Kup Bosne i Hercegovine 2020/21

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Kup Bosne i Hercegovine 2020/21

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 10:05

Demi je napisao/la:
27 maj 2021, 09:35
Mi pjenimo a vama navijaci napali igrace?Rekao bih da je bas obrnuto,nama ladara osvojili ligu cak i tolika ladara da smo dosli rastavljeni od zivota na finale kupa (sto je po meni nasa sramota ali neka).A da ste bolji bili,sto nam je sudija ponistio gol? U 90 minuta rezultat 1:0 a vec rekoh kakav nam je bio tim sa kojim smo izasli.Gori nije igrao ni u 1/32 finala kupa grada.S tim sto nama nije problem da priznamo da smo izgubili kup i nije nam ni bio prioritet,vidjelo se po nama juce.Jedino ona situacija oko ofsajda,al realno bilo je toga i bice,nije da nismo navikli. Dok vi digoste hajku oko sampionata,sta smo onda mi trebali posljednjih 20 godina,da dignemo ustanak?
Jos jednom, ponistavanje gola iz ofsajda je normalna stvar, ti golovi se ne broje i nisu mjerilo nicega....malo vas ponijele odluke vasih sudija u zadnjih 10-tak kola pa razumijem da si zbunjen....golovi iz ofsajda se naime, ne broje kao pogodci....

Dakle izgubili ste se kad ste imali korektno sudjenje...jos si pod utiscima vidim....bolji smo bili ovakvi u depri, napadnuti, isamarani, po svim parametrima....

Nije vam bio prioritet osvojiti prvu duplu u povijesti? Pa to ni ti ne vjerujes :D Naravno ti sad raspravljas jer vam je to nebitno i apsolutni ti nije nimalo krivo :D

Idi ba pravi zavjere i dizi ustanke ko svaki pravi Srbin hahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 27 maj 2021, 10:08

Pa i nije im bio prioritet. Ne znam zašto sebe lažete.

Dovoljno je bilo pogledati sastav, izmjene i izvođače penala.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 10:13

SF6 je napisao/la:
27 maj 2021, 10:08
Pa i nije im bio prioritet. Ne znam zašto sebe lažete.

Dovoljno je bilo pogledati sastav, izmjene i izvođače penala.
Nije im ni liga bila prioritet
Hoces da kazes da u situaciji u kojoj su se nasli nisu htjeli duplu? To moze tvrditi samo notorna budala

Nije ni nama bio prioritet dok nismo zijanili titulu jbg
Ni nas sastav ni psihicko stanje nisu bili na nekom nivou ali eto malo vise iskusnijih igraca i strasan golman
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2021, 10:21

Denchi je napisao/la:
27 maj 2021, 10:05
Jos jednom, ponistavanje gola iz ofsajda je normalna stvar, ti golovi se ne broje i nisu mjerilo nicega....malo vas ponijele odluke vasih sudija u zadnjih 10-tak kola pa razumijem da si zbunjen....golovi iz ofsajda se naime, ne broje kao pogodci....

Dakle izgubili ste se kad ste imali korektno sudjenje...jos si pod utiscima vidim....bolji smo bili ovakvi u depri, napadnuti, isamarani, po svim parametrima....

Nije vam bio prioritet osvojiti prvu duplu u povijesti? Pa to ni ti ne vjerujes :D Naravno ti sad raspravljas jer vam je to nebitno i apsolutni ti nije nimalo krivo :D

Idi ba pravi zavjere i dizi ustanke ko svaki pravi Srbin hahahah
Joj ove duhovitosti na ho ruk, ne zna covjek da se smije ili place.sta si ti pokusao ovim postom reci majke ti?golovi iz ofsajda se ne broje naravno.je l bio ofsajd?nije.ali je sudjen.je l taj gol odlucuje o tituli?odlucuje.da je obrnuto je l bi svi digli hajku pisali saopstenja fifi uefi vatikanu?naravno da bi.a mi?mi cutimo cestitamo i vasi igraci dobijaju aplauz.to je razlika izmedju vas i nas.prema tome bar imaj malo obraza ako si znao pljuvati sudijske greske u korist borca onda pljuj i na stetu borca.

