Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Ljudi, Asmir je prejak golman, vjerujte mi da ce on biti jedan od najboljih golmana na svijetu.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
primio je jos jedan samo sto ga je sudija ponistio cisti go nemam ja protiv njega nista dokazace se vidicemo tek je ispred njega da se pokaze ja samo kazem da netrebamo samo tako supica otjerat ipak covjek nije to zasluzioNapoli je napisao/la:Ako i primimo 3,4 gola to ce biti zbog slabe odbane,ne zbog njega.Jeste Supic dobro branio protiv Belgije ali se ne moze porediti sa Begovice ni po cemu.Supice je i Anarthozis istjerao jer nije zadovoljan sa njim a Begovic brani u najjacoj ligi na svijetu i od ovakvaog napada je primio samo jedan gol i to iz kornera.Osvjesti se malo i skontaj sta pricasmrzim_ulizice je napisao/la:a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Bio dobar sad ne valja, idemo daljemrzim_ulizice je napisao/la:a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman

drugo boldovano: od turaka dobit, misliš primit

trece boldovano: Da, naravno da hoćemo... uvjerio nas je već danas da je KLASA za Supića koji ostaje vjecna rezerva i to poslije Kene

Kahva, Kava, Kafa!
ma ljudi ba pustimo mi ove seljake i debile,mozda su srbi ili hrvati,da ih drugim pogrdnim imenima ne nazovem,dosli pa sad nam seru,jer nikada nece imati ovakvog golmana!!!!!!!!!Trebamo se sada svi radovati i bit sretni jer je Asmir nas,Bosanac i Hercegovac,od glave do pete!!!!!!!!!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- miralem444
- Kontakt:
ma meni stvrani nije jasno....ma ovi nesto sto pisu pojma nemaju o fudbalu..begovic je danas bio najbolji u porcmoltu...samo sto glupog bosanca niko nemoze zadovoljit.(i ja sam bosanac)...da nebude...sta glumite begovic je nas trenutno najbolji golman.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
@ mrzim_ulizice
ko kaze da treba supica otjerati cak sta vise iako mi asmir izgleda bolje u obje naredne utakmice bi mi branio nemanja a mislim da ce i ciro isto uraditi
ko kaze da treba supica otjerati cak sta vise iako mi asmir izgleda bolje u obje naredne utakmice bi mi branio nemanja a mislim da ce i ciro isto uraditi
Ulizice samo pogledaj ovo...
Supic (nema kluba) trenira sa Zeljom.. I da supic bude prvi golan haha..Svi redom klubovi ga odbijaju.. Da valja davno bi klub pronasao.. On je imao srece protiv Belgije jer belgijanci nisu nesto ni imali sansi puno.. I onda se Supicev "kvalitet" pokazuje u narednim utakmicama.. Refleksi kao u babe, spor, slabo izbijanje itd... Supic d aje kvalitet branio bi i on u Engleskoj al nije... Supicu svaka cast kao covjeku, ja ga gotivim pravo al on nije kvalitet za reprezentacije..
Hasagic- Istanbul BB (ispodprosjecna ekipa prosjecne turske lige) - Hasagic je super golan, najbolji kojeg smo ikad imali.. ali covjek ima manu vise je u kolicima nego na terenu.. vjecito povrjedjen kao da se preplatio u RVI..
Nurkovic a.k.a. Iker Casiljas (Travnik ekipa iz mocne premijer lige bih) Brani za ekipu koja po utakmici prima 4 gola. Da je kvalitetan golman davno bi on bio u Nunbergu ili Wisli.. Momak ima konjske reflekse, nema pregled igre i jeftino prima golove..
a sad na kraju
Asmir Begovic: Momak 22 godine brani u najjacoj ligi na svijetu to nije mala stvar. U ove 3 tekme se pokazao kao pouzdan, siguran golman.. Refleksi super, pregled igre super.. Na vrijeme izlijece i sto ja najvaznije super izbijanja ima i covjek ne mora strepiti kao kad Supic izbija loptu.. Sve u svemu Asmir Begovic je najbolji golamn kojeg imamo i momak koji ce jos napredovati i koji ce jos dugo dugo braniti.. Kad jos Jamesa sad prodaju bice golan broj 1. u Portshmouthu...
I et sad vi meni recite koga da mi stavimo na gol???
Supic (nema kluba) trenira sa Zeljom.. I da supic bude prvi golan haha..Svi redom klubovi ga odbijaju.. Da valja davno bi klub pronasao.. On je imao srece protiv Belgije jer belgijanci nisu nesto ni imali sansi puno.. I onda se Supicev "kvalitet" pokazuje u narednim utakmicama.. Refleksi kao u babe, spor, slabo izbijanje itd... Supic d aje kvalitet branio bi i on u Engleskoj al nije... Supicu svaka cast kao covjeku, ja ga gotivim pravo al on nije kvalitet za reprezentacije..
Hasagic- Istanbul BB (ispodprosjecna ekipa prosjecne turske lige) - Hasagic je super golan, najbolji kojeg smo ikad imali.. ali covjek ima manu vise je u kolicima nego na terenu.. vjecito povrjedjen kao da se preplatio u RVI..
Nurkovic a.k.a. Iker Casiljas (Travnik ekipa iz mocne premijer lige bih) Brani za ekipu koja po utakmici prima 4 gola. Da je kvalitetan golman davno bi on bio u Nunbergu ili Wisli.. Momak ima konjske reflekse, nema pregled igre i jeftino prima golove..
a sad na kraju
Asmir Begovic: Momak 22 godine brani u najjacoj ligi na svijetu to nije mala stvar. U ove 3 tekme se pokazao kao pouzdan, siguran golman.. Refleksi super, pregled igre super.. Na vrijeme izlijece i sto ja najvaznije super izbijanja ima i covjek ne mora strepiti kao kad Supic izbija loptu.. Sve u svemu Asmir Begovic je najbolji golamn kojeg imamo i momak koji ce jos napredovati i koji ce jos dugo dugo braniti.. Kad jos Jamesa sad prodaju bice golan broj 1. u Portshmouthu...
I et sad vi meni recite koga da mi stavimo na gol???
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Koji si ti lik.mrzim_ulizice je napisao/la:primio je jos jedan samo sto ga je sudija ponistio cisti go nemam ja protiv njega nista dokazace se vidicemo tek je ispred njega da se pokaze ja samo kazem da netrebamo samo tako supica otjerat ipak covjek nije to zasluzioNapoli je napisao/la:Ako i primimo 3,4 gola to ce biti zbog slabe odbane,ne zbog njega.Jeste Supic dobro branio protiv Belgije ali se ne moze porediti sa Begovice ni po cemu.Supice je i Anarthozis istjerao jer nije zadovoljan sa njim a Begovic brani u najjacoj ligi na svijetu i od ovakvaog napada je primio samo jedan gol i to iz kornera.Osvjesti se malo i skontaj sta pricasmrzim_ulizice je napisao/la:a sta to fali supicu valjo nam je protiv belgije sad ga treba sutnut pa takvi smo mi pa ja vam kazem sa nasom odbranom ako nebude igro spahic ovaj ce golman 3-4 komada od turaka dobit nego samo molite boga da spahic ozdravi inace vidicete vi sta je ovaj golman

