Pa prošle godine Lincoln Red Imps sa Gibraltara dobiše u 2. pretkolu Celtica 1-0 kući. U uzvratnom meču Celtic pobjedio 3:0FliX je napisao/la:Ma i prosle godine su izbacili Armence i ispali od stokgolmskog AIKa (1:0 u obje utakmice izgubili)AnelZ je napisao/la:Da, ali liga u Gibraltaru postoji decenijama i nije da su klubovi i historija jucer formirani. Ni ja se nisam nadao da ce Gibraltar biti nesto bolji od Andorre i San Marina no oni dokazuju da ipak pripadaju nekom nivou Latvije, Litvanije i Estonije.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
A ova Europa, izgubila od AIK-a po 1:0 kuci i na strani.. sto znaci moze i Zeljo napravit s njima neki rezonbraco je napisao/la:Pa prošle godine Lincoln Red Imps sa Gibraltara dobiše u 2. pretkolu Celtica 1-0 kući. U uzvratnom meču Celtic pobjedio 3:0FliX je napisao/la:Ma i prosle godine su izbacili Armence i ispali od stokgolmskog AIKa (1:0 u obje utakmice izgubili)AnelZ je napisao/la:Da, ali liga u Gibraltaru postoji decenijama i nije da su klubovi i historija jucer formirani. Ni ja se nisam nadao da ce Gibraltar biti nesto bolji od Andorre i San Marina no oni dokazuju da ipak pripadaju nekom nivou Latvije, Litvanije i Estonije.

P.S Ne volim Zelju u nasoj ligi da se razumijemo, a u Europi navijam za sve nase klubove

Zato je bitno(nakon proslogodisnje katastrofe) da ove godine ostvarimo minimum pet pobjeda ili deset remija, da bar zadrzimo sadasnji ranking.AnelZ je napisao/la:Zavisi od propozicija takmicenja koja se mjenjaju svake tri sezone i rankinga lige (nasa je u padu).
Ponavljanje istog rezultata od prije pet godina ne garantuje zadrzavanje rankinga, nego zadrzavanje koeficijenta. Nasi klubovi konacno trebaju ostvarivati bolje rezultate u odnosu na prije pet godina i tad cemo se pomjeriti naprijed.Esport je napisao/la:Zato je bitno(nakon proslogodisnje katastrofe) da ove godine ostvarimo minimum pet pobjeda ili deset remija, da bar zadrzimo sadasnji ranking.AnelZ je napisao/la:Zavisi od propozicija takmicenja koja se mjenjaju svake tri sezone i rankinga lige (nasa je u padu).
Ja licno smatram sve ispod 30. pozicije na rang listi kao razocarenje i sramotu, najiskrenije. I za to okrivljujem kako savez tako i nase klubove ukljucujuci mog Želju.
Budi sretan ako dvije pobjedimo...Esport je napisao/la:Zato je bitno(nakon proslogodisnje katastrofe) da ove godine ostvarimo minimum pet pobjeda ili deset remija, da bar zadrzimo sadasnji ranking.AnelZ je napisao/la:Zavisi od propozicija takmicenja koja se mjenjaju svake tri sezone i rankinga lige (nasa je u padu).
pa TNS je meni se čini bio na granici nosioca u drugom pretkolu za LŠTHEC je napisao/la:pa vise su napravili prosle godine, Lincoln izbacio u prvom pretkolu Floru iz Tallina a u drugom dobili Celtica kuci 1-0 pa u revansu izgubili 3-0, tako da ova pobjeda nad TNS-om nije neko veliko iznenadjenje, ocito je da znaju nesto igrati, ja sam ubijedjen da jos uvijek nasi klubovi ne bi imali problema s njima,no vidjet cemo sta ce se desavati narednih godina, koliko ce i da li ce napredovati ovi timovi s Gibraltara, a inace je meni zao sto ne mozemo dobiti u ligi prvaka ove ekipe sa sjevera, kad je Sarajevo igralo LP 2015. TNS je tad medju nosiocima bio, ili sad Hafnarfjordur s Islanda, ali dzaba kad naprave glupe regionalne podjeleFoSte95 je napisao/la:ne govorim da su velšani nešto jaki, kažem zato što je gibraltar maltene tek formiran, a klub ponovo krenuo sa radom 2014te a od AIKa (potencijali protivnik Želje u drugom kolu EL) su prošle godine jedva ispali (oba puta po 0:1)
TNS je vjecni prvak Walesa. Wales je stalno imao prvaka u drugom pretkolu ili je njihov prvak bio nositelj u prvom i lako dolazio do drugog. Tako je TNS stalno igrao drugo pretkolo u kojem je imao sigurnih 1.000 koeficijenta sto je ukupno minimalno 5.000 i jos na to postotak nacionalnog koeficijenta. Mislim da je u zadnjih desetak godina samo jednom Bangor osvojio, ostalo sve TNS. I nas bi prvak bio na rubu nositelja/nenositelja da je svake godine to bio isti klub i imao sigurnih 1.000 na koeficijent jer taman tu oko 5.000 je granica.
Godinama unazad posmatrajuci rezultate u kvalifikacijama za europsku ligu nekako se kao uspjeh smatra kada po jedan klub ispada u svakoj rundi. Da imamo jednog u trecoj, jedan ispadne u drugoj i jedan odma na startu.
I ove godine bih to smatrao uspjehom.
Zrinjski da je sačuvao ekipu imao bi skoro realne šanse za grupnu fazu (zovite me optimistom)
I ove godine bih to smatrao uspjehom.
Zrinjski da je sačuvao ekipu imao bi skoro realne šanse za grupnu fazu (zovite me optimistom)

Pogledajte gol TNSa za 1:1, kakva majstorija
https://www.youtube.com/watch?v=15zMNDLIqIo
Ili prvi gol nekog kosovskog kluba u UEFA takmičenjima
https://www.youtube.com/watch?v=wqARiwxevuI
Joj Bože što nije četvrtak danas haha

https://www.youtube.com/watch?v=15zMNDLIqIo
Ili prvi gol nekog kosovskog kluba u UEFA takmičenjima

https://www.youtube.com/watch?v=wqARiwxevuI
Joj Bože što nije četvrtak danas haha
- Evolve
- Kontakt:
gilbaltr bi moga i nas prestiči za 3 sezone ako budemo ovako slabi. u slijedeče dvije sezone gube koeficijent 0 i 0.250 a mi 1.500 i 1.750 i eto smanjuju razliku za 3.000
ova Europa ako prođe ide na Rijeku, pa bgm neće riječanima biti tako lako 

Prenosi li neko Zrinju, Zelju i Sarajevo ovo prvo kolo ?
? са SM-G900F уз - &
? са SM-G900F уз - &
Želju prenosi SK, revanš Sarajeva prenosi ASzenica159 je napisao/la:Prenosi li neko Zrinju, Zelju i Sarajevo ovo prvo kolo ?
? са SM-G900F уз - &
eto kao što rekoh ima ta Balti TV, ona će prenositi utakmicu, tako da bi se mogao očekivati kakav divlji stream 

- Zeljeznicar -
Hvala [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
? са SM-G900F уз - &
? са SM-G900F уз - &
eto riješen problem praćenja sutrašnjih utakmica 

upravu si sad se sjecam, imali su isti koeficijent kao i Skenderbeg ali su Albanci na kraju zavrsili kao nosiociFoSte95 je napisao/la:pa TNS je meni se čini bio na granici nosioca u drugom pretkolu za LŠTHEC je napisao/la:pa vise su napravili prosle godine, Lincoln izbacio u prvom pretkolu Floru iz Tallina a u drugom dobili Celtica kuci 1-0 pa u revansu izgubili 3-0, tako da ova pobjeda nad TNS-om nije neko veliko iznenadjenje, ocito je da znaju nesto igrati, ja sam ubijedjen da jos uvijek nasi klubovi ne bi imali problema s njima,no vidjet cemo sta ce se desavati narednih godina, koliko ce i da li ce napredovati ovi timovi s Gibraltara, a inace je meni zao sto ne mozemo dobiti u ligi prvaka ove ekipe sa sjevera, kad je Sarajevo igralo LP 2015. TNS je tad medju nosiocima bio, ili sad Hafnarfjordur s Islanda, ali dzaba kad naprave glupe regionalne podjeleFoSte95 je napisao/la:ne govorim da su velšani nešto jaki, kažem zato što je gibraltar maltene tek formiran, a klub ponovo krenuo sa radom 2014te a od AIKa (potencijali protivnik Želje u drugom kolu EL) su prošle godine jedva ispali (oba puta po 0:1)
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.