izgubili smo kad smo imali korektno sudjenje?od kada je 0:0 negativan rezultat?jesi pogledao statistiku mozda?totalno izjednacena utakmica po svim parametrima po jedna stopostotna sansa na obe strane.ako ne racunamo gore spomenuti gol.kad sam procitao "bolji smo bili po svim parametrima: shvatio sam s kakvim mentalnim sklopom imam posla.vi ste u depri isamarani a mi smo bez 6 prvotimaca.i opet nam niste mogli nista.

a znas li sto je marko dao klincima da sutiraju?jer vam se htio potpuno pomokriti u usta.htio vas je poniziti da nikad vise ne dodjete sebi.da ostane upisano da su sarajevu glave dosli golobradi mladici sa po par minuta u igri.ja se licno ne slazem sa tim.njegovim potezom mislim da smo trrbali ici maksimalno sa najboljim sto imamo ali dobro.nema veze

idi ti pravi zavjere jer vam se na tome zasniva sezona i gubitak +13.a jos jednom da ponovim mi kao sampioni dobijamo 800 000 evra i igramo ligu sampiona.vi ste osvajaci kupa i dobijate par hiljada maraka i licnu satisfakciju odnosno tjesenje da vam je sezona ipak spasena.vjerujem da je vasa uprava najvise.odahnula nakon ovoga.a i igraci se ne moraju bojati batina

sportski pozdrav za tebe kao sto rekoh ceracemo se.i sljedece sezone

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 maj 2021, 10:50

Vi od tih 800k kao klub necete ni cent vidjeti. Uzimaju to Vico i Dodo sebi u dzep. Davat ce vam mrvice i kasnije sutnuti kao uvijek do sad. Politicka kuravela tzv. Borac.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 11:07

jubitubi je napisao/la:
27 maj 2021, 10:21

Joj ove duhovitosti na ho ruk, ne zna covjek da se smije ili place.sta si ti pokusao ovim postom reci majke ti?golovi iz ofsajda se ne broje naravno.je l bio ofsajd?nije.ali je sudjen.je l taj gol odlucuje o tituli?odlucuje.da je obrnuto je l bi svi digli hajku pisali saopstenja fifi uefi vatikanu?naravno da bi.a mi?mi cutimo cestitamo i vasi igraci dobijaju aplauz.to je razlika izmedju vas i nas.prema tome bar imaj malo obraza ako si znao pljuvati sudijske greske u korist borca onda pljuj i na stetu borca.

izgubili smo kad smo imali korektno sudjenje?od kada je 0:0 negativan rezultat?jesi pogledao statistiku mozda?totalno izjednacena utakmica po svim parametrima po jedna stopostotna sansa na obe strane.ako ne racunamo gore spomenuti gol.kad sam procitao "bolji smo bili po svim parametrima: shvatio sam s kakvim mentalnim sklopom imam posla.vi ste u depri isamarani a mi smo bez 6 prvotimaca.i opet nam niste mogli nista.

a znas li sto je marko dao klincima da sutiraju?jer vam se htio potpuno pomokriti u usta.htio vas je poniziti da nikad vise ne dodjete sebi.da ostane upisano da su sarajevu glave dosli golobradi mladici sa po par minuta u igri.ja se licno ne slazem sa tim.njegovim potezom mislim da smo trrbali ici maksimalno sa najboljim sto imamo ali dobro.nema veze

idi ti pravi zavjere jer vam se na tome zasniva sezona i gubitak +13.a jos jednom da ponovim mi kao sampioni dobijamo 800 000 evra i igramo ligu sampiona.vi ste osvajaci kupa i dobijate par hiljada maraka i licnu satisfakciju odnosno tjesenje da vam je sezona ipak spasena.vjerujem da je vasa uprava najvise.odahnula nakon ovoga.a i igraci se ne moraju bojati batina

sportski pozdrav za tebe kao sto rekoh ceracemo se.i sljedece sezone
pa plači onda , bit će ti lakše i manje ćeš pišati jbg :D

Ofsajd je bio i isti je suđen. K'o suza sve čisto...
Taj rezultat je negativan jer nije finalni jer se nakon takvog u knockout tamičenjima(Kup) završava pobjednikom šutiranjem penala, dakle poraženi ste, jbg vidim ne sviće vam baš, baš vas je ošamutilo to fer suđenje, još ste u šoku :rol:

Statistiku sam pogledao i zato i kažem, 60% posjed lopte, više kornera, više šuteva, i na kraju više pogodaka u mreži vašeg golmana

