Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

don Ciro
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la don Ciro » 07 sep 2009, 09:03

Ciro nedaj se i nadmudri Terima

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 09:14

Genghis je napisao/la:
starmo76 je napisao/la: ja bi sa ovom ekipom vec osiguro SP.....Kukavicka taktika je bila protiv turaka i spanaca....gdje smo mogli doci do pobjede u oba susreta...u turskoj 100% bi pobjedio...
Mourinho jesil to ti ? Kad prije nauci bosanski :D . Malo shale nije na odmet, a treba biti realan, i priznati da je Ciro odradio odlican ;)
:D

Svi oni koji misle da trener nije vazan, da bi i oni sa pravim igracima brali bodove ko bobe - nek odu za trenera Reala, najbolji, najskuplji igraci na svijetu pa tu bi i nana Fatima osvajala titule ko od sale

Galaktikosi su pred koju godinu imali momcad snova (mozda jaca i od ove sad) i nista nisu osvojili, nisu djelovali kao momcad, Portugal ima ekstra igrace, ima Ronalda a SP ce tesko vidjeti, takvih primjera ima jako mnogo

Dzabe velika imena ako nema nikoh da ih "poveze"

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 sep 2009, 09:29

Gorazde11 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
starmo76 je napisao/la: ja bi sa ovom ekipom vec osiguro SP.....Kukavicka taktika je bila protiv turaka i spanaca....gdje smo mogli doci do pobjede u oba susreta...u turskoj 100% bi pobjedio...
Mourinho jesil to ti ? Kad prije nauci bosanski :D . Malo shale nije na odmet, a treba biti realan, i priznati da je Ciro odradio odlican ;)
:D

Svi oni koji misle da trener nije vazan, da bi i oni sa pravim igracima brali bodove ko bobe - nek odu za trenera Reala, najbolji, najskuplji igraci na svijetu pa tu bi i nana Fatima osvajala titule ko od sale

Galaktikosi su pred koju godinu imali momcad snova (mozda jaca i od ove sad) i nista nisu osvojili, nisu djelovali kao momcad, Portugal ima ekstra igrace, ima Ronalda a SP ce tesko vidjeti, takvih primjera ima jako mnogo

Dzabe velika imena ako nema nikoh da ih "poveze"
Tesko je i Realovom treneru kraj taki igraca ,bio je Capello pa dobio odkaz,pa Del Bosque 2003 dobija nakon sto 2 puta osvaja ligu prvaka,a mi moramo biti zadovoljni sa ovim sto imamo imamo veliku sansu u srijedu 7bodova i matem.plasirati na 2 mjesto,svi igraju sada fudbal i svakoj reprz.jakoj ima dobri igraca ,a mi sigurno spadamo u najbolje reprz.u europi sa sredinom i napadom,u odbrani smo jedino u defaktu ,al napad je najbolja odbrana

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 sep 2009, 11:59

starmo76 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Trebalo je davno Cirohita dovest za izbornika a ne kojekave kodre,bake,mujazinoviće i ostale trenerske amatere!
Nek' si nam rek'o!
ja bi sa ovom ekipom vec osiguro SP.....Kukavicka taktika je bila protiv turaka i spanaca....gdje smo mogli doci do pobjede u oba susreta...u turskoj 100% bi pobjedio...
Što nisi ti Hrvate vodio na SP ´98 sigurno bi osvojio svjetsko prvenstvo.

Jesi li ti svjestan, svoje nesvjesnosti? :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 sep 2009, 12:14

Ciro majmune :lol:
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 07 sep 2009, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 sep 2009, 14:42

Izvini Don Fabio Capelo, nismo te odmah prepoznali. Nisi se morao maskirati iza tog nicka.
Znaci, ti bi pobijedio Evropskog prvaka i trecu reprezentaciju na prvenstvu. A-ha. OK.
Idem skupljati potpise za peticiju da smijenimo Ciru i postavimo tebe za selektora, pa da se i mi brate radujemo toj medalji sa svjetskog.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2009, 14:52

neko_iz_mase je napisao/la:
Izvini Don Fabio Capelo, nismo te odmah prepoznali. Nisi se morao maskirati iza tog nicka.
Znaci ti bi pobijedio Evropskog prvaka i trecu reprezentaciju na prvenstvu. A-ha. OK.
Idem skupljati potpise za peticiju, da smijenimo Ciru i postavimo tebe za selektora, pa da se i mi brate radujemo toj medalji sa svjetskog.
Čuj starma i biseraa..ako nemaš šta reći pametno nemoj ni pisat :x
Pozdrav i sry za off.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 sep 2009, 19:28

Da smo tada pobjedili sad bi usli u ove preostale utakmice s pjesmom..ovako imamo situaciju da igramo kuci sa nabrijanom Turskom,s kojom se borimo za baraz koji nam donosi protivnika tipa Rusija,Svedska,Francuska..i td..pa,jest..dobro je ovako,ipak je zanimljivije :D
jarane jesi ti zapeo protiv cire.
a koju bi ti taktiku protiv spanije postavio.ti bi se ko otvorio pa da 12:0 zavrsi.
za tursku se slazem da je pogrijesio sto smo se previse branili al nesto govorit za spaniju,to nema smisla[/quote]

