jubitubi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:21
Joj ove duhovitosti na ho ruk, ne zna covjek da se smije ili place.sta si ti pokusao ovim postom reci majke ti?golovi iz ofsajda se ne broje naravno.je l bio ofsajd?nije.ali je sudjen.je l taj gol odlucuje o tituli?odlucuje.da je obrnuto je l bi svi digli hajku pisali saopstenja fifi uefi vatikanu?naravno da bi.a mi?mi cutimo cestitamo i vasi igraci dobijaju aplauz.to je razlika izmedju vas i nas.prema tome bar imaj malo obraza ako si znao pljuvati sudijske greske u korist borca onda pljuj i na stetu borca.
izgubili smo kad smo imali korektno sudjenje?od kada je 0:0 negativan rezultat?jesi pogledao statistiku mozda?totalno izjednacena utakmica po svim parametrima po jedna stopostotna sansa na obe strane.ako ne racunamo gore spomenuti gol.kad sam procitao "bolji smo bili po svim parametrima: shvatio sam s kakvim mentalnim sklopom imam posla.vi ste u depri isamarani a mi smo bez 6 prvotimaca.i opet nam niste mogli nista.
a znas li sto je marko dao klincima da sutiraju?jer vam se htio potpuno pomokriti u usta.htio vas je poniziti da nikad vise ne dodjete sebi.da ostane upisano da su sarajevu glave dosli golobradi mladici sa po par minuta u igri.ja se licno ne slazem sa tim.njegovim potezom mislim da smo trrbali ici maksimalno sa najboljim sto imamo ali dobro.nema veze
idi ti pravi zavjere jer vam se na tome zasniva sezona i gubitak +13.a jos jednom da ponovim mi kao sampioni dobijamo 800 000 evra i igramo ligu sampiona.vi ste osvajaci kupa i dobijate par hiljada maraka i licnu satisfakciju odnosno tjesenje da vam je sezona ipak spasena.vjerujem da je vasa uprava najvise.odahnula nakon ovoga.a i igraci se ne moraju bojati batina
sportski pozdrav za tebe kao sto rekoh ceracemo se.i sljedece sezone
pa plači onda , bit će ti lakše i manje ćeš pišati jbg
Ofsajd je bio i isti je suđen. K'o suza sve čisto...
Taj rezultat je negativan jer nije finalni jer se nakon takvog u knockout tamičenjima(Kup) završava pobjednikom šutiranjem penala, dakle poraženi ste, jbg vidim ne sviće vam baš, baš vas je ošamutilo to fer suđenje, još ste u šoku
Statistiku sam pogledao i zato i kažem, 60% posjed lopte, više kornera, više šuteva, i na kraju više pogodaka u mreži vašeg golmana
Opet kažem pravite se budale, imaju snimci da ste sebi dirigirali put u finale izvlačenjem slabijeg protivnika a mi izbacili Tuzlu City, dakle toliko vam nije stalo da ste namjestili izvlačenje how yes no
Hoćeš li da te podsjetim da je naša ekipa 7,5 miliona godišnje a vaša 2,5 ? da ste 3 miliona dobili malo je

Naš koeficijent u evropi je puno veći od vašeg i nama opet može ta evropa duže trajati i tako možemo opet više love uzeti od vas...jbg život je nekada okrutan
mi smo uzeli 4 trofej u 3 sezone, te radimo na klubu, akademiji i stadionu....vi radite na sudijama - razlika drastična što bi rekli

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače