Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2025, 19:30

bhsport je napisao/la:
14 sep 2025, 18:58
Beduin je napisao/la:
14 sep 2025, 16:33
bhsport je napisao/la:
14 sep 2025, 15:55

Polako drugar, dok se Šunjic i Bašic naigraju.
Amir ce svoju vrijednost pokazati a na kockaru i stafu je da ga maltretiraju i ne zovu u reprezentaciju.
Pa sta je radio do sad, majka mu stara?
Kockar ga maltretira, a lik odigrao 30 utakmica za repku i niko se ne moze sjetiti 3 njegove dobre partije. Ali hajmo to pod tepih pa pljuvati ovaj staff samo jer ga ne volimo, jelde?

Cuj maltretira ga Barbarez i ostali staff 🤣 ovaj sport def. mrtva trka sa fanaticom
Da ga pratis znao bi da je imao povredu.
Barbarez i njegov pojeraški sto ni ne znaju za dečka ni sto igra u Bešiktašu sada u engleskoj cvajti pa cemo vidjeti hoce li ga zvati. Evo počeo je igrati.
I prije povrede nije pozivan, pogodi zasto?
Ako uhvati dobru formu nije iskljucen poziv, ali prvo treba igrati i skrenuti paznju na sebe. Ali ne onako kako je to radio zadnjih godina.
Momak skoro 10 godina tavori u j3benoj Turskoj ligi bez ikakvog traga da je ostavio ili uspjeha. A ismijavate druge igrace koji su u Turskoj. Opravdano naravno, samo hajmo bez dvostrukih arsina.

Amir je tek prosjecan igrac, da ne budem grub i kazem ispodprosjecan za neke fudbalske standarde. Ali i mi kao repka smo u tom rangu, zahvaljujuci igracima poput njega, Cimirota i ostalih doskorasnjih igraca koji su nas i doveli na tako niske grane.
Samo idemo ispocetka, sasvim solidno odradjena smjena generacije, a Amir ako podigne formu u novoj sredini i ja sam za njegov poziv. Ali da ce donjeti neku novu domenziju u igri sigurno nece, kao sto nije ni do sada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 14 sep 2025, 19:36

Amira je unistila turska on je mogao biti puno bolji igrac. Ne znam jel ista napredovao tamo u odnosu kako je igrao u Zelji sa 18 godina.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 sep 2025, 20:03

Beduin je napisao/la:
14 sep 2025, 19:30
bhsport je napisao/la:
14 sep 2025, 18:58
Beduin je napisao/la:
14 sep 2025, 16:33

Pa sta je radio do sad, majka mu stara?
Kockar ga maltretira, a lik odigrao 30 utakmica za repku i niko se ne moze sjetiti 3 njegove dobre partije. Ali hajmo to pod tepih pa pljuvati ovaj staff samo jer ga ne volimo, jelde?

Cuj maltretira ga Barbarez i ostali staff 🤣 ovaj sport def. mrtva trka sa fanaticom
Da ga pratis znao bi da je imao povredu.
Barbarez i njegov pojeraški sto ni ne znaju za dečka ni sto igra u Bešiktašu sada u engleskoj cvajti pa cemo vidjeti hoce li ga zvati. Evo počeo je igrati.
I prije povrede nije pozivan, pogodi zasto?
Ako uhvati dobru formu nije iskljucen poziv, ali prvo treba igrati i skrenuti paznju na sebe. Ali ne onako kako je to radio zadnjih godina.
Momak skoro 10 godina tavori u j3benoj Turskoj ligi bez ikakvog traga da je ostavio ili uspjeha. A ismijavate druge igrace koji su u Turskoj. Opravdano naravno, samo hajmo bez dvostrukih arsina.

Amir je tek prosjecan igrac, da ne budem grub i kazem ispodprosjecan za neke fudbalske standarde. Ali i mi kao repka smo u tom rangu, zahvaljujuci igracima poput njega, Cimirota i ostalih doskorasnjih igraca koji su nas i doveli na tako niske grane.
Samo idemo ispocetka, sasvim solidno odradjena smjena generacije, a Amir ako podigne formu u novoj sredini i ja sam za njegov poziv. Ali da ce donjeti neku novu domenziju u igri sigurno nece, kao sto nije ni do sada.
Pazi nije isto igrati za kikirikispor i Bešiktaš. Samim tim je zaradio transfer u englesku.
Mi nismo zbog njega i Cimirota takvi nego zbog situacije u fudbalu cjelokupnom.
Nakon svjetskog prvenstva umjesto da idemo naprijed Safet nas je svuko nazad, Prosinečki dotukao. Petev izvadio malo a zatim Hadzija, Savo pokpopali. Epilog je staf i selektor sa 50 godine bez zvanične utakmice.
On ce uhvatiti formu i vidjet cemo hoce li ga zvati.
Mi u sredini nemamo igrača koji nam mogu donijeti drugu dimenziju pa samim tim treba zvati one koji su u formi i koji nam mogu koristiti za odredjene protivnike.
Mi trenutno u reprezentaciji nemamo klasne igrace niti iznad prosječne, tako da....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 14 sep 2025, 23:39

Niko nije rekao da je amir igracina, naprotiv prosjek je Ali I kao takav je busqets za sunjica, bssica I slicne.

Isto vazi I za karica. Prosjecan lijevi bek Ali je marcelo za Ono sto barba poziva.

U repci moraju igrati najbolji a NE najpodobniji.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2025, 23:48

Diadora je napisao/la:
14 sep 2025, 23:39
Niko nije rekao da je amir igracina, naprotiv prosjek je Ali I kao takav je busqets za sunjica, bssica I slicne.

Isto vazi I za karica. Prosjecan lijevi bek Ali je marcelo za Ono sto barba poziva.

U repci moraju igrati najbolji a NE najpodobniji.
A po cemu je Buskec za nase ostale veznjake, sta je napravio u karijeri? Tebi je mozda 10 godina vucaranja po Turskoj ligi uspjeh, a u biti to je sramota za igraca koji ima ambicije u karijeri. Ako ih ima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 12 gostiju.