FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 16 sep 2009, 15:44

Ako bi se ovo obistinilo,niko nas vise ne bi zaustavio,a pitanje titule bi bilo rijeseno vec najesen,isto kao Zrinjski prosle godine....
To si upravu zato ne bi bilo cudno da puknemo u Prijedoru njima ce trebati za opstanak pa ce morati dati i vise od maksimuma a i dolazi im velikan ;),ali momci su pokazali da su veliki kad je najteze pa mislim da cemo se svi sretni vracati iz Dorasa.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 sep 2009, 15:51

Sto se tice kartona suspenzija prijeti Bilbiji, Vranjesu, Maksimovicu, Coricu imaju ih po dva, suspenzija je nakon tri, pa onda nakon dva, a onda nakon svakog sledeceg poslije petog, pomalo komplikovano, ali tako je bilo, amislim da je i dalje tako.
Sto se tice bodova, svi cemo se pozitivnoiznenaditi, mislim mi koji volimo Borac, ostali ce pomrijeti od muke, nadam se :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 16:22

Eo da i ja dam svoje mišljenje , ja msm da ćemo prije uzeti 3 boda u I.Sarajevu nego u Prijedoru , druga stvar za Želju , ja bi volio da ih pobjedimo u BL , ali to nije Željo od prošle sezone, msm da su ove sezone jači , tako da tu će Borac dobro da se namuči ako oće pobjedu , što se tiče Travnika , jbg tu kad bi bila igra ko sa ostalih gostovanja , trebali bi da uzmemo tri boda ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 16 sep 2009, 16:46

Bilibija je u 6 utakmica dao 5 golova koliko citav Zeljo,tako da je pobjeda sigurna u BL,nemaju oni ovdje sta traziti.protiv Slavije cemo vjerovatno izgubiti al Boze pomozi,u Prijedoru bod najmanje ocekujem a za Travnik ne znam sta bi rekao.iz ove 4 utakmice 5 bodova bi bilo odlicno

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 16:55

Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući :) ..!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 sep 2009, 17:26

? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući :) ..!!!
sljedece kolo,ne sezone :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 sep 2009, 17:36

Racunica se izgleda bacila samo na Borac i Velez .. Da niste malo prerano praviti racun i to bez krcmara a njih je, mislim, vise u igri .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 17:37

-Barcelona- je napisao/la:
? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući :) ..!!!
sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ??? :twisted:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 sep 2009, 17:39

? je napisao/la:
sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ??? :twisted:
Joj sto ti mene zbunjujes .. Bez ljutnje ali puno brate mjesas ekavicu i ijekavicu .. ;)

Pa ne mislite valjda da su samo Borac i Velez timovi koji ce se boriti za prvaka .. 8-)
AMAR OSIM

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 sep 2009, 17:41

? je napisao/la:
pa onda reci polusezone,sezona ti je cjela godina :twisted:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 17:42

sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ??? :twisted:[/quote]

Joj sto ti mene zbunjujes .. Bez ljutnje ali puno brate mjesas ekavicu i ijekavicu .. ;)

Pa ne mislite valjda da su samo Borac i Velez timovi koji ce se boriti za prvaka .. 8-)[/quote]

ahahahah šuti samo , al baš mješam, i to previše :D ... A jbg za sad izgleda da se samo priča o Borcu i Veležu , ekipe koje bi ja još uključio u igru su Željo i Široki ... , a dobro pogrešno sam se izrazio :oops: !!!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 sep 2009, 17:48

& " је ? ? постове на $ ", па - " $ " ($ је - ? " о '):
% се " у " $ је " " за ?, " ' $ ? је " $ је он ? $ " $ је $ " $ ' је сан " на ".

?
- " $...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 17:50

Ja msm da je rekao da bi hteo da igra na Marakani , sa svojim kolegom Ogijem Vranješom, sad koliki je zvezdaš nez ali sam siguran da je Lešinar u srcu :) ... Pozzz

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 sep 2009, 17:52

? je napisao/la:Ja msm da je rekao da bi hteo da igra na Marakani , sa svojim kolegom Ogijem Vranješom, sad koliki je zvezdaš nez ali sam siguran da je Lešinar u srcu :) ... Pozzz

па $ то се $ ;)
- " $...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 sep 2009, 18:30

Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 sep 2009, 18:33

Schlager je napisao/la:Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.
Hajde dobro, da te onda ne uzimam za ozbiljno u raspravama o tituli .. 8-)
AMAR OSIM

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 sep 2009, 18:52

Zasto?

Ko su po tebi favoriti?

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 16 sep 2009, 19:02

Schlager je napisao/la:Zasto?

Ko su po tebi favoriti?
Po njemu je zeljo glavni kandidat za titulu :? ,a ja se slazem sa tobom,uz borac koji je najbolje krenuo,najkvalitetnije ekipe u ligi su Sarajevo i SIroki...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 16 sep 2009, 19:04

Stole iz Bora je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.
Hajde dobro, da te onda ne uzimam za ozbiljno u raspravama o tituli .. 8-)

JA se ovde slažem sa Stoletom , ček malo Sarajevo , ajde Široki , ali Sarajevo , nema šanse, start na početku sezone im je bio loš i odmah ih je izbacio iz borbe za titulu , mada u ovoj ligi sve je moguće ,ali po meni ekipe koje će se ove godine boriti za titulu su Borac, Velež , Široki , Željo i možda Slavija ... !!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 16 sep 2009, 19:08

Svako ima svoje misljenje,al vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.