BlueSEVER je napisao/la:Vidim "moji" Tesnjaci se pomirili sa zvijezdazima hehe a popljuvali se ono bas pre godinu dana hehe
Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
-
StarmoCity
- Kontakt:
Dobro te bola mancini ne blamiraj se vise.BlueSEVER je napisao/la:Vrapcici nesto nije jasno?josipmusa2 je napisao/la:Tesnjaci![]()
![]()
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Makar si prizno da si se izofiro.BlueSEVER je napisao/la:Vidim "moji" Tesnjaci se pomirili sa zvijezdazima hehe a popljuvali se ono bas pre godinu dana hehe
Hajd sad razligu s foruma da ti se ne smiju ljudi vise, dosta je.
TŽV!
- josipmusa2
- Kontakt:

selendra
Kakav raspad toska u Gradaccu ybt
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Velez Mostar pobjedjuje
Nusmir Fajic zabija
Sve isto svaki vikend
Nusmir Fajic zabija
Sve isto svaki vikend
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Reko je fadil donirat nesto za travu, ni blizu onih 150 000 km sto vam je dao, ali eto pozdrav iz selendre za giganta iz vrapcicajosipmusa2 je napisao/la:
selendra
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Ne pali se na ovog mazluma, ne presstavlja uopce nekog ko govori kao vecina navijaca Veleza. Mazlum iz dijaspore.crvenobijeli je napisao/la:Reko je fadil donirat nesto za travu, ni blizu onih 150 000 km sto vam je dao, ali eto pozdrav iz selendre za giganta iz vrapcicajosipmusa2 je napisao/la:
selendra
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Predpostavljo sam.uplanu je teren da se radi, sad je teren u losem stanju sto jest jest.pozdrav i sretno i pametno na proljece.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- josipmusa2
- Kontakt:
Dragi drake to što tebi ne smeta da ti spiska pljuje po klubu, a ti ne uzvratiš je samo pokazatelj da si mala ovčica ko i 95 posto našeg naroda
-
drakensang
- Kontakt:
To sto piska pizdi i pojede sebi kosu meno je samo dokaz koliko se pravilno radi. meni ne pada na pamet omalovazavat zvijezdu kao klub. na terenu se dokaze koliko ko vrijedi doci u gradacac po 3 boda i da se ne vidimo dok ne udju ljudi u pl. i gospodski se poneses a ne da provociras ko da ti je 2 godine. to sto je spiska malouman ne zmaci da moras bit i ti. a muda se ne dokazuji na forumu, imalo se i ove sezone prilike z pokazat muda.josipmusa2 je napisao/la:Dragi drake to što tebi ne smeta da ti spiska pljuje po klubu, a ti ne uzvratiš je samo pokazatelj da si mala ovčica ko i 95 posto našeg naroda
-
StarmoCity
- Kontakt:
Musa nebitan lik u ovoj Velezovoj prici. Obicni pu*ikur*c bivsih uprava koji sad ko podrzava Velez kad sve ide kako treba.
- josipmusa2
- Kontakt:
A ti si kao bitan ? Kome ? Tvoje je kao i moje da raspravljaš, kako o dobrim tako i o lošim stvarima, a u principu te niko ne pita ništa nit je tvoje mišljenje bitno ikome, posebno ne nekome iz uprave. Ne znam šta su pojedini umislili, da smo mi Hajduk, klub ulice !?
Bitno je da smo pokazali da smo za ovu ligu trenutno dominantna sila, fer i pošteno, al za PL će trebati neki novi nivo, jer jedan Fajić koji zabije 17 komada u 13 kola, lani u PL nije baš mnogo pokazao. A ponekad je i kritika samo korak naprijed, a da sam ja na tvom mjestu is a tvojim stavom, radije bih bio kako to nazivate nešto bivših uprava nego gledao kako pojedinci ti šetaju pred očima svaki dan visoko uzdignute glave a ti gledaš i blejiš.
