FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pozdrav svima, novi sam clan foruma,nadam se kvalitetnim diskusijama. Citam vas vec dugo vremena i najvise se moze nauciti od sljive,Saurmana i Sylara. Ima i drugih dobrih forumasa, na lose nisam naisao.
Sto se tice dosadasnjeg dijela sezone, liga me cak i ne zanima. Za nasu dobrobit bi bilo bolje da je neko drugi osvoji(BvB) pa da odrijesimo kasicu prasicu.
U ovom trenutku mnogo je vaznija liga prvaka i vjerujem da imamo dobre sanse za osvajanje (uveli VAR).
Prizeljkujem Liverpool ili Manchester.U.
Nema precjenjenijih klubova do engleskih i vjerujem da bi ih lagano rijesili.
Sto se tice dosadasnjeg dijela sezone, liga me cak i ne zanima. Za nasu dobrobit bi bilo bolje da je neko drugi osvoji(BvB) pa da odrijesimo kasicu prasicu.
U ovom trenutku mnogo je vaznija liga prvaka i vjerujem da imamo dobre sanse za osvajanje (uveli VAR).
Vidi ti se po ova druga tri posta da si novi clanZoky je napisao/la:Pozdrav svima, novi sam clan foruma,nadam se kvalitetnim diskusijama. Citam vas vec dugo vremena i najvise se moze nauciti od sljive,Saurmana i Sylara. Ima i drugih dobrih forumasa, na lose nisam naisao.

koji ti je stari profil lave?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobrodoso zokaZoky je napisao/la:Pozdrav svima, novi sam clan foruma,nadam se kvalitetnim diskusijama. Citam vas vec dugo vremena i najvise se moze nauciti od sljive,Saurmana i Sylara. Ima i drugih dobrih forumasa, na lose nisam naisao.

Pravda za Tyson Furya
Ja ovih karijevaca što trolaju. 

Hvala momci na dobrodoslici.
Mia san Mia.
Mia san Mia.
S pocetka 90 tih. Sto ?Jup je napisao/la:Zoka od kad navijas za bajern
Cisto informativno svaka cast na stazuZoky je napisao/la:S pocetka 90 tih. Sto ?Jup je napisao/la:Zoka od kad navijas za bajern

Pravda za Tyson Furya
Poceo navijat za Bayern 2 godine prije rodjenja. To ti je rec navijac. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- bavaracmujo
- Kontakt:
Samo dva tri pitanja na ovo oko gresaka naseg strucnjaka na klupi.Bundesliga je napisao/la:Ovaj put niste fer za Kovača, nije imao nekakve posebne greške štaviše. Ajax je igrao pred svojom publikom, a onakav pritisak na sudije sa tribina odavno nije viđen. Bilo je jako teško igrati u ovakvoj atmosferi protiv ovako nabrijanog protivnika koji zna da igra fudbal. Ajaxov problem je što se oni previše nadigravaju, ne znaju da igraju na rezultat. Tekma kao takva je bila fantastična. Sviđa mi se Goretzka sa Kimmichom u 4-2-3-1 ili čak kasnije sa Thiagom kada se ovaj malo oporavi i povrati formu. Boateng je teška olupina, onakav penal napraviti te onako proletjeti kroz zrak kod trećeg gola ne može svako. Alaba kod prvog gola i svakog napada Ajaxa je bio katastrofalan, imao je sreće da ga pokriva Ribery u odbrani dok je ovaj još bio u igri. Sule je bio najbolji i najstabilniji u odbrani, onaj autogol uopšte ne treba ni gledati jer je pokušao spasiti što se spasiti nije dalo. Onana je spasio Ajax par puta sa nevjerovatnim intervencijama, prvi šut Lewandowskog ide više njemu na dušu ali onaj udarac glavomGnabry je ponovo odigrao odlično, kao i Coman ono što je igrao. Samo da Kingsleya povrede zaobiđu. Odlična utakmica, vrijedna četvrtfinala Lige Prvaka, usudio bih se reći najbolja u čitavoj grupnoj fazi. Isto tako Muller ne treba dobiti više od 2 utakmice jer nije bilo nikakve namjere, jako naivan start i to je sve. Šta treba dobiti onda igrač Ajaxa za onaj start đonom na zglob Goretzke, zatvor?
Sto je ta olupina od boatenga radila u prvoj postavi?
Ko je kreator nase igre dali je to slucajno gorecka, koji je ruku na srce kreativan ala elvis saric?
Cemu izmjena gnabrija, do tog trenutka naseg najboljeg igraca?
I jos samo ko mi nadje negdje nasu neku akciju iz koje smo samo stvorili sansu znaci ne dali go nego stvorili sansu, ja ga vodim na pecenje.
Ljudi meni je ovo ogavno odvratno kako igramo.
Gefufna matori jarče što si ljubomoram na omlatinu
Hvala drug, moji kad su izbjegli u ratu u Njemacku od tad nekad sam poceoJup je napisao/la:Cisto informativno svaka cast na stazuZoky je napisao/la:S pocetka 90 tih. Sto ?Jup je napisao/la:Zoka od kad navijas za bajern

los troll
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Okome je rec njesam u toku nit .iz koje grupejsn sa ovog forumaharden je napisao/la:los troll
Pravda za Tyson Furya
Niko nece da rizikuje sa Robbenom, nece igrati ovu godinu.
Ribery preskocio trening, Coman pocinje vjerovatno. Alaba ima odmor, trebao bi Rafko umjesto njega lijevo a Kimmich nazad desno.
Mulac bi trebao odigrati 300. utakmicu za Bayern u BL, u 299 utakmica ima 108 golova, 115 asistencija i 7 titula.
Mulac bi trebao odigrati 300. utakmicu za Bayern u BL, u 299 utakmica ima 108 golova, 115 asistencija i 7 titula.
Prvi put u 10g da nismo izgubili utakmicu u grupnoj fazi, Kovač novi special one. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.