Supic nema tim. Begovic igra u Engleskoj, danas protiv Manchester City neki dan protiv Arsenala( iako samo dvadeset minuta).
Sta tu imas vidjeti, lik stao pred Teveza i Adebayora i dobio samo jedan gol.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
svako ima svoje misljenje neko bi volio da on brani neko bi volio da brani supic neko hasagic svi su oni nasi i ima svako pravo da rekne koga bi volio na golu isto tako i u napadu to je na ciri da odluci koga ce stavit nema tu svadze i prepirke oko tog glupo se prepirat ima svak pravo da rekne sta mislimiralem444 je napisao/la:ma meni stvrani nije jasno....ma ovi nesto sto pisu pojma nemaju o fudbalu..begovic je danas bio najbolji u porcmoltu...samo sto glupog bosanca niko nemoze zadovoljit.(i ja sam bosanac)...da nebude...sta glumite begovic je nas trenutno najbolji golman.
- miralem444
- Kontakt:
da care a jesil vidio kako je to bila perfektna lopta berija..kako jaka zvrnuta kako je sijekla vazduh...i da je asmir izletio sigurno ga bi ga primio..pa zato...Pauk je napisao/la:Evo i ja gledam tekmu i mogu reci da je Begovic prilicno solidan sa potencijalem ali ima veliku manu a to je u skoku znaci iako je 1.97m visok on nije u stanju da izadje sa svoje linije i uhvati loptu kad treba.
To je velika mana i tako je primio i gol iako nije Begovic skroz kriv za gol ali realno ono je tako blizu bilo gola da je on morao tu izaci.
Vjerovatno je nervozan i treba mu vise samopouzdanja (nadam se)
I prilicno je nov na golu Portsmoutha i treba bolja komunikacija izmedju Begovica i odbrane
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
koji si ti kreten cccc...Minche je napisao/la:ma ljudi ba pustimo mi ove seljake i debile,mozda su srbi ili hrvati,da ih drugim pogrdnim imenima ne nazovem,dosli pa sad nam seru,jer nikada nece imati ovakvog golmana!!!!!!!!!Trebamo se sada svi radovati i bit sretni jer je Asmir nas,Bosanac i Hercegovac,od glave do pete!!!!!!!!!!!!!!
Koji si ti lik.
Supic nema tim. Begovic igra u Engleskoj, danas protiv Manchester City neki dan protiv Arsenala( iako samo dvadeset minuta).
Sta tu imas vidjeti, lik stao pred Teveza i Adebayora i dobio samo jedan gol.[/quote]
ma mozemo mi budalama do sutra pricati,al sta ces jednom tupko uvjek glupko!!!!!!!!!!!!

