I prije povrede nije pozivan, pogodi zasto?bhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:58Da ga pratis znao bi da je imao povredu.Beduin je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:33Pa sta je radio do sad, majka mu stara?
Kockar ga maltretira, a lik odigrao 30 utakmica za repku i niko se ne moze sjetiti 3 njegove dobre partije. Ali hajmo to pod tepih pa pljuvati ovaj staff samo jer ga ne volimo, jelde?
Cuj maltretira ga Barbarez i ostali staffovaj sport def. mrtva trka sa fanaticom
Barbarez i njegov pojeraški sto ni ne znaju za dečka ni sto igra u Bešiktašu sada u engleskoj cvajti pa cemo vidjeti hoce li ga zvati. Evo počeo je igrati.
Ako uhvati dobru formu nije iskljucen poziv, ali prvo treba igrati i skrenuti paznju na sebe. Ali ne onako kako je to radio zadnjih godina.
Momak skoro 10 godina tavori u j3benoj Turskoj ligi bez ikakvog traga da je ostavio ili uspjeha. A ismijavate druge igrace koji su u Turskoj. Opravdano naravno, samo hajmo bez dvostrukih arsina.
Amir je tek prosjecan igrac, da ne budem grub i kazem ispodprosjecan za neke fudbalske standarde. Ali i mi kao repka smo u tom rangu, zahvaljujuci igracima poput njega, Cimirota i ostalih doskorasnjih igraca koji su nas i doveli na tako niske grane.
Samo idemo ispocetka, sasvim solidno odradjena smjena generacije, a Amir ako podigne formu u novoj sredini i ja sam za njegov poziv. Ali da ce donjeti neku novu domenziju u igri sigurno nece, kao sto nije ni do sada.