BlueSEVER je napisao/la:Vidim "moji" Tesnjaci se pomirili sa zvijezdazima hehe a popljuvali se ono bas pre godinu dana hehe

Moderator/ica: GracanicaAA
BlueSEVER je napisao/la:Vidim "moji" Tesnjaci se pomirili sa zvijezdazima hehe a popljuvali se ono bas pre godinu dana hehe
Dobro te bola mancini ne blamiraj se vise.BlueSEVER je napisao/la:Vrapcici nesto nije jasno?josipmusa2 je napisao/la:Tesnjaci![]()
![]()
Makar si prizno da si se izofiro.BlueSEVER je napisao/la:Vidim "moji" Tesnjaci se pomirili sa zvijezdazima hehe a popljuvali se ono bas pre godinu dana hehe
Reko je fadil donirat nesto za travu, ni blizu onih 150 000 km sto vam je dao, ali eto pozdrav iz selendre za giganta iz vrapcicajosipmusa2 je napisao/la:
selendra
Ne pali se na ovog mazluma, ne presstavlja uopce nekog ko govori kao vecina navijaca Veleza. Mazlum iz dijaspore.crvenobijeli je napisao/la:Reko je fadil donirat nesto za travu, ni blizu onih 150 000 km sto vam je dao, ali eto pozdrav iz selendre za giganta iz vrapcicajosipmusa2 je napisao/la:
selendra
To sto piska pizdi i pojede sebi kosu meno je samo dokaz koliko se pravilno radi. meni ne pada na pamet omalovazavat zvijezdu kao klub. na terenu se dokaze koliko ko vrijedi doci u gradacac po 3 boda i da se ne vidimo dok ne udju ljudi u pl. i gospodski se poneses a ne da provociras ko da ti je 2 godine. to sto je spiska malouman ne zmaci da moras bit i ti. a muda se ne dokazuji na forumu, imalo se i ove sezone prilike z pokazat muda.josipmusa2 je napisao/la:Dragi drake to što tebi ne smeta da ti spiska pljuje po klubu, a ti ne uzvratiš je samo pokazatelj da si mala ovčica ko i 95 posto našeg naroda
Lani je Fajicnu 6 utakmica dao 7 golova za Krupu.josipmusa2 je napisao/la:A ti si kao bitan ? Kome ? Tvoje je kao i moje da raspravljaš, kako o dobrim tako i o lošim stvarima, a u principu te niko ne pita ništa nit je tvoje mišljenje bitno ikome, posebno ne nekome iz uprave. Ne znam šta su pojedini umislili, da smo mi Hajduk, klub ulice !?
Bitno je da smo pokazali da smo za ovu ligu trenutno dominantna sila, fer i pošteno, al za PL će trebati neki novi nivo, jer jedan Fajić koji zabije 17 komada u 13 kola, lani u PL nije baš mnogo pokazao. A ponekad je i kritika samo korak naprijed, a da sam ja na tvom mjestu is a tvojim stavom, radije bih bio kako to nazivate nešto bivših uprava nego gledao kako pojedinci ti šetaju pred očima svaki dan visoko uzdignute glave a ti gledaš i blejiš.
@drake što se tiče toga, vidi, taj lik je bio u upravi Zvijezde, muva se on i sada možda iz sjene jer očito ima lične koristi od toga, tako da njegov stav treba shvatiti i kao stav kluba. A masa normalnih navijača bez novčanih interesa u toj istoj Zvijedi je reklo svaka čast rasturili ste nas, a takvima nije na obraz stanje terena i prodavanje utkamica na čemu se dotični fino opario
Pusti bola lika. To sto on misli nije nacin razmisljanja niti jednog navijača. Sad bih na trebao srrati po Zvijezdi radi spiske. Logika haos.SMR187 je napisao/la:Eto bitan si ti nekome, inace omiljeni forumas sa ovog dijela foruma.![]()
Znaci kad napises kilometarski post, dvije recenice, pa i kad nista ne napises: isto nas zasvrbi. I ti nasao govorit nekome jel bitan il nije.
Pa ajd onda pajseru objasni mi kakve veze imaju piska i crvenobijeli?
Pa nisam ni srrao po Velezu. Ako je neko glup ko qrac, treba mu dat do znanja. Da se dzaba ne prosipa po forumu a nije ni svjestan svoje blamaze. Ako uopste ima znanja do kojeg mozes doprijetizizu1991 je napisao/la:Pusti bola lika. To sto on misli nije nacin razmisljanja niti jednog navijača. Sad bih na trebao srrati po Zvijezdi radi spiske. Logika haos.SMR187 je napisao/la:Eto bitan si ti nekome, inace omiljeni forumas sa ovog dijela foruma.![]()
Znaci kad napises kilometarski post, dvije recenice, pa i kad nista ne napises: isto nas zasvrbi. I ti nasao govorit nekome jel bitan il nije.
Pa ajd onda pajseru objasni mi kakve veze imaju piska i crvenobijeli?