Covjece on i medunjanin su bili dva nasa najgora igraca (drugi je bio jedino dobar protiv kipra a prvi nije bio dobar ni protiv Andore, ebenih amatera)... ali eto oni su mi mrski... on je u reprezentaciji bio ocajan i kad je bio dobar u herti... u vrijeme baraza on je davao golove u njemackoj... a vidjeli smo kakav je bio u barazu, kakav je bio protiv kipra... i tad je bio u formi... i sta smo vidjeli... da fosna ne zna primiti lopte, da nije u stanju nista sebi iskreirati, da se lopta od njega odbija, da je van peterca opasan kao i vjetar brzine 1km/h... nas ubjedljivo najgori igrac, ako se iskljuce Germanijakusi... jednom rijecju da je beskoristan...
I ja sam mrzitelj repke jer zelim da mladji i bolji dobiju sansu... ne vi ste mrzitelji jer gledate neke zasluge (i to treba postovati ali ako su igraci bara bara, a ne jedan kompletan napadac a drugi beskoristan)... e upravo zbog tih zasluga i hoblamo fotelje uz TV gledajuci kako svakakvi levati poput Albanije i S.Irske igraju EP a mi ne, i kako umjesto da se pripremamo za EP igramo nekakve kupove kao pripreme za iduce kvalifikacije...
I ne dobiju li hodzic i cimirot sansu, pa i jos neki momci, i iduce prvenstvo gledamo na TVu... ali jeb.i ti to... bolje da igraju fosne i beskorisnjaci poput ibisevica i medunjanina jer imaju neke zasluge... pa onda vratimo i kodru, i bolu i barbareza... imaju i oni zasluga....