Ako si instalirao ovaj program,to jeste torrent,sljedeće što trebaš uraditi je da sa drugog linka skineš tu ikonu torrenta.
Kad završiš sa tim,tu istu ikonu pokreni i automatski će se početi skidati torrent preko navedenog programa.
U istom ćeš vidjeti brzinu skidanja.Ako ti treba pomoć,javi se na PP,da ne švrljamo ovdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ako si instalirao ovaj program,to jeste torrent,sljedeće što trebaš uraditi je da sa drugog linka skineš tu ikonu torrenta.
Kad završiš sa tim,tu istu ikonu pokreni i automatski će se početi skidati torrent preko navedenog programa.
U istom ćeš vidjeti brzinu skidanja.Ako ti treba pomoć,javi se na PP,da ne švrljamo ovdje.
Nije mi jasno to sa drugim linkom, sta tu trebam skinuti
Znači,otvoriš ovaj drugi link i ideš na ovo što sam zaokružio
Kad skineš to,samo pokreni.
To treba izgledati ovako,nakon pokretanja.
Zadnja izmjena: High, dana/u 26 jul 2011, 18:09, ukupno mijenjano 5 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajlijc@ je napisao/la: ako mi neko moze skontat kako da igram ovu igricu na kompjuteru bio bi zahvalan prije sam ovog na plejci igrao dan noc
Prvo instaliras ovaj program, ima par tutoriala kako se to radi http://www.pcsx2.net" onclick="window.open(this.href);return false;, onda skines igru sa http://thepiratebay.org/torrent/3398130 ... i5_DVDFULL" onclick="window.open(this.href);return false; i pokusas je pokrenuti sa ovim emulatorom za ps2.Nadam se da sam pomogao
igrao sam alphu (igram ) znaci, teksture nikad bolje u zivotu nisam vidio, grafika odlicna, hit detection (daj Boze da naprave ovakav u Battlefield Bad Company 2 kroz neki patch ) odlican, samo mana jedna ogromna ali se to meni svidja, nekako se odmah sjetim starijih Battlefield serijala, znaci nema bacanje bombi odmah, npr pritisnes F baci bombu, ili E pritisnes on kolje nozem, sad imas pritisnes 5 pojavi ti se bomba tj 6 pojavi ti se noz
zasad serveri mogu primiti max 32 igraca, mislim da bi beta trbala primati 64 max, ali do bete ima jos, a kamoli do fulol verzije. ja zasad imam problema sa igricom, nakon nekih 15 min igranja, samo mi se zaledi, pa moram preko task managera izaci, ali rjesit cu to aBd.
i na kraju, ova igrica mena nikakve veze sa Battlefield 2 i sa Bad Company 2, totalno je drugacija, samo mi je malo krivo, il je do mene, dok igram Bad Company 2 vise se osjeca Team Work, vise je prisutniji, a ovde mi vise tjera samo na ubijanje... nadam se ce se u buducnosi promjeniti
Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li tko dobru FPS igru ali da je u modernom dobu
Battlefield 2, Battlefield Bad Company 2 ( Vietnam), Medal Of Honor 2010, Call Of Duty 4, MW2, Black Ops i nije u modernom, al kod njih i kad je ww2 igrica to je u modernom, sad ce MW3 i BF3