Nek se zna

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam zaduzen za kvoteamstaff je napisao/la:Hocemo li napraviti kladionicu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tempira se forma, svi kriju svoje tajno oružjeBigDaddy je napisao/la:Igra li iko prijateljske? Ko se moze pohvaliti dobrim rezultatima?
ma ne treba brisat, nek ostanemirgerr je napisao/la:S obzirom da je sutra žrijebanje i da ću odmah poslije toga napraviti tri nove teme(jedna za svaku grupu) radi preglednosti, ovu temu ćemo dati na brisanje. Da nam džaba ne zauzima prostora na forumu jer neće više biti aktivna.
Ona tema za prijave će stalno biti otvorena da se mogu prijavljvati i novi igrači
Svakako nam treba tema koja ce se baviti nekim opstim temama lige, koje nisu vezane za bilo koju grupuirfo je napisao/la:ma ne treba brisat, nek ostane
Naravno, kao npr. valjal mi avatarBigDaddy je napisao/la:Svakako nam treba tema koja ce se baviti nekim opstim temama lige, koje nisu vezane za bilo koju grupuirfo je napisao/la:ma ne treba brisat, nek ostane
Nije loš. Al meni najdraži onaj Slavkinirfo je napisao/la:Naravno, kao npr. valjal mi avatarBigDaddy je napisao/la:Svakako nam treba tema koja ce se baviti nekim opstim temama lige, koje nisu vezane za bilo koju grupuirfo je napisao/la:ma ne treba brisat, nek ostane
Kad zavrsi sezona ovdje pa cu vratit Slavku, sad moram Pochea ispostovatmirgerr je napisao/la: Nije loš. Al meni najdraži onaj Slavkin
Ma pozde jos vodi pravnu bitku s ea sportsom, pa nema vremena ni da stavi u potpis tituleirfo je napisao/la:Savjetujem @Pozdeu da stavi u potpis ove titule a i ubuduce da to stavljamo, i ocekujem od Infantina da nam nabavi slike trofeja za ova dva prestizna takmicenja
Ono sto je zanimljivo sad gledam, od prijavljenih klubova samo Barcelona nema svoj stadion vec igraju na nekom generickom
Ti si reko Pompeye svakako oni imaju stadion, boli te brigamirgerr je napisao/la:
Kakvi će tek biti stadioni kad počnemo onu ligu sa klubovima do 3 zvjezdice
To sam i ja kontao predložiti ali onda kad skontam da sa nekih tekmi iz prve sezone fali i ona standardna statistika....irfo je napisao/la:Posto me krenulo sa idejama jutros, evo jos jedna, nakon meca osim statistike trebalo bi slikat i ocjene igraca da mozemo izracunati ko je statisticki najbolji igrac lige, jer ne mozemo samo gledati golove i asistencije jer su defanzivni igraci zapostavljeni, pa da mozemo na kraju sezone izabrati i Tim Sezone.
Konto sam da ima sevilla
Moze salatara sto se mene tice
Ti si reko Pompeye svakako oni imaju stadion, boli te brigamirgerr je napisao/la:
Kakvi će tek biti stadioni kad počnemo onu ligu sa klubovima do 3 zvjezdice
Fina ideja, ako ce se svi pridrzavati toga. Nema smisla vodit statistiku ako nam bude falio screenshot bilo koje utakmiceirfo je napisao/la:Posto me krenulo sa idejama jutros, evo jos jedna, nakon meca osim statistike trebalo bi slikat i ocjene igraca da mozemo izracunati ko je statisticki najbolji igrac lige, jer ne mozemo samo gledati golove i asistencije jer su defanzivni igraci zapostavljeni, pa da mozemo na kraju sezone izabrati i Tim Sezone.
Zar se moze birati stadionirfo je napisao/la:Ja ako budem vodio nekog engleskog nizeligasa, koristit cemo Wembley za to medjunarodno takmicenje
Prijateljske su, sto ne bi mogloBigDaddy je napisao/la:Zar se moze birati stadionirfo je napisao/la:Ja ako budem vodio nekog engleskog nizeligasa, koristit cemo Wembley za to medjunarodno takmicenje
jesi li za prijateljsku sad?irfo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.