@drake što se tiče toga, vidi, taj lik je bio u upravi Zvijezde, muva se on i sada možda iz sjene jer očito ima lične koristi od toga, tako da njegov stav treba shvatiti i kao stav kluba. A masa normalnih navijača bez novčanih interesa u toj istoj Zvijedi je reklo svaka čast rasturili ste nas, a takvima nije na obraz stanje terena i prodavanje utkamica na čemu se dotični fino opario
Bitno je da smo pokazali da smo za ovu ligu trenutno dominantna sila, fer i pošteno, al za PL će trebati neki novi nivo, jer jedan Fajić koji zabije 17 komada u 13 kola, lani u PL nije baš mnogo pokazao. A ponekad je i kritika samo korak naprijed, a da sam ja na tvom mjestu is a tvojim stavom, radije bih bio kako to nazivate nešto bivših uprava nego gledao kako pojedinci ti šetaju pred očima svaki dan visoko uzdignute glave a ti gledaš i blejiš.
@drake što se tiče toga, vidi, taj lik je bio u upravi Zvijezde, muva se on i sada možda iz sjene jer očito ima lične koristi od toga, tako da njegov stav treba shvatiti i kao stav kluba. A masa normalnih navijača bez novčanih interesa u toj istoj Zvijedi je reklo svaka čast rasturili ste nas, a takvima nije na obraz stanje terena i prodavanje utkamica na čemu se dotični fino opario
Eto bitan si ti nekome, inace omiljeni forumas sa ovog dijela foruma.
Znaci kad napises kilometarski post, dvije recenice, pa i kad nista ne napises: isto nas zasvrbi. I ti nasao govorit nekome jel bitan il nije.
Pa ajd onda pajseru objasni mi kakve veze imaju piska i crvenobijeli?
Znaci kad napises kilometarski post, dvije recenice, pa i kad nista ne napises: isto nas zasvrbi. I ti nasao govorit nekome jel bitan il nije.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
drakensang
- Kontakt:
Lani je Fajicnu 6 utakmica dao 7 golova za Krupu.josipmusa2 je napisao/la:A ti si kao bitan ? Kome ? Tvoje je kao i moje da raspravljaš, kako o dobrim tako i o lošim stvarima, a u principu te niko ne pita ništa nit je tvoje mišljenje bitno ikome, posebno ne nekome iz uprave. Ne znam šta su pojedini umislili, da smo mi Hajduk, klub ulice !?
Pusti bola lika. To sto on misli nije nacin razmisljanja niti jednog navijača. Sad bih na trebao srrati po Zvijezdi radi spiske. Logika haos.SMR187 je napisao/la:Eto bitan si ti nekome, inace omiljeni forumas sa ovog dijela foruma.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa nisam ni srrao po Velezu. Ako je neko glup ko qrac, treba mu dat do znanja. Da se dzaba ne prosipa po forumu a nije ni svjestan svoje blamaze. Ako uopste ima znanja do kojeg mozes doprijetizizu1991 je napisao/la:Pusti bola lika. To sto on misli nije nacin razmisljanja niti jednog navijača. Sad bih na trebao srrati po Zvijezdi radi spiske. Logika haos.SMR187 je napisao/la:Eto bitan si ti nekome, inace omiljeni forumas sa ovog dijela foruma.![]()
Zadnja izmjena: SMR187, dana/u 04 nov 2018, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- josipmusa2
- Kontakt:
Ko im je kriv što su ovde većinom plačenici. Otjerali su sviju koji su trevezno razmišljali, čombeta i njih par, a ovima vjerovatno amidža, daidža, čača, tetka, hodaju po Beogradu na račun kluba i kao nešto dogovaraju sa CZBG 
PostPostao/la SMR187 » 23 okt 2018, 14:46
Treba pruzit ljudima ruku. Ne moze svako pokrast Orasje u Orasju.
Toliko o tome
PostPostao/la SMR187 » 23 okt 2018, 14:46
Treba pruzit ljudima ruku. Ne moze svako pokrast Orasje u Orasju.
Toliko o tome
I sta je pisac htio reci? Taj post je napisan neposredno poslije utakmice, ili sutradan, ne sjecam se. Uglavnom nisam gledao tekmu, samo sam odgovorio na price da je Velez pokrao Orasje xd
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.