FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 10:13

rodom s Mejtaša je napisao/la:Nikad od vas od kluba.
Jedna od najvećih grešaka komunističkog režima je osnivanje torpeda. Nikom to kopile nije trebalo i ništa dobro nije donjelo ovom gradu.
Ima ovdje i starije raje i raje čiji se preci dobro sječaju vašeg osnivanja i otimanja.
Kad ste se Zvezdi (0:4) sklanjali zadnje kolo 1972. ne bi li Želju zaj.eb.ali za titulu je samo jedna od vaših brojnih poganih radnji. Svako normalan tada nije mogao vjerovati kakav dušmanluk hoda zajedno s tobom istim gradom i istim mahalama. Tad ste postavili nove standarde koje niko ranije u gradu nije mogao ni zamisliti.
U genima vam je samo da sje.b.ete Želju i ništa drugo. Nijednu priliku niste propustili da nam napakostite pa ni u ratu gdje se je goli fizički opstanak branio.
60 godina je prošlo od nastanka kopileta, ali uvijek baš uvijek imate taj čip.
Džaba pare, džaba sve, kopile je kopile. Ko pravi više te Blekiće i Selimoviće? To je postalo fenomen kao što je i Željo fenomen kakvu je sve golgotu prolazio i opstao zbog hirova i kompleksa kvazi elite.
E divovi, divovi nikad vi nećete biti i imati ono što je Željo. Nikad.
Džaba pare, džaba sve.
:lol: :lol: :lol: isti oni koji se leotaru sklanjaju da Sloboda ispadne pričaju o tome kako se neka zVEZDA NEKAD 70 NEKE SKLANJALA :lol: :lol: :lol: AL PAZI MI SE KAO ZVEZDI,najvecem klubu u ex yu sklanjali a oni LEOTARU se sklanjaju i on ima obraza o tome pricati!

procitaj moj post iznad i to je ono na ssta se dino zali manje vise , a tebi ako onde ima nesto lose, onda sam skontaj

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 03 mar 2014, 10:16

Svaka čast Dino iznijet na vidjelo sve mutne radnje samo naprijed.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 mar 2014, 10:18

1L8F9C2 je napisao/la:Ljudi nemoj da mjesate neke stvari.Ovo sto je Dino rekao nema veze sa Zeljeznicarom vec sa drugim malim klubom iz Sarajeva,koji je uspio da napravi velike malverzacije sa savezom i nije isplatio odredjene igrace i klubove kojim duguje novac a progledano im je kroz prste.Javna je tajna da je inspekciju poslao nas bivsi uposlenik zvani bordo piva, ali na srecu mi smo cisti a mnogi nisu. Tako da se ne zanosite ovo ne znaci da se prica o namjestanju utakmica vec o mnogim trenerim koji nemaju licence ni radne dozvole i mnogo igraca koji igraju na sumnjive papire.
Boga ti ne njake,niti ste covjeku zanimljivi niti ga briga sta radite.Pucaj svoj film a ostavi covjeka na miru.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 10:47

sjever je napisao/la:Svaka čast Dino iznijet na vidjelo sve mutne radnje samo naprijed.
Ja kao navijac Zelje podrzavam Dinu i Dino je u pravu.Evo recimo da pokaze da ozbiljno misli neka se pozabavi POPAJ TITULOM i to ce mu biti najlakse jer najbolje poznaje situaciju u svom klubu.Nakon toga vjerujem da nece biti nikakav problem stati u kraj ni maloverzacijama u drugim klubovima.
Izdrzi Dino uz tebe smo!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:03

pile87 je napisao/la:
sjever je napisao/la:Svaka čast Dino iznijet na vidjelo sve mutne radnje samo naprijed.
Ja kao navijac Zelje podrzavam Dinu i Dino je u pravu.Evo recimo da pokaze da ozbiljno misli neka se pozabavi POPAJ TITULOM i to ce mu biti najlakse jer najbolje poznaje situaciju u svom klubu.Nakon toga vjerujem da nece biti nikakav problem stati u kraj ni maloverzacijama u drugim klubovima.
Izdrzi Dino uz tebe smo!!!
jes, Obuća je u 90+ izjednačio čisto odlukom popaja u dogovoru sa Miloradom dodikom :mrgreen:
uhvatili se namjestanja a o namjestanju se NAJMANJE GOVORI.... :) Procitaj sta trazi dino da se sredi i stavi u normalu pa skontaj

