Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Sve najbolje mojim Juventinima koji slave Bajram i da akobogda u vrijeme iduceg Ramazan Bajram budemo osvajaci LP... normalno Scudetto i Kup se podrazumijevaju ali to je već i uteftereno...
Sve najbolje mojim Juventinima koji slave Bajram i da akobogda u vrijeme iduceg Ramazan Bajram budemo osvajaci LP... normalno Scudetto i Kup se podrazumijevaju ali to je već i uteftereno...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
#GdS : #Juve 's offer of €15m + €3m
bonus, for #Pjaca is already higher
than #Milan 's bid. #Zagreb seek
€20m
bonus, for #Pjaca is already higher
than #Milan 's bid. #Zagreb seek
€20m
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tuttojuve- Quasi fatta per Benatia alla Juve. Prosegue il duello con il Milan per Pjaca. Pogba non è in vendita.
Malo je priča o Pjaci čudna. Imam dva pogleda na situaciju, jedan je da nismo uopće zainteresovani jer da jesmo već bi ga doveli, to možemo vidjeti iz primjera (Dybala, Pjanić), kada smo ubjeđeni u kvalitete igrača onda se taj i dovede. Zašto mislim da je patka, zato što se neprestano priča kako se on misli između Juventusa i Milana, to je patka samo takva, nema on šta birati niti je u poziciji za to. S toga mislim da nismo ni poslali ponudu.
Drugi pogled je da ako i postoji interes onda ne trebamo dozvoliti slučajeve Draxler, Veratti i izgubiti velikog potencijala za 3-5 miliona. A onda izvalimo laganih 11-12 za Hernanesa bez imalo žaljenja.
Nama igrač Pjacinin kvaliteta fali odlaskom Cuadrada i Morate, nema sumnje da bih ga odmah doveo, njega i jednog napadača na račun tog veznjaka kojeg ganjamo jer ništa mi nećemo dobiti s jednim Matićem ili s kim se već povezujemo, a s ovim dobijamo puno u sadašnjosti i bliskoj budućnosti.
Mislim da imamo strašno dobar tim, ali rekao bih da je šlag na tortu i tačka na I jedan takav potencijal uz odličnog napadača, to će nadoknaditi 2 gubitka jer je ovo što smo doveli upgrade, ali nedovoljan po meni da opet idemo do kraja LP. Znači, još mali napor i žrtva do kraja mercata, imamo novca, imamo igrača za prodati, a i dovoljno vremena i to se mora sada iskoristiti, naravno, ne čekati zadnje sate. Ne sumnjam da se radi na tome, ali sam stava da se i dalje gleda više defanzivni dio ekipe nego naprijed, barem kada čitam medijske natpise, vidim da bi mnogi voljeli ball winning vezistu, ali ja bih to batalio i fokusirao se na naprijed, a od postojećeg kadra, pa Sturara i Lemine se može napraviti to što želimo, ne bih dovodio taj profil apsolutno (Matić profil).
Što se tiče veznog reda, već sam pisao koliko smo pretrpani i da se ne zna ko ide, a ne treba zanemariti limitaciju rostera i obavezu domaćih igrača. Vjerujem da žele tu pojačanje jer je Marcha povrijeđen, Sami je podložan povredi svako 5 kola, a evo i Sturaro 45 dana pauze zbog repke. Sam interes za Macherana je bio jasna indicija ipak da se traži taj neki defanzivni veznjak, a on je bio dobar jer bi s njim vjerovatno ubili 2 muhe zbog igranja na stoperu.
Drugi pogled je da ako i postoji interes onda ne trebamo dozvoliti slučajeve Draxler, Veratti i izgubiti velikog potencijala za 3-5 miliona. A onda izvalimo laganih 11-12 za Hernanesa bez imalo žaljenja.
Nama igrač Pjacinin kvaliteta fali odlaskom Cuadrada i Morate, nema sumnje da bih ga odmah doveo, njega i jednog napadača na račun tog veznjaka kojeg ganjamo jer ništa mi nećemo dobiti s jednim Matićem ili s kim se već povezujemo, a s ovim dobijamo puno u sadašnjosti i bliskoj budućnosti.
Mislim da imamo strašno dobar tim, ali rekao bih da je šlag na tortu i tačka na I jedan takav potencijal uz odličnog napadača, to će nadoknaditi 2 gubitka jer je ovo što smo doveli upgrade, ali nedovoljan po meni da opet idemo do kraja LP. Znači, još mali napor i žrtva do kraja mercata, imamo novca, imamo igrača za prodati, a i dovoljno vremena i to se mora sada iskoristiti, naravno, ne čekati zadnje sate. Ne sumnjam da se radi na tome, ali sam stava da se i dalje gleda više defanzivni dio ekipe nego naprijed, barem kada čitam medijske natpise, vidim da bi mnogi voljeli ball winning vezistu, ali ja bih to batalio i fokusirao se na naprijed, a od postojećeg kadra, pa Sturara i Lemine se može napraviti to što želimo, ne bih dovodio taj profil apsolutno (Matić profil).