Nisam nista pisao o taktici,samo sam odgovorio na prethodni post u kojem je kolega naveo da ne bi bilo zanimljivo sada,da smo pobjedili tada!Nisi skontao..a,protiv Spanije je taktika bila odlicna...dok je protiv Turske taktika bila dno dna...[/quote][/quote]

kolega do mene je
izvinjavam se
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 03:56

Eno ga .Izgleda odapeo je i ovu izjavu.
Ciro rekao dajte nam Hrvatsku u barazu da konacno dokazem ko je trener svih svih trenera a i BIH da je bolja od Hrvatske.
Nema @Zelje do groba i odmah sve mirno :lol:
Bas me zanima sta bi sad izjavio.Inace je uvjek pucao i na ovu kartu :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 sep 2009, 21:35

Mikado je cokolada svih cokolada... jest Bogami :D... Ja mislim da se ovaj zeljo do groba samo u tome moze slozit sa cirom xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2009, 01:02

Zamalo da zaboravimo dirigenta. :D
Da ne pada samo kritika ovdje. Svaka cast za taktiku, svaka cast za Supica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 sep 2009, 01:32

Principatus je napisao/la:Zamalo da zaboravimo dirigenta. :D
ciro kapa dole i od mene, al oca mi svaki sam ti potez predvidio , svaku izmjenu , pitaj moje frendove sve, ciro kralj si

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 01:37

dzenidm je napisao/la:
ciro kapa dole i od mene, al oca mi svaki sam ti potez predvidio , svaku izmjenu , pitaj moje frendove sve, ciro kralj si
Pa i nije bilo tesko predvidjeti izmjene!!!! U svakoj tekmi iste. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svaka cast Ciro.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 sep 2009, 01:49

omerbavarac je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
Pa i nije bilo tesko predvidjeti izmjene!!!! U svakoj tekmi iste. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svaka cast Ciro.
ne samo da sam predvidio to koga ce ko zamjeniti, vec sami vrijeme izmjena rekao bre...... i moras priznati da je cirx imao muda sa ovim izmjenama, moglo je da bude ko u turskoj da ne mjenja , jel imam pravo bre :D :?:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 01:53

E pa imas od mene cestitke ako si pogodio vrijeme izmjena. Ciro se pokazao hrabar i izvrsio one izmjene, i to u pravom trenutku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 sep 2009, 02:02

omerbavarac je napisao/la:E pa imas od mene cestitke ako si pogodio vrijeme izmjena. Ciro se pokazao hrabar i izvrsio one izmjene, i to u pravom trenutku.
Bogami na poluvremenu reko da ce pjanic u 60 min zamjeniti muratovica i muslimovic ibisevica, mada je eto on malcice posle......,,,., al mos vjerovati da me je pravo iznenadio kad je izvrsio 3 izmjenu, al stvarno me iznenadio, to je bilo neocekivano i za mene :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 02:07

dzenidm je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:E pa imas od mene cestitke ako si pogodio vrijeme izmjena. Ciro se pokazao hrabar i izvrsio one izmjene, i to u pravom trenutku.
Bogami na poluvremenu reko da ce pjanic u 60 min zamjeniti muratovica i muslimovic ibisevica, mada je eto on malcice posle......,,,., al mos vjerovati da me je pravo iznenadio kad je izvrsio 3 izmjenu, al stvarno me iznenadio, to je bilo neocekivano i za mene :D
Mislim da su svi ocekivali nakon 75 minute da ce se povuci, ali Ciro ko Ciro ubacuje krilo za krilo, da tako kazem jer mislim da Vladavic i Ibricic igraju krilo. I on je zelio da se ovo sto prije zavrsi, da smo pobijedili ne bi imali nikakvih briga.... Sad valja ponovo prognozirati rezultate do oktobra!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 sep 2009, 02:14

sta ja znam jel uredu ista prognozirati mjesec dana prije, al stvarno ne vidim da estonija moze ista protiv nas, donio je ciro mir u svlacionicu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 03:17

BIHfan je napisao/la:
fera je napisao/la:supic pocinje :( šteta imam osjecaj da ce usrati opasno vec sutra

imam brate i ja osjecaj da cemo igrat nerjeseno bas radi Supica,al neka cemo samo da zavezemo gubicu ovim sto govore da je Supic velemajstorski golman....
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: ;) pogodio si bravo.Ali ovo je bilo prije Armenije :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 04:12

dzenidm je napisao/la:sta ja znam jel uredu ista prognozirati mjesec dana prije, al stvarno ne vidim da estonija moze ista protiv nas, donio je ciro mir u svlacionicu
Ma bice kao i protiv Armenije. Svi se boje nekog kiksa, Armenija zaznuta, ali stvarno jest, hhhh dobise Belgiju. Mi cemo ABD lagano u Estoniji pokupiti 3 boda, jos kad udju Dzeko i Ibisevic u formu. Prvo cemo ih raskaltacit, pa skaltacit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.