HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Stone Island
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Stone Island » 08 mar 2009, 14:11

Šta piše na ovoj zastavi na dva koplja ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 14:11

Brate Horde su bile udaljene previse od terena,a kolko znam da da je onaj voditelj bio na samom terenu, tacnije bio je puno puno blize vama,tako da ti kako kazes kamere su bile blize nama,kume kamere nemaju mikforone da se preko njih cuje ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 mar 2009, 14:15

miki,
pa kako god i i kamere komentatori su bili na zapadu i horde su sigurno bile blize.Osim toga mozda nisi shvatio sto sam ja htio rec,u nas gosujuci navijaci nemogu nadglasat domace (mislim od ovih ozbiljnijih navijackih skupina)
Stone Island
pise: Ko nije Ultras jezivo!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 14:16

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 08 mar 2009, 14:24

Eagles je napisao/la:Keno brate pogrijesio si temu!

Inace,horde su pod BB bili najbolji gostujuci navijaci ove sezone.

Evo pogledo sam snimku utakmice, i mogu rec da je Zrinjski dosta dobro izgledao na TV i jos jednom pokazao svoju nadmoc u ligi,iako jos nisu na nivou u kakvom su bili jesenas.Sudjenje jest malo naginjalo na domacina,ali ne pretjerano i mislim da se Sarajevo ne moze zalit na sudjenje.
Onaj 2. gol nije ponisten,samo zato sto je ponisten prvi,po meni!
Oba crvena kartona su dosudjena prestrogo,isto po meni!
Evo citam komentare da se su se samo Horde cule,i ne znam sto reci na to,na TV su se culi Ultrasi svih 90. min iako je kamera bila na zapadnoj tribini gdje su smjestene Horde.
Ovime ne omalovazavam Horde,bili su stvarno drama,ali svaki realan navijac zna da BiH nema toliko mocnu navijacku skupinu da bi mogla zasjenit domace navijace.
slika
horde su bile udaljene od terena 200metara,pogled odozgo ko sa zadnjeg sprata nou kampa,pticija perspektiva,nisam vidio ruznijeg stadiona,HORDE jos jednom dokazale da su ubjedljivo najbolji...

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 08 mar 2009, 14:27

antipolitika je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Mi smo ljude razvalili 3-0 pa su nam ljudi cestitali , tako da i njima treba cestitati trenutno su daleko najjaci klub u ligi . Sasvim zasluzena pobjeda Zrinjskog i mislim da sudija posteno nije uticao toliko na rezultat ;)

Ako je rapolozen koji Ultras da prokomentarise Horde , zanima me njihovo misljenje ;)
E ovako prvo da pohvalim jedno normalno razmisljanje a ovim sto zele da ispadnemo u prvom kolu veliko hvala na zeljama,sudac po meni los,nije toliko utjecao na rezultat koliko sam ja mogao s tribina to uocit,kod gola Kordica stvarno se nije vidjelo dali je igrao rukom ,vjerovatno je TV to snimila,Horde fantasticne odavno veci broj navijaca nije dosao u Mostar,bilo ih je jedno po slobodnoj procjeni 250,navijanje non stop,svaka cast vidi se da su daleko najbolja navijacka skupina a za vrijeđanje sto neki spominju i nacionalizam sjetim se utakmice Sarajevo Velez kad su obe skupine pjevale Ubij Ultrasa,Ubij Ustase,ljudi moji toga ima na sve strane i treba se pomiriti sa tim ,takvi smo kakvi smo ali ima nas viseh normalni...poz Hordama ,al tesko ce im klub onakom igrom nesto uraditi ,mozda kad se skoro vrati,obrana cvrsta solidna ali napad bezidejan.
sa marsa je se vidjelo da je igrao rukom,al nebitno sad sve,bilo proslo,i nije bilo 250,nego 400 hordi,pozz

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 mar 2009, 14:32

sTO SE TICE ONOG CRVENOG KARTONA TO JE DA BI SE SMIRILA NERVOZA IGRACA, ALI BILO JE DOSTA SLUCAJEVA KADA SU IGRACI ZRINSKOG TREBALI DOBITI ZUTI, ODNOSNO U DVA NAVRATA CAK I CRVENI KARTON, SARAJEVO NIJE IMALO SRECE, JER ONA PRECKA I ONAJ SRAMOTNI SUT FARUKA IHTIJAREVICA SU BILI KOBNI ZA F.K.SARAJEVO :P :geek:

Moderacija:Pisi malim slovima!
mB!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 08 mar 2009, 14:55

Moderator : Ti ni pored upozorenja da ne pises u ovom dijelu foruma o tim silnim brojkama na tribinama nastavljas sa postovima koji nemaju veze sa temom.Postoji tema za to

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 666#p55666
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 15:19

Mogu li se negdje golovi vidjet sa utakmice Zrinjski - Sarajevo?ili moram cekat bht sport? :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

High

Post Postao/la High » 08 mar 2009, 15:28

antipolitika je napisao/la:Mogu li se negdje golovi vidjet sa utakmice Zrinjski - Sarajevo?ili moram cekat bht sport? :D
Svi cekamo bht sport :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 mar 2009, 16:41

Vikend u znaku Plemića,pobjeda u dvorani,pobjeda na stadionu!
Ovaj tjedan navijaci i simpatizeri idu odradit Skupstinu Udruge prijatelja Zrinjskog pa zatim gostovanje u hercegovackom derbiju gdje cemo vjerujem napunit Pecaru i bodrit bijele do novih bodova slika

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 18:27

Zna li netko koja tekma je iduca na TV?Realno Zrinjski Siroki ali bilo bi bezobrazno prema ostalim klubovima mada je to najveci derbi hercegovine! :lol:
Ima da se siroki podere,nece ljudi igrat vjerovatno kukavicki kao sarajlije pa ce biti vise prostora za zizovica,đurica i musu...A TU SMO NAJJACI!!!
Katalinicu ne znas sto te ceka ima da te mostarski uragan odnese!!! :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2009, 18:40

prvi gol smo primili toliko glupo da se to ne može reći, drugi gol igrač prima rukom loptu a i još u ofsajdu se nalazi???

mi pogodili prečku iako je ono bio čist gol kao i stativa ihtijarevića, dobili crveni karton skroz bezveze...eto toliko od mene
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 mar 2009, 21:24

antipolitika je napisao/la:Zna li netko koja tekma je iduca na TV?Realno Zrinjski Siroki ali bilo bi bezobrazno prema ostalim klubovima mada je to najveci derbi hercegovine! :lol:
Ima da se siroki podere,nece ljudi igrat vjerovatno kukavicki kao sarajlije pa ce biti vise prostora za zizovica,đurica i musu...A TU SMO NAJJACI!!!
Katalinicu ne znas sto te ceka ima da te mostarski uragan odnese!!! :D
Mislim da zaslujemo tu utakmicu,kao i onu protiv Veleza,ja trazim jos samo te dvije utakmice da se prenose!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 23:57

Evo na BHT sportu rece voditelj da ce biti prijenos Siroki Zrinjski...jbt koliko god nas pojedini forumasi nazivali malim klubom ,bez navijaca,bez tradicije mi evo vec drugi put zaredom live on BHT!!! :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 mar 2009, 00:57

Evo jedan post sa jednog drugog foruma,nadam se da se autor ne ljuti sto sam mu ukrao post,inace se slazem sa svime:
Evo da i ja malo prokomentiram igru prije svega sad nakon što sam pogledo snimku s tv-a. kao prvo navijači, na stajanju je gorilo, kada ne vidiš jedan gol niti upratiš da je bio crveni karton to može značit samo jedno - navijalo se kako treba! to se vidjelo i na tv-u pa nek se tješi svak kako hoće. Hordama respekt na brojnosti, ali zna se 'ko je gazda u ovom gradu! slika
Što se tiče igre, ja sam apsolutno oduševljen! to govorim hladne glave nakon pogledane snimke! Zrinja igra koliko im treba ne dopuštajući protivniku ni u jednom trenutku da dovede u pitanju našu pobjedu. Zrinjski je mislim definitivno prerastao provincijski mentalitet koji je imao nekada, te svakim danom izrasta u sve veći klub ali i u i te kako prepoznatljiv brend! ponos hrvata Hercegovine. ne znam koliko je ko upućen, ali važno je reć da je pored nas mostaraca sinoć na stajanju bilo ljudi i iz Čitluka, Čapljine i ostalih hercegovačkih mjesta, ali i studenata iz bosne, koji su isključivo NAVIJAČI ZRINJSKOG!
to je naš ponos to je naša snaga, ljudi se prepoznaju u Zrinjskom i to je jamac našeg stalnog rasta.
što se tiče pojedinačnih igrača, gotovo da nismo imali slabu točku, Musa igrao onako kako se traži od njega, bio je pravi autoritet na terenu, Žiža rolao ko prosinečki, Krešo UBIJAO! skloni smo Krešu podcijeniti ali ja ga smatram najboljim napadačem u bih,koji je možda predobar kao čovjek da bi ga više na ulici cijenili. uostalom, njegovih 9 golova su njegov najbolji odvjetnik. Serdarušić je bio prava kosilica u sredini, naš prvi stup obrane, naš Niko Kovač, velika je sreća što ga imamo. Melherova sigurnost daje sigurnost svima ispred njega da igraju opuštenije i bolje, da nije njega takvog ne bi Maka sigurno smio poslat po ćevape sarajliju pred svojim 16-ercom 20 min prije kraja.
i na kraju Selimović! čekali smo ga, dočekali smo ga. jučer je letio terenom, obavljao veliki posao na boku i na kraju zabio. i drago mi je da jest, da i njega krene, jer i kad zabija naš je i kad promašuje naš je, kad se njemu izrugujemo sebi se izrugujemo. zato mi je posebno drago da se i njemu otvorilo, želim mu što više ovakvih utakmica do kraja sezone.

ne znam za druge, ali ja sam sinoć na stadionu uživo, mislim da je gotovo pa grijeh tražiti neku bundesligu ili šta ja znam šta pored nečeg našeg što izrasta u nešto veliko, našeg Zrinjskog. vidimo se u kafezu u Širokom, jedva čekam, pa rezultat kakav bude bude, glavno da momci ginu na terenu a mi da navijamo kao sinoć.

MI NISMO DOŠLI ZBOG REZULTATA, MI SMO SE DOŠLI SAMO ZAJEBAVAT, ALEALEALEALEALEEEEEEEE.....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 mar 2009, 19:14

Evo čitam na naslovnoj da se Romeo ozlijedio :o
Zna li neko o čemu je riječ jer u tekstu nije precizirano?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 mar 2009, 23:24

slika
Dolaskom Igora Muse na početku prvenstva Zrinjski je dobio velikog igrača, a njegova kvaliteta izlazi na vidjelo sada kada je prošao cjelokupne pripreme sa ostatkom momčadi. Veliki je njegov učinak u prva dva proljetna kola, a na utakmici protiv Sarajeva bio je najbolji pojedinac susreta. Ekskluzivno donosimo razgovor sa Igorom koji prenosimo u cijelosti.

Evo, Igore po ocjenama mnogih si bio najbolji na utakmici protiv Sarajeva, važna si karika u ovoj momčadi Zrinjskog, kvaliteta i prevaga kakvu naši konkurenti nemaju.

"Kao prvo hvala na pohvalama i čestitkama, ali ja mislim da smo svi jednaki i zaslužni za dobre rezultate Zrinjskog. Prava smo klapa i dajemo sve od sebe da doprinesemo dobrim rezultatima naše momčadi".

Došao si u Zrinjski na početku sezone, odigrao polu sezonu, zatim prošao pripreme i evo sada dokazuješ svoje kvalitete?

"Prošao sam te cijele pripreme sa ekipom, svi smo zadovoljni kako smo to odradili. Sigurno je da su trener i rukovodstvo do detalja su isplanirali naše treninge. Također moram naglasiti da je i sve drugo sjajno odrađeno oko načina ishrane i svih popratnih sadržaja. Sama činjenica da nema ozlijeđenih dovoljno govori da smo se odlično pripremili, a i rezultati iz prva dva kola to potvrđuju. Nema znači nikakvog razloga da i u nastavnu pokažemo koliko smo spremni i koliku kvalitetu posjedujemo. Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu ovu formu još više dizati".

Pobjeda u Banjaluci je veliki uspjeh kluba, kako si ti tu pobjedu doživio?

"Ne vjerujem da će više itko odnijeti bodove iz Banjaluke, jer se radi stvarno o kvalitetnoj ekipi koja igra dobar nogomet. Mi smo tu utakmicu pametno odigrali, dobro smo stajali na terenu, iskoristili naše prilike i to je formula našeg uspjeha u Banjaluci".

Sarajevo u Mostaru, opet pobjeda i tvoja sjajna partija kojom si pokazao zašto si veliko nogometno ime"?

"Opet ću istaći sa sam prošao cjelokupne pripreme sa ekipom koje nisam prošao u prvom dijelu sezone i sigurno se to vidi, a i ja se puno bolje osjećam te mogu pružati bolje partije od onih u prvom dijelu. Protiv Sarajeva smo krenuli dobro, taktički smo odigrali pametno i tijekom cijelog susreta kontrolirali igru. Na kraju je samo bilo pitanje sa koliko razlike u našu korist će završiti utakmica. Moram zahvaliti Ultrasima na ambijentu koji su stvorili i bilo je zaista ugodno igrati uz njihovu potporu".

Prije Zrinjskog igrao si u Hrvatskoj i u Europi. Možeš li povući paralelu između tih liga i ove naše?

"Igrao sam u Španjolskoj koja je neka druga dimenzija za našu ligu i puno veći nogometni nivo nego ovdje. Paralelu mogu povući sa hrvatskom ligom i mislim da je Zrinjski po kvaliteti odmah tu iza Hajduka i Dinama. Kada bih to usporedio Zrinjski bi se u takvoj ligi borio recimo sa Slavenom i Šibenikom za mjesto iza dva nabrojana velikana. Nismo nimalo slabiji ni od njih niti od Osijeka, Rijeke i ja bih bio optimista kada bi igrali u takvoj ligi. Imamo dobru ekipu, dobre igrače, dobrog trenera tako da sve najbolje štima".

Zrinjski je bio prvak prije četiri godine i tada su u momčadi igrali većinom igrači sa strane. Danas smo na najboljem putu da ponovimo uspjeh sa momčadi čiju okosnicu čine igrači iz Mostara. Nimalo ne podcjenjujući igrače sa strane koji su itekako važne karike u timu bili i tada, kao i sada, pa ima li tu neke razlike u pristupu?

" Vjerojatno je navijače i ljude u gradu raduje taj detalj, samim time vjerujem da će se i mladi ljudi u gradu okrenuti nogometu i Zrinjskom jer je na ovom prostoru poniklo puno velikih igrača. Ja se nadam da je to poticaj više mladima u gradu da se više uključe u sport i nogomet. Što se tiče same atmosfere u svlačionici moram reći da je to najbolji detalj i najjača karika kluba i momčadi bez obzira odakle je koji igrač. I bez daljnjeg i sami znate da bi teško postigli ovakve rezultate da nije bilo pojačanja sa strane".

Da li je moguće da Zrinjski ove sezone osvoji duplu krunu i tako uđe u povijest kao prvi klub u ovoj državi kome je to pošlo za rukom?

"Bit će sigurno teško samim tim što u polufinalu drugu utakmicu idemo u goste Slaviji. Tu je prednost za Slaviju, ali mi smo pokazali do sada da možemo pobijediti svakoga i imamo velike šanse i u kup takmičenju".

Na kraju još samo da te pozdravimo i vidimo se u srijedu na skupštini Udruge prijatelja?

"Naravno bit ću tamo, i ja pozdravljam sve ljubitelje nogometa, naše Ultrase kao i posjetitelje ovoga portala".
slika
Zrinjski.info

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 23:35

Mirza_Hordas je napisao/la:prvi gol smo primili toliko glupo da se to ne može reći, drugi gol igrač prima rukom loptu a i još u ofsajdu se nalazi???

mi pogodili prečku iako je ono bio čist gol kao i stativa ihtijarevića, dobili crveni karton skroz bezveze...eto toliko od mene
regularna oba gola zrinjskog
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 mar 2009, 01:28

Večeras je u emisiji Športski magazin na Hercegovačkoj TV bilo riječi o udruzi prijatelja mostarskog Zrinjskog,govorilo se o akcijama koje su pokrenute (radio javljanja sa nogometnih i košarkaških utakmica) kao i akcijama koje tek trebaju biti realizirane (ponovno pokretanje atletskog kluba Zrinjski koje je ovih dana u toku,otvaranje Fan shopa u prostorijama stadiona,unaprijediti radio javljanja u radio prenose,realizacija tjedne emisije po uzoru na Hajdukov "bili kutak",medijska pratnja imena Zrinjski kao i mostarskih sportaša,općenito pomaganje sporta u gradu i okolici...)
Udruga je za kratko vrijeme stekla veliku popularnost te sada broji par stotina članova (učlanjenje je svakog ponedjeljka i petka od 18 do 19 sati).Pored aktuelnih sportaša obitelji Zrinjski,valja istaknuti da je jedan od prvih članova koji se učlanio i Luka Modrić,a tu su i velika nogometna imena poput Lamine Diarra,Saša Papac,Sulejman Smajić,Romeo Mitrović i mnogi drugi.Treba istaknuti da je Udruga dobila apsolutnu potporu javnosti te da su do sada dolazile samo pozitivne kritike,što dokazuje činjenica da se o udruzi piše u svim hercegovačkim medjima,kao i činjenica da ima mnogo zainteresiranih sponzora koji će preko udruge financirati klubove sportske obitelji Zrinjski.

Reprizu večerašnje emisije možete pogledati u toku narednog dana, a ja ću postaviti satnicu ukoliko nađem.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.