Što se tiče veznog reda, već sam pisao koliko smo pretrpani i da se ne zna ko ide, a ne treba zanemariti limitaciju rostera i obavezu domaćih igrača. Vjerujem da žele tu pojačanje jer je Marcha povrijeđen, Sami je podložan povredi svako 5 kola, a evo i Sturaro 45 dana pauze zbog repke. Sam interes za Macherana je bio jasna indicija ipak da se traži taj neki defanzivni veznjak, a on je bio dobar jer bi s njim vjerovatno ubili 2 muhe zbog igranja na stoperu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Juventino1995
- Kontakt:
Vi vec otpisali Cuadrada
ja se nadam da ce ipak ostati , ili sam nesto propustio 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
30.6 je posudba istekla. To je završena priča.Juventino1995 je napisao/la:Vi vec otpisali Cuadradaja se nadam da ce ipak ostati , ili sam nesto propustio
Inače, sutra okupljanje, mislim da je odlična stvar što će Max imati odmah od starta Pjanića i Leminu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Laudisa (Gazzetta): "Pjaca preferisce la Juve"
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO JUVENTINI DA BUDETE ZIVI I ZDRAVI

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- akisarajevo92
- Kontakt:
[Di Marzio] Juventus negotiating with Chelsea to sign Juan Cuadrado and Nemanja Matic
Juventus reject €45m bid from City for Bonucci (Di Marzio)
Don't believe the hype.
To za Matica...Di Marzio je napisao da smo zatrazili Matica al da je odgovor Celsija da on ostaje dakle nema pregovora dok ima za Cudrada.
Gianluca Di Marzio: "Juventus favorita su Milan e Borussia Dortmund per Pjaca"
Danas se sastaju ljudi Dortmunda sa Pjacinim.
Possibile scambio Rugani-De Sciglio
Calciomercato.it
Possibile scambio Rugani-De Sciglio
Calciomercato.it
CALCIOMERCATO JUVENTUS: MAROTTA CI PROVA PER KANTÉ, CONCORRENZA SPIETATA
Romeo Agresti
Romeo Agresti
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
De Sciglio će postati najbolji bek u ligi ako ode u Juventus, jer to je zdrava sredina za razliku od trenutnog Milana. S' druge strane Milan bi upario dva najtalentiranija stopera u ligi.Sissoko je napisao/la:To za Matica...Di Marzio je napisao da smo zatrazili Matica al da je odgovor Celsija da on ostaje dakle nema pregovora dok ima za Cudrada.
Possibile scambio Rugani-De Sciglio![]()
Calciomercato.it
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Juventus FC
Sanse da Rugani ode su nula. Standardne budalastine, a izvor informacije dovoljno govori.
Sadasnjost i buducnost Juventusa, a jedini mlad od preostalih. Juve mora imati 5 stopera za svoj sistem i s Benatiom je to kompletirano. Sanse da klub kakav je Juve pusti jednog od najvecih stoperskih talenata i pri tome Italijana su nikakve. Mediji zaista ne znaju sta da vise napisu o Juventusu. Koga jos nisu dotakli, Alexa Sandra, Barzaglia i Gigia?
Cak su i Dybalu stigli seliti, a tek dosao.
Iznenadilo me ovo za Juana, bilo bi to odlčno, ali znajući koliko ga Conte želi mislim da je jedini način da on pogura transfer. Također, ovim Lichtsteiner definitivno odlazi i pravo je vrijeme da se unovči dok može, a zašto da ne i u taj transfer ga uklopiti, svakako ga Conte gotivi.
Sadasnjost i buducnost Juventusa, a jedini mlad od preostalih. Juve mora imati 5 stopera za svoj sistem i s Benatiom je to kompletirano. Sanse da klub kakav je Juve pusti jednog od najvecih stoperskih talenata i pri tome Italijana su nikakve. Mediji zaista ne znaju sta da vise napisu o Juventusu. Koga jos nisu dotakli, Alexa Sandra, Barzaglia i Gigia?
Iznenadilo me ovo za Juana, bilo bi to odlčno, ali znajući koliko ga Conte želi mislim da je jedini način da on pogura transfer. Također, ovim Lichtsteiner definitivno odlazi i pravo je vrijeme da se unovči dok može, a zašto da ne i u taj transfer ga uklopiti, svakako ga Conte gotivi.
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
OFFICIAL: Alvaro Morata's Juventus adventure comes to an end with the striker returning to Real Madrid C.F.

Don't believe the hype.
Dakle mi bi da zamjenimo petog stopera za petog beka a igramo sa 3 stopera i 2 beka...da makar novinari razmisle prije nego pisu gluposti al treba ih samo ismijavatPogba je napisao/la:Sanse da Rugani ode su nula. Standardne budalastine, a izvor informacije dovoljno govori.
Juventus are not willing to participate in any kind of auction for Pjaca. Juve's offer is €15m, Dinamo want €20m. Marko want Juve. [GdS]
Galliani is in Zagreb to find an agreement with Dinamo for Pjaca. Juve have made an important offer for Marko & they're confident. [Sky]
Galliani is in Zagreb to find an agreement with Dinamo for Pjaca. Juve have made an important offer for Marko & they're confident. [Sky]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Konkretno što se tiče Ruganija, naravno da su minimalne šanse da će u Milan.To je jasno k'o dan.Ali za njega i njegovu karijeru bi bilo pogubno da još jednu sezonu presjedi na klupi.Prošle sezone je odigrao svega 1500 minuta, što je koliko u prevodu? 16-17 utakmica? Mislim da će ga Juve ovo ljeto pustiti, ako ništa drugo onda neka pozajmica.Sissoko je napisao/la:Dakle mi bi da zamjenimo petog stopera za petog beka a igramo sa 3 stopera i 2 beka...da makar novinari razmisle prije nego pisu gluposti al treba ih samo ismijavatPogba je napisao/la:Sanse da Rugani ode su nula. Standardne budalastine, a izvor informacije dovoljno govori.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
JuventinoVero
- Kontakt:
@romagnoli zasto bi Juve pustio najveceg talenta medju stoperima koji im moze igrat u narednih deset godina a vec imaju dva stopera na zalasku karijere u Barzi i Chielliniju?
Nece on nigdje.
Nece on nigdje.