Sta tu imas vidjeti, lik stao pred Teveza i Adebayora i dobio samo jedan gol.[/quote]
ma mozemo mi budalama do sutra pricati,al sta ces jednom tupko uvjek glupko!!!!!!!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
stvarno koji si kreten, izvini ali morao sam ovo napisatisteve-o je napisao/la:koji si ti kreten cccc...Minche je napisao/la:ma ljudi ba pustimo mi ove seljake i debile,mozda su srbi ili hrvati,da ih drugim pogrdnim imenima ne nazovem,dosli pa sad nam seru,jer nikada nece imati ovakvog golmana!!!!!!!!!Trebamo se sada svi radovati i bit sretni jer je Asmir nas,Bosanac i Hercegovac,od glave do pete!!!!!!!!!!!!!!

Tako je,to je tvoje misljenje i ja ga cijenim.Supic je za nas odigrao odlicno i daleko od toga da ga treba odbaciti.Samo sada je drugi golman No1mrzim_ulizice je napisao/la:svako ima svoje misljenje neko bi volio da on brani neko bi volio da brani supic neko hasagic svi su oni nasi i ima svako pravo da rekne koga bi volio na golu isto tako i u napadu to je na ciri da odluci koga ce stavit nema tu svadze i prepirke oko tog glupo se prepirat ima svak pravo da rekne sta mislimiralem444 je napisao/la:ma meni stvrani nije jasno....ma ovi nesto sto pisu pojma nemaju o fudbalu..begovic je danas bio najbolji u porcmoltu...samo sto glupog bosanca niko nemoze zadovoljit.(i ja sam bosanac)...da nebude...sta glumite begovic je nas trenutno najbolji golman.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
svakakvih li se gluposti ovdje moze procitati.
hajde FIFA ubrzajte tu proceduru mamu li vam...... treba nam golman

hajde FIFA ubrzajte tu proceduru mamu li vam...... treba nam golman

I James bi do sutra trebao srediti transfer u Tottenham.. Znaci Begovic 100% postaje No1 u Portshmouthu....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
neka on brani protiv njega nema niko nista fino je da imamo vise dobrih i golmana i igraca a ne ko vako spahic se razbolio ciro kaze bez njega smo nista pa sta cemo kad budu kartone dobijali i nemognu igrat predavat utakmice
- fahrenheit
- Kontakt:
mozda bi te narod lakse razumio kad bi ponekad ubacio kakav zarez(,) ili ne daj Boze tacku(.)mrzim_ulizice je napisao/la:neka on brani protiv njega nema niko nista fino je da imamo vise dobrih i golmana i igraca a ne ko vako spahic se razbolio ciro kaze bez njega smo nista pa sta cemo kad budu kartone dobijali i nemognu igrat predavat utakmice

"Like a krme in Teheran."
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
e ti mi reci majke ti ne diprfahrenheit je napisao/la:mozda bi te narod lakse razumio kad bi ponekad ubacio kakav zarez(,) ili ne daj Boze tacku(.)mrzim_ulizice je napisao/la:neka on brani protiv njega nema niko nista fino je da imamo vise dobrih i golmana i igraca a ne ko vako spahic se razbolio ciro kaze bez njega smo nista pa sta cemo kad budu kartone dobijali i nemognu igrat predavat utakmice
- NoName
- Kontakt:
Ma reknem se još u 3. razredu osnovne posvađao sa gramatikomfahrenheit je napisao/la:mozda bi te narod lakse razumio kad bi ponekad ubacio kakav zarez(,) ili ne daj Boze tacku(.)mrzim_ulizice je napisao/la:neka on brani protiv njega nema niko nista fino je da imamo vise dobrih i golmana i igraca a ne ko vako spahic se razbolio ciro kaze bez njega smo nista pa sta cemo kad budu kartone dobijali i nemognu igrat predavat utakmice

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Zglavkar i 34 gosta.