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 11:06

rammstein je napisao/la: jes, Obuća je u 90+ izjednačio čisto odlukom popaja u dogovoru sa Miloradom dodikom :mrgreen:
uhvatili se namjestanja a o namjestanju se NAJMANJE GOVORI.... :) Procitaj sta trazi dino da se sredi i stavi u normalu pa skontaj
Najlakse mu je da pokaze na konkretnom primjeru da misli ozbiljno u svim drugim slucajevima ce biti shvacen da trazi alibi za izgubljene bodove u Zenici od prosjecnog Celika i sve manje sanse da uzme titulu.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 03 mar 2014, 11:07

Ne treba ih uopste podrzati? Koji su oni faktori u tome svemu! Dino Selimovic koji reaguje kao mali djecacic sa ulice kada izgubi ulicnu utakmicu.. ;)

Ima SAVEZ ima UEFA pa neka ljudi rade svoj posao, a izigravanje Robin Hood-a ostavit cemo za drugi film i scenario..
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 03 mar 2014, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

blu

Post Postao/la blu » 03 mar 2014, 11:08

Jedna od najvećih grešaka komunističkog režima je osnivanje torpeda. Nikom to kopile nije trebalo i ništa dobro nije donjelo ovom gradu.
Ima ovdje i starije raje i raje čiji se preci dobro sječaju vašeg osnivanja i otimanja.
Kad ste se Zvezdi (0:4) sklanjali zadnje kolo 1972. ne bi li Želju zaj.eb.ali za titulu je samo jedna od vaših brojnih poganih radnji. Svako normalan tada nije mogao vjerovati kakav dušmanluk hoda zajedno s tobom istim gradom i istim mahalama. Tad ste postavili nove standarde koje niko ranije u gradu nije mogao ni zamisliti.
U genima vam je samo da sje.b.ete Želju i ništa drugo. Nijednu priliku niste propustili da nam napakostite pa ni u ratu gdje se je goli fizički opstanak branio.
Džaba pare, džaba sve, kopile je kopile. Ko pravi više te Blekiće i Selimoviće? To je postalo fenomen kao što je i Željo fenomen kakvu je sve golgotu prolazio i opstao zbog hirova i kompleksa kvazi elite.
Džaba pare, džaba sve.
Gola istina. +1
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 11:11

blu je napisao/la:
Džaba pare, džaba sve.
Gola istina. +1
nama podapinjali a mi njima uslugu cinili protiv hajduka1985 i 2007 kada su uzimali titulu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 mar 2014, 11:11

Steph je napisao/la:Zanimljivo kako su svi Željezničari stali u odbranu saveza, što li Bože. :mrgreen:
nije niko u odbrani saveza, al malo postovanja s vase strane nije na odmet, ok rivali iz istog grada al vama su puna usta zelje vec 4 godine, ne znam jel ima i jedna normalna izjava upucena prema nasem klubu, svaka cast zelite biti pokretac pravde , al pocni iz svog dvorista pa onda galami na ostale, ako ima i nas u tome ok nek nas izbace u drugu ligu...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:13

pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la: jes, Obuća je u 90+ izjednačio čisto odlukom popaja u dogovoru sa Miloradom dodikom :mrgreen:
Najlakse mu je da pokaze na konkretnom primjeru da misli ozbiljno u svim drugim slucajevima ce biti shvacen da trazi alibi za izgubljene bodove u Zenici od prosjecnog Celika i sve manje sanse da uzme titulu.
pogledaj izjavu igraca i trenera poslije utakmice, to niko pomenuo, nije, cak i dan poslije, se šutilo o tome...
vjerovatno dino nebi izasao u javnost ni sad da nije se desilo ovo za radne dozvole, jos uz to je provjerom zapisnika jedan nas uposlenik uocio neispravnost zapisnika u bijeljini

uzz dogovor sa ostalima u klubu dino je izaso u javnost jer se vrsio veliki pritisak na FKS
evo da ti odmah odg. ne, nije cilj Tana titula ove godine, jer je i on svjestan da jeekipi ostalo 11 utakmica i mnogo novih igraca je tu. Narvno ekipa ce dati sve od sebe da to uspiju ali igranje u Evropi ce biti sasvim dovoljno za ovu sezonu u kojoj cemo dug prema svima svesti na NULU!

