BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JavierBosnia
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la JavierBosnia » 04 okt 2015, 23:20

Fidelis je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
To je sarkazam?Gdje su nam krila na klupi?

Sama pomisao na mogucnost Luliceve povrede pokazuje koliko je idiotski potez izostaviti Hajrovica
Ima za sve rješenje, prebacit Viscu lijevo, Zeca na krilo. Momak eno zabi gol maloprije sto da ne..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 04 okt 2015, 23:24

Ma Lulić će igrati najvjerovatnije, u pitanju je umor samo.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 okt 2015, 23:25

Ma da Lula igra, al me brine , sjetite se NIgerije predkraj utakmice jedva trci, i neidan protiv belgije jedva izdrzao...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 okt 2015, 23:26

JavierBosnia je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.

Sama pomisao na mogucnost Luliceve povrede pokazuje koliko je idiotski potez izostaviti Hajrovica
Ima za sve rješenje, prebacit Viscu lijevo, Zeca na krilo. Momak eno zabi gol maloprije sto da ne..
Nadam se nisi ozbiljan u vezi ovoga sa Zecom.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 okt 2015, 23:28

Fidelis je napisao/la:

Naravno da je sarkazam, procitaj sto sam napisao kad se napisalo da je izostavio Hajrovica. Na moju zalost sam pogodio, vise od straha necu nista predvidjati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 okt 2015, 23:33

Ima li potvrda da li je povreda ili samo umor ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 okt 2015, 00:26

Sad će biti, daj Hajrovića nazad :D
Mes Que Un Club

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 okt 2015, 00:27

JavierBosnia je napisao/la:Ma da Lula igra, al me brine , sjetite se NIgerije predkraj utakmice jedva trci, i neidan protiv belgije jedva izdrzao...
Protiv Nigerije neka se zahvali velikom "znalcu" Susicu, jer momak je u toj tekmi pokrivao malte ne citavu stranu. Dobro je da ga nije prekinulo jer je trcao najmanje za dvojicu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 05 okt 2015, 10:40

Na Vels ovom sastavu:
_______________________Beg_________________________

Mujdza_______Sunjic____________Spahic_________Kolasinac (Zuka)

__________________Zukanovic (Hadzic)_________________________

___________Pjanic_______________Salihovic (Grahovac ili Rivaldo)_

Visca_____________________________________Lulic (Hodzic ako Lula ne moze)

__________________Ibisevic(Dzeko ako moze)_______________

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 okt 2015, 11:22

Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2015, 11:23

Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
Otkud to da je Pjanic povrijedjen?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 okt 2015, 11:25

Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
Nije ga izostavio nego ga je pozvao, a Izet odbio poziv. :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Unofficialpage » 05 okt 2015, 11:27

Goalgetter je napisao/la:
Ne znam je li povrijeđen ali je jučer nakon gola se uhvatio za zglob pa valjda nije šta ozbiljnije. :D

@pinoglavi Meša kaže da su se dogovorili da ne igra sad...

Damir Dzumhur!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2015, 11:29

Unofficialpage je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Ne znam je li povrijeđen ali je jučer nakon gola se uhvatio za zglob pa valjda nije šta ozbiljnije. :D

@pinoglavi Meša kaže da su se dogovorili da ne igra sad...
Ne sluti brate, nemoj nam samo jos i njega, i previse je sto su ovi povrijedjeni :D .

Mire mora igrati. :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 okt 2015, 11:31

Meša mu je poslao poziv kojeg je Hajrović odbio, a Meša je prihvatio tu odluku Hajrovića. Uostalom nema se on šta puno pitati kad mu igrač odbije poziv, ne može ga natjerati, a najmanje sto nam treba je neka svadja i prepucavanja. Vjerovatno da ne bi bili ispadi u medijima kako Hajrovic ne zeli da igra za nas vise i ko zna sta bi se pisalo, Meša je izjavio da su se dogovorili i time stavio tačku na ovo bez piskaranja po medijima.
Razmisljajte **** glavom
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 okt 2015, 12:09

pinoglavi je napisao/la:Meša mu je poslao poziv kojeg je Hajrović odbio, a Meša je prihvatio tu odluku Hajrovića. Uostalom nema se on šta puno pitati kad mu igrač odbije poziv, ne može ga natjerati, a najmanje sto nam treba je neka svadja i prepucavanja. Vjerovatno da ne bi bili ispadi u medijima kako Hajrovic ne zeli da igra za nas vise i ko zna sta bi se pisalo, Meša je izjavio da su se dogovorili i time stavio tačku na ovo bez piskaranja po medijima.
Razmisljajte **** glavom
Zato sam i stavio tri tačke. Od početka ne vjerujem da je Meša odlučio da ga poštedi već da ide uvijek linijom tanjeg otpora.

@goalgetter aBd sve će biti dobro, presjeklo me jučer kad sam vidio da se drži za zglob. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 okt 2015, 12:15

pinoglavi je napisao/la:Meša mu je poslao poziv kojeg je Hajrović odbio, a Meša je prihvatio tu odluku Hajrovića. Uostalom nema se on šta puno pitati kad mu igrač odbije poziv, ne može ga natjerati, a najmanje sto nam treba je neka svadja i prepucavanja. Vjerovatno da ne bi bili ispadi u medijima kako Hajrovic ne zeli da igra za nas vise i ko zna sta bi se pisalo, Meša je izjavio da su se dogovorili i time stavio tačku na ovo bez piskaranja po medijima.
Razmisljajte **** glavom
Evo poruke od Izeta kojom je sve rekao. Nije momak ništa odbio, dogovor je takav.

''Dragi navijači i prijatelji,

ovim putem želim da vas pozdravim i da demantujem neke natpise, vezane za mene, koji su se ovih dana mogli pročitati u medijima.

Ja sam dobio poziv za predstojeće utakmice reprezentacije BiH protiv Velsa i Kipra i na istom sam bio jako sretan.

Međutim, selektor Baždarević i ja smo naknadno donijeli zajedničku odluku da ostanem u klubu i da se izborim za svoje mjesto kako bi u budućnosti po zasluzi bio pozvan u naš nacionalni tim.

Ista odluka je bitna i za mene i za moju budućnost u reprezentaciji.

Ovim putem želim poželjeti mnogo sreće mojim saigračima, stručnom štabu, navijačima i cijeloj državi u ove dvije utakmice koje nas očekuju i da odemo na Evropsko prvenstvo ako Bog da.

VOLIM TE BOSNO!!!

Vaš Izet''

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 okt 2015, 14:22

Samo da sve bude uredu sa Lulicem. :pray:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 05 okt 2015, 15:46

Imam lagan osjecaj da ukoliko Dzeko bude mogao igrati da ce Mesa pokusati izvesti 4-4-2 narocito sto nemamo vise Besica na klasicnom DM-u i tu cemo se morati poduplati. Cak i ako Dzeko ne igra, ako bude bilo potrebe mozda se tim prekomanduje u 4-4-2 shodno da su nam dva preostala napadaca (Ibisevic i Hodzic) oba u jako dobroj formi. Dakle ovako nekako

_______________________Beg_________________________

Mujdza_______Sunjic____________Spahic_________Zuka (Kolasinac)

Visca ___________Pjanic_______________Salihovic______ Lulic (Hodzic)

_______Ibisevic____Dzeko (Hodzic ili Djuric ako Hodzic mjenja Lulu)_____

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 okt 2015, 16:24

Đurić da igra prvu? Vi niste dobri.. Momak ne moze u Seriji B u **** Caseni da konkurise za utakmicu. Kad je zadnji put zabio gol taj napadač?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, Gifron, kakarut, lol89, No99, Rimes87, s4mke, SWOT, Zglavkar i 54 gosta.