i trejdati ga za 31-godišnjeg AD-a koji ima historiju povreda skoro kao Greg Oden i uz to dobiti... 1 pick prve runde? Bukvalno su mogli kako su htjeli uzeti 7-8 pickova prve runde + nekog vrhunskog mladog igrača, možda čak i All-Stara, samo da su se obratili OKC-u(Jaylen Williams npr.)/Netsima/Spursima.dscile je napisao/la: ↑02 feb 2025, 08:02Znaci ovo je prejako, dati Doncica za Davisa, nekog skart igraca i jedan pik![]()
Nerealno, u danasnjoj eri ponuditi igraca samo jednoj ekipi i za Doncica dobiti samo jednog pika, a ovamo se tipa PG, Gobert, Randle, Markanen i slicni trejduju za 4-5 pikova prve runde.
Strašno. Da je Stern živ, ovdje bi VETO uložio opet 10000%![]()
Dallas sad ima dvojicu beta igraca, koji su pokazali da ne mogu sami voditi neku ekipu, nego im treba neka alfa tipa Lebron. Opet nista napraviti nece, a ovaj trejd ce otici u istoriju kao jedan od gorih za nekog superstara. Sto neko napisa, cak i Bridges otisao za 5 pikova, a ovi dadose Luku za jedan

Ustao sam i rado bih se vratio spavati. Ovaj trade moze biti opravdan samo na dva nacina:
1. Da u Dallasu znaju nesto vezano za zdravstveno stanje Luke i da su osigurali jos neki trade nakon ovoga.
2. Da je Luka rekao da nece produziti i da jedino zeli u LAL.
Sve drugo je strasno.
1. Da u Dallasu znaju nesto vezano za zdravstveno stanje Luke i da su osigurali jos neki trade nakon ovoga.
2. Da je Luka rekao da nece produziti i da jedino zeli u LAL.
Sve drugo je strasno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Luka bi produžio svakako, ovim trejdom on gubi 120-130 miliona $ ukupno, što je mogao potpisati supermax sa Dallasom od 345-350 miliona, sada može potpisati "samo" za 220-225 miliona ukupno.
Sve i da je zatražio trejd, Dallasu se bukvalno nigdje ne žuri, mogli su ga trejdati na ljeto tek i uzeti mladog AS igrača i dobiti hrpu pickova. Čovječe za Rudya Goberta je dato 5 pickova ili za Mikaila Bridgesa isto, a ovaj drugi nikada nije bio ni AS. Luka je ALL-NBA svake sezone i potencijalni višestruki MVP.
Nema logike osim da je samodestrukcija u pitanju. Bukvalno najgori trejd u historiji lige.
Sve i da je zatražio trejd, Dallasu se bukvalno nigdje ne žuri, mogli su ga trejdati na ljeto tek i uzeti mladog AS igrača i dobiti hrpu pickova. Čovječe za Rudya Goberta je dato 5 pickova ili za Mikaila Bridgesa isto, a ovaj drugi nikada nije bio ni AS. Luka je ALL-NBA svake sezone i potencijalni višestruki MVP.
Nema logike osim da je samodestrukcija u pitanju. Bukvalno najgori trejd u historiji lige.
Ljudi uzeli samo 1 pick za Luku, jel ovo realno??
Kako je jutros biti navijac Dalasa
Kako je jutros biti navijac Dalasa

- VensanKasel
- Kontakt:
"To je ludo čoveče, ne znam šta da kažem jer smo svi mislili da je Dončić nedodirljiv i NBA ti ovo pokaže, pokaže ti koliko je sve nepredvidivo i koliko je sve ovo zapravo posao. Stalno pričaju o tebi i ti misliš da si bezbedan, a onda... Jedva čekam da vidim kako će ispasti, a i ceo svet. Meni je neko na klupi rekao da je trejdovan Luka. Pogledao sam ih sve i pitao, gde je trejdovan Luka Garza? Ne mislim ništa loše o Garzi, samo je cela ova situacija tako luda", objasnio je Buker.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
jokara novi tripl dabl. na -4 i 40 sekundi do kraja 5 poena, skok i asistencija za +3 na kraju.
TheGoldenGOAT
-
- Kontakt:
Luka se vec udebljao na 122 kg. Njegkva sklonost debljanju je bas zabrinjavajuca.
Dallas se rijesio onog debila, sto potvrdjuju i izjave kako je konstantno narusavao klupsku disciplinu. Postoje kvalitetni razlozi sto su ga ljudi pedalirali, pogotovo sto su ga ovako otvoreno nudili.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mozda sam lud ali bi se isto oderako debele kenje..
On muku muci sa kilama u 25 godini, sta očekivati sa 30+?
On muku muci sa kilama u 25 godini, sta očekivati sa 30+?
Max Allegri
Je, prosle 2 godine bas govore kako je Dallas bio los s njegovom kilazom, ipak su samo stigli do finala zapada i finala lige
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lupate gluposti, ovdje je priča o generacijskom talentu i vjerovatno višestrukom MVP-u kakav se pojavljuje jednom u 15 godina u ovoj ligi, uz to ima samo 25 godina. Da ima 150 kila trenutno i 2 operacije iza sebe to je i dalje Luka je.beni Dončić i nosit će bilo koju franšizu idućih 10 godina minimalno.
Bukvalno da su ga samo stavili na tržište mogli su dobiti kojeg god igrača su htjeli a koji se ne zove Wembanyama/Jokić/Giannis/Tatum/Shai i uz to koliko god pickova su htjeli.
Ili je ovo liga vjerovatno htjela da se desi ili su neke veće stvari u pitanju, normalan GM ovo ne bi nikad uradio jer ovo je bukvalno kraj karijere bilo kakve i predmet si ismijavanja čitav život.
Bukvalno da su ga samo stavili na tržište mogli su dobiti kojeg god igrača su htjeli a koji se ne zove Wembanyama/Jokić/Giannis/Tatum/Shai i uz to koliko god pickova su htjeli.
Ili je ovo liga vjerovatno htjela da se desi ili su neke veće stvari u pitanju, normalan GM ovo ne bi nikad uradio jer ovo je bukvalno kraj karijere bilo kakve i predmet si ismijavanja čitav život.
Apsolutno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 09:53
Ili je ovo liga vjerovatno htjela da se desi ili su neke veće stvari u pitanju
Opala gledanost?
Nista ,idemo napraviti vrhunske timove od Bostona i Lakersa.
NBA je postalo WWE.
Čudo je Bron pristao na to jer njemu treba instant uspjeh a ovaj potez je dobar za budućnost Lakersa ali za ovu sezonu je loš (Luka povrijeđen i van forme a Davis nikad nije bio u boljoj). Možda naredna bomba bude Bron negdje trejdan za all-star centra i pikove (Lakersi očito imaju neke kompromitirajuće informacije o svakom GM-u u ligi pa nekako uspijevaju sklapati ovakve, za drugu stranu, glupe trejdove).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jos jedan,defanzivno orjentisan centar i last dance najveceg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sjebase mi ovako mocnu pobjedu protiv Knicksa,razocaran sam.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.