ovo nije nikakvo mazanje ociju jer ova uprava nema zasto da nam maze oci,ova uprava je spasila klub od GAŠENJA a nijazu se ponjamke u usta jer je najratoborniji od svih, jer mu nije uspjelo da unisti klub nekim smjesnim imenima!

dino samo zeli da svi klubovi imaju jednake uslove za rad sto se tice saveuza i jednak pravilnik za sviju, od onog na stadionima do onog finansijskog, reci mi ti , da li bi tebi bilo ok da tvoj klub MORA platiti 50 000 a da moj klub mora platiti 20% kazne

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 11:16

super je napisao/la: nama podapinjali a mi njima uslugu cinili protiv hajduka1985 i 2007 kada su uzimali titulu
Ne znam zasto, ali me bas interesuje kako ste to pomogli 2007. godine? Koja utakmica?
#divovi

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:17

moustapha je napisao/la:
super je napisao/la: nama podapinjali a mi njima uslugu cinili protiv hajduka1985 i 2007 kada su uzimali titulu
Ne znam zasto, ali me bas interesuje kako ste to pomogli 2007. godine? Koja utakmica?
ma daj ba pusti ih Bgm zive od nastanka u nekim bajkama misterijama i teorijama zavjere

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 03 mar 2014, 11:28

Dino nit je rekao sta novo nit je rekao sta pametno...... Dolaskom Tana Sarajevo je navodno vratilo ili vraca dugove brže od ostalih klubova. Međutim, to nije razlog da ostale klubove treba izbacit iz lige, pa i to Sarajevo je do jucer bilo u istim tim dugovima...

S druge strane nije mi jasno ko se sad to od igrača Sarajeva kao prepao da neće biti deportovan.....a kao zna se da svi imaju čiste papire.....E ovo se zove marketinška manipulacija, odnosno skretanje pažnje od nečeg drugog.......

Usput. ja sam za otklananje svih nepravilnosti u našem fudbalu, al daleko smo mi od te pameti....

@rammstein

Sarajevu je titula bila cilj prije početka sezone, tako da priča da vam nije cilj titula u ovih 11 kola je samo mlaćenje u prazno..... Nemoj mi samo reći da ste zadnje 4 sezone igrali da budete drugi ili treći....malo realnosti

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 11:29

rammstein je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
ma daj ba pusti ih Bgm zive od nastanka u nekim bajkama misterijama i teorijama zavjere
pogledaj 25 kolo i sada mi zao sto tada ne pusti zeljo
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... /36/kolo/5" onclick="window.open(this.href);return false;
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 11:36

super je napisao/la: pogledaj 25 kolo i sada mi zao sto tada ne pusti zeljo
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... /36/kolo/5" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao ti sto je pobjedio tim za koji navijas. :?

Ne znam, mene bi bilo sramota pisati takve stvari.
#divovi

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 mar 2014, 11:39

moustapha je napisao/la:
super je napisao/la: pogledaj 25 kolo i sada mi zao sto tada ne pusti zeljo
Zao ti sto je pobjedio tim za koji navijas. :?

Ne znam, mene bi bilo sramota pisati takve stvari.
tada mi nije bilo zao

blu

Post Postao/la blu » 03 mar 2014, 11:52

Mislim da je dino sa ovim izjavama sam sebi zabio noz u leđa a vidjecete i zasto, ili da opet nebude sami protiv svih.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 11:54

blu je napisao/la:Mislim da je dino sa ovim izjavama sam sebi zabio noz u leđa a vidjecete i zasto, ili da opet nebude sami protiv svih.
Ovoliko mrznje i laznog moralisanja ne vidjoh od pocetka rata, tacno da su znali Zenicani pustili bi tekmu a mi bi samo ustuknuli prepustili titulu sarajevu i dino bi izlijecio svoj mali povrjedjeni ego.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:56

pile87 je napisao/la:
blu je napisao/la:Mislim da je dino sa ovim izjavama sam sebi zabio noz u leđa a vidjecete i zasto, ili da opet nebude sami protiv svih.
Ovoliko mrznje i laznog moralisanja ne vidjoh od pocetka rata, tacno da su znali Zenicani pustili bi tekmu a mi bi samo ustuknuli prepustili titulu sarajevu i dino bi izlijecio svoj mali povrjedjeni ego.
pa nisu zeničani vi il leotar :mrgreen: ljudi posteno i zasluzeno pobjedili bez ijedne mrlje na pobjedi!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic i 41 gost.