Opet kažem pravite se budale, imaju snimci da ste sebi dirigirali put u finale izvlačenjem slabijeg protivnika a mi izbacili Tuzlu City, dakle toliko vam nije stalo da ste namjestili izvlačenje how yes no ;) :urnebes:

Hoćeš li da te podsjetim da je naša ekipa 7,5 miliona godišnje a vaša 2,5 ? da ste 3 miliona dobili malo je ;) Naš koeficijent u evropi je puno veći od vašeg i nama opet može ta evropa duže trajati i tako možemo opet više love uzeti od vas...jbg život je nekada okrutan :D

mi smo uzeli 4 trofej u 3 sezone, te radimo na klubu, akademiji i stadionu....vi radite na sudijama - razlika drastična što bi rekli :salut:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2021, 11:26

:mrgreen: Ma nema smisla.jednostavno sa mentalno zaostalim osobama se mora polako pazljivo a ja to ne umijem.pa onda bolje da se zavrsi rasprava.ali u sustini mi je drago da vas vidim srecne.do prije par dana ste bas u depri bili uprava napolje samaranje igraca plakanje za izgubljenom titulom i +13 samari od mladosti slobode koprcanje u blatu bezidejnost.raspad ekipe kuknjava kako je borac namjestio pisanje saopstenja itd sve su to stvari koje su vas tistile.ali sada ste opet srecni.jer smo vam dali taj kup.neka vas dobri ste.ako budete dobri na pauzi mozda vam i.sljedece godine poklonimo nesto.ali morate biti dobri djecaci inace ce vas cika Vico isprangijati :lol: na koljena pred sampione!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 11:28

jubitubi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:26
:mrgreen: Ma nema smisla.jednostavno sa mentalno zaostalim osobama se mora polako pazljivo a ja to ne umijem.pa onda bolje da se zavrsi rasprava.ali u sustini mi je drago da vas vidim srecne.do prije par dana ste bas u depri bili uprava napolje samaranje igraca plakanje za izgubljenom titulom i +13 samari od mladosti slobode koprcanje u blatu bezidejnost.raspad ekipe kuknjava kako je borac namjestio pisanje saopstenja itd sve su to stvari koje su vas tistile.ali sada ste opet srecni.jer smo vam dali taj kup.neka vas dobri ste.ako budete dobri na pauzi mozda vam i.sljedece godine poklonimo nesto.ali morate biti dobri djecaci inace ce vas cika Vico isprangijati :lol: na koljena pred sampione!
rekoh vam ja fino zabavite se nekom zavjerom, ustankom, veleizdajom, to srbima ide, ovo je već viša matematika :tralala:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2021, 11:36

Denchi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:28
rekoh vam ja fino zabavite se nekom zavjerom, ustankom, veleizdajom, to srbima ide, ovo je već viša matematika :tralala:
Ipak je to vas fah.al obavezno napisite saopstenje za javnost da budemo upuceni :mrgreen: dokle je svijet dosao da sarajevo euforicno slavi osvojen kup protiv druge ekipe borca hahahahahaha.kakvo pisanje

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 11:39

jubitubi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:36

Ipak je to vas fah.al obavezno napisite saopstenje za javnost da budemo upuceni :mrgreen: dokle je svijet dosao da sarajevo euforicno slavi osvojen kup protiv druge ekipe borca hahahahahaha.kakvo pisanje
Mi tradicionalno slavimo trofeje u maju, to je naš običaj, poštujemo običaje, to je kultura ove metropole , ne bi ti to shvatio ;) :salut:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 27 maj 2021, 11:43

Ne znam zašto se tvrdi da je ovo bio ofsajd. Nije najbolji ugao, a pomoćnik stoji u liniji. Navijači novog prvaka nisu navikli da im sudi Peljto uz Ibrišimbegovića i Belju.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2021, 11:46

