zeljko kelecevic je napisao/la:risto stefanov potpisao za igokeu
Fino fino nego kelecevicu ovaj jeli Sasa dolazi ?
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
zeljko kelecevic je napisao/la:risto stefanov potpisao za igokeu
danas dolazi na pregovore pa cemo vidjeti sta ce biti.TaRgEt_ je napisao/la:zeljko kelecevic je napisao/la:risto stefanov potpisao za igokeu
Fino fino nego kelecevicu ovaj jeli Sasa dolazi ?
potpisace za neki ukrainski klub.kaze da je tamo dobio puno bolju finansisku ponudu.ja mislim da se zove donjeckhannibal825 je napisao/la:Saša Obradović ne dolazi.
Koji se prosle godine u pola sezone bukvalno raspao, zbog finansijskih problema..Ocekujem to i ove godine isto..zeljko kelecevic je napisao/la:potpisace za neki ukrainski klub.kaze da je tamo dobio puno bolju finansisku ponudu.ja mislim da se zove donjeckhannibal825 je napisao/la:Saša Obradović ne dolazi.
TaRgEt_ je napisao/la:Cuo sam Slobodan Klipa potpisao jednogodisnji ugovor kao novi trener Igokeje sa mogucnoscu produzetka na jos 12 mjeseci eto i to se mjesto popuni
Nagađalo se o Saši Obradoviću, Velimiru Gašiću i Aleksandru Trifunoviću, ali Igokeu iz Srpskog Aleksandrovca će u debitanskoj sezoni u NLB ligi predvoditi Slobodan Klipa. Popularni "igosi" su nam u ponedeljak poslali saopštenje u kojem stoji da je sa nekadašnjim trenerom FMP-a i Beopetrola potpisan jednogodišnji ugovor, uz opciju produženja na isti period, ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.
Slobodan Klipa će 1. avgusta napuniti 50 godina. U karijeri je još vodio mladu reprezentaciju Srbije, radio u mlađim kategorijama FMP-a, a u Železniku je u dva navrata vodio prvi tim.
potpisao za klub u Rumuniji.playerbobo je napisao/la:Jel istina da vam dolaze Ivan Ivanovic i Nenad Canak na pozcijama 4?
1.ne navijam za igokeuplayerbobo je napisao/la:Ja nisam bas tako cuo..ali opet ako je izabrao klub u Rumuniji umjesto vas i NLB lige onda se trebate zapitati.
igokea je stopirala taj transfer ali ne znam zbog ceganeno#4 je napisao/la:Stefanov: Nisam potpisao za Igokeu
Makedonski igrač demantira transfer
Stefanov: Upitan za kvalifikacije Makedonski košarkaški reprezentativac Riste Stefanov demantirao je informacije da je potpisao ugovor s Igokeom. Stefanov (198 centimetara) tvrdi da kontakti postoje, ali da još nije postao član bh. viceprvaka i debitanta u regionalnoj NLB ligi.
- Ne znam odakle te vijesti, vjerovatno je neko iz kluba želio da napravi dobru reklamu. Obostrani interes postoji, ali jedino ako mi bude ponuđen garantirani ugovor, mogu govoriti o prelasku - prenio je makedonski "Sport" izjavu 29-godišnjeg beka, čiji je nastup u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pod upitnikom zbog povrede.
Iz tabora Makedonije, koja će biti naš rival u kvalifikacijama, potvrdili su dolazak naturaliziranih američkih plejmejkera Markiza Grina (Marques Green) i Lestera Mekejleba (McCalebb).
Iako je Mekejleb, novi član italijanskog prvaka Montepaskija (prethodno igrao za beogradski Partizan), zvučnije ime, selektor Marin Dokuzovski rekao je da je Grin u boljoj formi te bi igrač Skavolinija mogao dobiti šansu na startu kvalifikacija, 2. avgusta u Ukrajini.
Pa evo sam Risto govori da trazi garantovan ugovor, vjerovatno je do toga...Vjerovatno ima problema s povredom vise nego sto se iznosi u javnost...zeljko kelecevic je napisao/la:igokea je stopirala taj transfer ali ne znam zbog ceganeno#4 je napisao/la:Stefanov: Nisam potpisao za Igokeu
Makedonski igrač demantira transfer
Stefanov: Upitan za kvalifikacije Makedonski košarkaški reprezentativac Riste Stefanov demantirao je informacije da je potpisao ugovor s Igokeom. Stefanov (198 centimetara) tvrdi da kontakti postoje, ali da još nije postao član bh. viceprvaka i debitanta u regionalnoj NLB ligi.
- Ne znam odakle te vijesti, vjerovatno je neko iz kluba želio da napravi dobru reklamu. Obostrani interes postoji, ali jedino ako mi bude ponuđen garantirani ugovor, mogu govoriti o prelasku - prenio je makedonski "Sport" izjavu 29-godišnjeg beka, čiji je nastup u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pod upitnikom zbog povrede.
Iz tabora Makedonije, koja će biti naš rival u kvalifikacijama, potvrdili su dolazak naturaliziranih američkih plejmejkera Markiza Grina (Marques Green) i Lestera Mekejleba (McCalebb).
Iako je Mekejleb, novi član italijanskog prvaka Montepaskija (prethodno igrao za beogradski Partizan), zvučnije ime, selektor Marin Dokuzovski rekao je da je Grin u boljoj formi te bi igrač Skavolinija mogao dobiti šansu na startu kvalifikacija, 2. avgusta u Ukrajini.
Pa mirkovic je vec potpisao za Igokeu...Miljan je napisao/la:nebi me iznenadilo da jos koji igrac,koji je predhodno nosio dres Lukoila (Đerasimović,Mirković,Stefanović pa i Riste Stefanov)dodje u Aleksandrovac !!!
Korektna centarska linija, ja bih rekao vrlo dobra, Pantic se digao prosle godine kod Mute je odigrao odlicnih partija. Misko zna sta radizeljko kelecevic je napisao/la:za igokeu potpisao mladen pantic iz radnickog a ugovore produzili marko djerasimovic i marko djurkovic.u narednih nekoliko dana ocekuje se potpis jos nekoliko igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.