Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Uredno večeras igrao za Ferenc, iako je prema medijskim naslovima na izlaznim vratima kluba. Kunem se, kad bi kakva nuklearna katastrofa pogodila Budimpeštu, on bi jedini preživio. 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma nije Ćivić kriv za Ukrajinu. Naš luzerski mentalitet je kriv. Syebao bi to neko drugi da nije on, ne sumnjam.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ali nije niko drugi syebao nego on, pa mu se ja idalje rado sjetim uzih clanova familije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 01:23Ma nije Ćivić kriv za Ukrajinu. Naš luzerski mentalitet je kriv. Syebao bi to neko drugi da nije on, ne sumnjam.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Jos uvijek nije otkljucao profil na Instagramu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Treba zakljucati ovu temu i nekom hodzi dati da prouci sta da svi kolektivno zaboravimo da je postojao kao igrac.
Materi zet bio.
Materi zet bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neuništivi Ćivara je i večeras predvodio odbranu Ferenca do pobjede nad AZ-om od 4:3. 

Čovjek koji maltene 5. Sezonu igra u Ferencvarosu standardno je u našim očima jedan od najgorih igrača u historiji reprezentacije. Nas Mađari rutiniraše usred Zenice sa 6 igrača iz domaće lige od čega trojica igraju u Ferencvarošu a trojica u dosta slabijim klubovima.
Nešto to pak i o nama govori

Inače, radi ovog kloca nisam mogao sebi doć narednih 5 dana nakon onog baraža..
Nesto mi ga zao kad pisete ovako. Momak je moja generacija i sjecam se iz busa svakog jutra, uvijek sutljiv nesto, miran, nasmijan. I dan danas je isti. Bas nije imao srece u tim utakmicama, dal je mentalna neka barijera u pitanju al svakako najbolje za njega da vise ne igra za repku. Jedan momak blizak njemu mi je dao info, ne znam kolko tacan, ali valjda Civic je sam odbio pozive posle jer nece da ga vise uzimaju na noz.
Znas koja je razlika izmedju sportskih prvaka i ostalih sqmo u glavi i kontrolisanju emocija..On je postigao dosta od Sloge iz Tojsica do Ferencvarosa ali udje u 75 min i ode gore u napad hoce da zabije go pred Cincarima kojim je podjelio Karte.. Nema on sta odbijat pozive nek povede Fekija frizera sa sobom i uvijek ima mjesta u reprezentacijidedo26 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:03Nesto mi ga zao kad pisete ovako. Momak je moja generacija i sjecam se iz busa svakog jutra, uvijek sutljiv nesto, miran, nasmijan. I dan danas je isti. Bas nije imao srece u tim utakmicama, dal je mentalna neka barijera u pitanju al svakako najbolje za njega da vise ne igra za repku. Jedan momak blizak njemu mi je dao info, ne znam kolko tacan, ali valjda Civic je sam odbio pozive posle jer nece da ga vise uzimaju na noz.
-
- Kontakt:
Ma nema to veze gdje i koliko igra. Jajalo je pola karijere proveo u italijanskoj ligi, a jedan je od najgorih igraca kojeg sam gledao u nasem dresufanatik19 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:35Čovjek koji maltene 5. Sezonu igra u Ferencvarosu standardno je u našim očima jedan od najgorih igrača u historiji reprezentacije. Nas Mađari rutiniraše usred Zenice sa 6 igrača iz domaće lige od čega trojica igraju u Ferencvarošu a trojica u dosta slabijim klubovima.
Nešto to pak i o nama govori![]()
Inače, radi ovog kloca nisam mogao sebi doć narednih 5 dana nakon onog baraža..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma vala je za Jajala prilično jasno da je imao kvalitet. Došao u repku u čudno vrijeme, a nije ni bio toliko loš.
Igrati i Ferencu nije nikakav garant da si neki klinac. Jednostavno, neki igrači se provlace. Zapravo je tako na svim nivoima. I u našoj ligi imaš igrače za koje bi neko rekao "pa igraju u Sarajevu, mora da su ok", a zapravo su golo ****
Plus, stvar je sistema. Neko je igrač kojem odgovara taj sistem, uloga i ništa drugo. U reprezentaciji je drugačije.
Čivić nije kvalitet za repke, prosto. Štaviše, sutra da dodje u našu ligu, u ovih 4-5 najjačih ekipa bi ga otjerali s noge na nogu. Jednostavno je tako, tamo se uklopio, sreća ga pogledala i to je to. I to ne znači da u našim ekipama igraju velemajstori, nego jednostavno da je ovaj specijalan slučaj tamo. Isto ko što evo Mustafić ima 4 nastupa za Slovan u Ligi prvaka, a tesko upao u 18 u našim jačim klubovima.
Igrati i Ferencu nije nikakav garant da si neki klinac. Jednostavno, neki igrači se provlace. Zapravo je tako na svim nivoima. I u našoj ligi imaš igrače za koje bi neko rekao "pa igraju u Sarajevu, mora da su ok", a zapravo su golo ****

Plus, stvar je sistema. Neko je igrač kojem odgovara taj sistem, uloga i ništa drugo. U reprezentaciji je drugačije.
Čivić nije kvalitet za repke, prosto. Štaviše, sutra da dodje u našu ligu, u ovih 4-5 najjačih ekipa bi ga otjerali s noge na nogu. Jednostavno je tako, tamo se uklopio, sreća ga pogledala i to je to. I to ne znači da u našim ekipama igraju velemajstori, nego jednostavno da je ovaj specijalan slučaj tamo. Isto ko što evo Mustafić ima 4 nastupa za Slovan u Ligi prvaka, a tesko upao u 18 u našim jačim klubovima.
Mislim da je protiv Juzne Koreje imao dva dobra

Kad se sjetim centarsuta mislim u Belfastu protiv Sjeverne Irske, nabi je brat na 15-ti red tribine
Jedine solidne centarsuteve je imao u onoj generaciji u21 kad smo se borili za EP. Poslije toga ne daj Boze nikom...

Jedine solidne centarsuteve je imao u onoj generaciji u21 kad smo se borili za EP. Poslije toga ne daj Boze nikom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Daleko mu kuca od reprezentacije bila.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Beduin
- Kontakt:
Ovo pasce od covjeka i igraca treba zabraniti da se igdje spominje, trag mu se zameo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nije on kriv nego Savo koji je poslao Stevanovića na tribine umjesto njega.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- baboedindzeko09
- Kontakt: