FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bayern je jedina ekipa bundeslige koja je na nivou jacih ekipa u evropi,ni jedna druga ekipa nema ni priblizno sansi u Lp kao bayern...
ovaj argument da je bayern najlosija ekipa Bl koja igra u Pl, je cisto statisticki te vezan za ovu sezonu,zato bi ja recimo mogao reci da hsv ove godine ima najbolju odbranu u svojoj historiji jer nikad nisu primili ovako malo golova(a tek je odigrano 18 kola
) ili da je hoffenheim sampion,znaci to je greska u logici...
bilo kako bilo bayern ce osvojiti ligu,igrat ce najmanje u 1/4 finalu LP, te nadam se osvojiti kup...
ovaj argument da je bayern najlosija ekipa Bl koja igra u Pl, je cisto statisticki te vezan za ovu sezonu,zato bi ja recimo mogao reci da hsv ove godine ima najbolju odbranu u svojoj historiji jer nikad nisu primili ovako malo golova(a tek je odigrano 18 kola

bilo kako bilo bayern ce osvojiti ligu,igrat ce najmanje u 1/4 finalu LP, te nadam se osvojiti kup...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da me ne shvatate.
Od kako se igra Liga Prvaka najlosiji plasman koji je ostvarila jedna ekipa iz njemacke je u sezoni 2002/2003, a tu cast da bude ima Bayern.
Gruppe G
Team Pts Pld W D L GF GA GD
1. AC Mailand 12 6 4 0 2 12 7 +5
2. Deportivo La Coruña 12 6 4 0 2 11 12 -1
3. RC Lens 8 6 2 2 2 11 11 0
4. FC Bayern München 2 6 0 2 4 9 13 -4
1. Spieltag
Bayern München 2:3 La Coruña
AC Mailand 2:1 Lens
2. Spieltag
Lens 1:1 Bayern München
La Coruña 0:4 AC Mailand
3. Spieltag
La Coruña 3:1 Lens
Bayern München 1:2 AC Mailand
4. Spieltag
Lens 3:1 La Coruña
AC Mailand 2:1 Bayern München
5. Spieltag
La Coruña 2:1 Bayern München
Lens 2:1 AC Mailand
6. Spieltag
Bayern München 3:3 Lens
AC Mailand 1:2 La Coruña
Ovo je tabela Hamburga
Gruppe G
Team Pkt Sp S U N T+ T- Diff.
1. FC Arsenal 11 6 3 2 1 7 3 +4
2. FC Porto 11 6 3 2 1 9 4 +5
3. ZSKA Moskau 8 6 2 2 2 4 5 -1
4. Hamburger SV 3 6 1 0 5 7 15 -8
13. September 2006
FC Porto 0 : 0 ZSKA Moskau
Hamburger SV 1 : 2 FC Arsenal
26. September 2006
FC Arsenal 2 : 0 FC Porto
ZSKA Moskau 1 : 0 Hamburger SV
17. Oktober 2006
ZSKA Moskau 1 : 0 FC Arsenal
FC Porto 4 : 1 Hamburger SV
1. November 2006
FC Arsenal 0 : 0 ZSKA Moskau
Hamburger SV 1 : 3 FC Porto
21. November 2006
ZSKA Moskau 0 : 2 FC Porto
FC Arsenal 3 : 1 Hamburger SV
6. Dezember 2006
FC Porto 0 : 0 FC Arsenal
Hamburger SV 3 : 2 ZSKA Moskau
Ovo su dva najlosija plasmana njemackih klubova u LP, i nije vezano za ovu sezonu.
Od kako se igra Liga Prvaka najlosiji plasman koji je ostvarila jedna ekipa iz njemacke je u sezoni 2002/2003, a tu cast da bude ima Bayern.
Gruppe G
Team Pts Pld W D L GF GA GD
1. AC Mailand 12 6 4 0 2 12 7 +5
2. Deportivo La Coruña 12 6 4 0 2 11 12 -1
3. RC Lens 8 6 2 2 2 11 11 0
4. FC Bayern München 2 6 0 2 4 9 13 -4
1. Spieltag
Bayern München 2:3 La Coruña
AC Mailand 2:1 Lens
2. Spieltag
Lens 1:1 Bayern München
La Coruña 0:4 AC Mailand
3. Spieltag
La Coruña 3:1 Lens
Bayern München 1:2 AC Mailand
4. Spieltag
Lens 3:1 La Coruña
AC Mailand 2:1 Bayern München
5. Spieltag
La Coruña 2:1 Bayern München
Lens 2:1 AC Mailand
6. Spieltag
Bayern München 3:3 Lens
AC Mailand 1:2 La Coruña
Ovo je tabela Hamburga
Gruppe G
Team Pkt Sp S U N T+ T- Diff.
1. FC Arsenal 11 6 3 2 1 7 3 +4
2. FC Porto 11 6 3 2 1 9 4 +5
3. ZSKA Moskau 8 6 2 2 2 4 5 -1
4. Hamburger SV 3 6 1 0 5 7 15 -8
13. September 2006
FC Porto 0 : 0 ZSKA Moskau
Hamburger SV 1 : 2 FC Arsenal
26. September 2006
FC Arsenal 2 : 0 FC Porto
ZSKA Moskau 1 : 0 Hamburger SV
17. Oktober 2006
ZSKA Moskau 1 : 0 FC Arsenal
FC Porto 4 : 1 Hamburger SV
1. November 2006
FC Arsenal 0 : 0 ZSKA Moskau
Hamburger SV 1 : 3 FC Porto
21. November 2006
ZSKA Moskau 0 : 2 FC Porto
FC Arsenal 3 : 1 Hamburger SV
6. Dezember 2006
FC Porto 0 : 0 FC Arsenal
Hamburger SV 3 : 2 ZSKA Moskau
Ovo su dva najlosija plasmana njemackih klubova u LP, i nije vezano za ovu sezonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
lol argument na mjestu nema sta imas svoj klub igrajse sa njim...
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... kusen.html
tymo konacno potpisao...
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... kusen.html
tymo konacno potpisao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Napokon da i on odluci sta hoce ,sto kaze bistrik boj uzet cemo titulu i zdravo ,kiksali smo protiv Hsv-a ,mogli su vise ,trebali su vise al jbg ,slijedeci je Dortmund i pobjedom nad njim da se vrate u pobjednicki niz ..
Eto razlog vise da Bommel ne prihvati ponudu Bayerna, ako Tymo dodje... 

Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da nije bilo Allianz Arene tadaRz88 je napisao/la:i evo ga napokon svjetska klasa, sada bi plakao aaaaaaaaa, kako je lije ovo osjecaj, anatoli je ono sto nam je potrebno, svrstina u veznom redu, moze igrati flastera nabilo kojeg igraca na svijetu iako to vise niko ne radi, pokriva prostor odlicno, i zaista perfektan transfer, ali ja nista ne vjerujem dok na fcb.de ne pise, ali dobro, valjda je napokon to rijeseno a u vezi te lens deportivo to je bila era roya makaaya na allianz areni gdje nam je dao hattrick, i odmah smo ga kupili, ne mogu da pisem radi emocija anatoli dobrodosao u Bayern xd

Pa eto recimo da smo nabavili prvoklasnog igrača... Tymoschuka...
nek se samo nastavi ovako, svake sezone po jednog jakog što ti Rz88 kažeš, i sve će valjat! ostat će nadam se Ribery tako,i Lahm, Lahm-a ako izgubimo, to bi bilo baš bruka... svog, vlastitog igrača...
nek se samo nastavi ovako, svake sezone po jednog jakog što ti Rz88 kažeš, i sve će valjat! ostat će nadam se Ribery tako,i Lahm, Lahm-a ako izgubimo, to bi bilo baš bruka... svog, vlastitog igrača...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
i što kažete za lahma da je jedan od najboljih bekova... on nije jedan od najboljih, ON JE NAJBOLJI BEK... bez premca!!! pa dobro mislim da će nam zafaliti uskoro desni bek, možda čak odbrambeni, špic zasigurno, možda desno krilo... to bi recimo trebali popravljat u slijedeće 3-4 godine 

- bistrikboy
- Kontakt:
Moramo desnog beka dovesti,ali siguran sam da vec rade na tome...
Ukrajinac Timoščuk pojačao Bayern
Ukrajinski veznjak i član Zenita iz Sankt Peterburga, Anatolij Timoščuk (30), karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u bavarskome nogometnom gigantu...
Dugo se samo nagađalo a konačno je došla i službena potvrda: ukrajinski je reprezentativac potpisao ugovor s Bayernom do 2012. godine i za 14 milijuna eura prelazi iz ruskog Zenita u Bundesligu. To automatski povlači za sobom da će Mark van Bommel napustiti Bayern na kraju sezone.
Jedini problem je da u ugovoru ukrajinskog reprezentativca postoji klauzula koja uvjetuje da on može napustiti doadašnji klub samo prije početka ruskog prvenstva, a ono kreće 28. veljače, dok bi se Bayernu trebao priključiti 1. srpnja.
Klubovi su postigli dogovor da će ga Bayern posuditi Zenitu od ožujka do lipnja u zamjenu za snižavanje odštete.
Ukrajinski veznjak i član Zenita iz Sankt Peterburga, Anatolij Timoščuk (30), karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u bavarskome nogometnom gigantu...
Dugo se samo nagađalo a konačno je došla i službena potvrda: ukrajinski je reprezentativac potpisao ugovor s Bayernom do 2012. godine i za 14 milijuna eura prelazi iz ruskog Zenita u Bundesligu. To automatski povlači za sobom da će Mark van Bommel napustiti Bayern na kraju sezone.
Jedini problem je da u ugovoru ukrajinskog reprezentativca postoji klauzula koja uvjetuje da on može napustiti doadašnji klub samo prije početka ruskog prvenstva, a ono kreće 28. veljače, dok bi se Bayernu trebao priključiti 1. srpnja.
Klubovi su postigli dogovor da će ga Bayern posuditi Zenitu od ožujka do lipnja u zamjenu za snižavanje odštete.
Konacno, hvala Bogu. Jos da se rijesimo Lella i Odda i bice super.
U 1/4 finalu dfb kupa, Bayern gostuje Leverkusenu. Inace sam pesimista po pitanju kupa ove godine, al' obzirom da igramo protiv Leverkusena, prolazimo 100% 

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Opet ona vasa standardna politika. Vi u evropi nikad necete uspijeti s ovakvim igracima. Ovaj Timoščuk uopste nije tako extra,koliko ga neki uzdizu. On je kao i arshavin,odigrao jednu sezonu dobro i to je to. Vecina ekipa u njemackoj ima prilicno mladu ekipu za razliku od bayerna (werder,hoffenheim,bayer l.)i za koju godinu ako im ostane ovaj igracki kadar,biti ce sigurno bolji od Bayerna. Za klub ovakvog renomea previse ste skrti.tm 87 2 je napisao/la:Ukrajinac Timoščuk pojačao Bayern
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.