Denchi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:39
Mi tradicionalno slavimo trofeje u maju, to je naš običaj, poštujemo običaje, to je kultura ove metropole , ne bi ti to shvatio ;) :salut:
Obicaj je kad vam neko nesto pokloni da se kaze hvala.a ne biti bezobrazan i nezahvalan ne ne :nene: samo nam idite niz dlaku i sljedecih sezona i lako cemo se dogovorit.pusticemo vas da igrate evropu.u suprotnom procicete kao zeljeznicar.pazite.kome.se zamjerate :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 11:49

jubitubi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:46

Obicaj je kad vam neko nesto pokloni da se kaze hvala.a ne biti bezobrazan i nezahvalan ne ne :nene: samo nam idite niz dlaku i sljedecih sezona i lako cemo se dogovorit.pusticemo vas da igrate evropu.u suprotnom procicete kao zeljeznicar.pazite.kome.se zamjerate :mrgreen:
Čim se to desi, stići će zahvalnica ;)
Opet ti kažem, metropola, ne kontaš ti to... :shh:

p.s - da citiram ove tvoje "Sarajevu se ne preti" :wave:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 maj 2021, 11:54

tm01hzne je napisao/la:
27 maj 2021, 11:43
Ne znam zašto se tvrdi da je ovo bio ofsajd. Nije najbolji ugao, a pomoćnik stoji u liniji. Navijači novog prvaka nisu navikli da im sudi Peljto uz Ibrišimbegovića i Belju.
situacija je definitivno za VAR provjeru, ali kada nema VAR-a onda se prednost mora napadaču..
Volim te Bosno!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2021, 11:59

Denchi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:49

Ma vidim ja slabo tebi idu ti termini.metropola je grad od milion+ stanovnika.ali da zanemarimo to metropola je grad koji odise evropejstvom.sa novonaseljenim arapima vise ste mi na bliskoistocnu stranu otisli :mrgreen: ako nisi bio u banjaluci dodji nekad.rado cu te ugostiti pa mozda shvatis da si na pogresnoj strani.

ps ako nisi siguran da li je IJ ili J u rijeci prijeti pomoci cu ti.ako je dugo E na ekavici onda je IJ ako je kratko E onda je samo J.bar mi se za ovu lekciju zahvali

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 12:07

jubitubi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:59
Denchi je napisao/la:
27 maj 2021, 11:49

metropola je grad koji odise evropejstvom

ako nisi bio u banjaluci dodji nekad.rado cu te ugostiti pa mozda shvatis da si na pogresnoj strani.

ps ako nisi siguran da li je IJ ili J u rijeci prijeti pomoci cu ti.ako je dugo E na ekavici onda je IJ ako je kratko E onda je samo J.bar mi se za ovu lekciju zahvali
vidiš da se jako dobro razumijemo

bio sam ja u Banja Luci čak imam i familije tu ali to o stranama je opet fula

fino sam ti napisao da je to citat, hvala ti za tu lekciju trenerima krupe,borca i ostalih koji su to izjavljivali :thumbup: :wave:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2021, 12:09

xavi26 je napisao/la:
27 maj 2021, 11:54
tm01hzne je napisao/la:
27 maj 2021, 11:43
situacija je definitivno za VAR provjeru, ali kada nema VAR-a onda se prednost mora napadaču..
ma ja odeš do gola protivnika, nabije ti je golman , tebi prednost i 1-0 :D :kralj: :salut:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 27 maj 2021, 15:42

Cestitke Sarajevu na osvojenom kupu. Spominjali su da je Fanimo povrijedjen, ali su ga iskoristili sto znaci da im je kup bio bitan da ublaze stetu zbog gubitka titule. Ipak, ovo finale kupa je bilo dosta cudno i to da Maksimovic dodje bez Ziljkica i Zakarica iako su odigrali zadnje tekme u prvenstvu. Kazu da su povrede u pitanju, ali nesto mi to sve sumnjivo da nisu mogli odigrati zadnju tekmu za trofej. Pustili su da im prve penale pucaju pitomci, a prije toga su izveli iz igre iskusne igrace poput Vranjesa i Subica, a inace se takvim daje povjerenje da pucaju penale. Zavrsili su tekmu sa svega par prvotimaca. Vjerovatno je Maksimovic znao sta radi.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 27 maj 2021, 16:02

Ma ajte molim vas kakva metropola...😂😂😂
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 maj 2021, 21:01

Dođi pa uporedi s svojim gradom izgubices se :rol:

Cuj što znaci da im je kup bio bitan, pa 2 trofeja imaš za cijelu sezonu jašta je nego bitan. :lol:

Gledam baš ovo i pazi komentara utakmica namještina nije moguce da Sarajevo ovo maši 'ebiga kad su ulozi veliki sve je moguce.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.