Pravite cirkuse 7 godina !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ocigledno nisi upratio dobro razlog te izjave. Sarajevo je kao i do sada trazilo da plati kazne u ratama. Medjutim, iz saveza su odgovorili negativno i onda je Dino uplatio novce da ne bi doslo u pitanje igranje utakmice. Nakon sto je novac uplacen, dozvoljeno je placanje 20% duga i time se izaslo u susret ostalim klubovima. Dakle, dvostruki arsin.legenda reala je napisao/la:On se sad dograbio para i nek se ostali provjere kakve su im finansije, a do jučer i on bio u istim ****, pa jel ga stid![]()
Sta je lose pitala?staragarda je napisao/la:samerloff je napisao/la:jel zabranjeno pustiti ? jel zabranjeno izaci sa juniorima u tekmu ako ti ne treba rezultat ?![]()
..de reci da se salis
jarane vjeruj mi je li bitna titula, i do kad ovi dvostruki aršini pa zamisli da se to vama dešava non stop pa moj drug je prijavu popušio juče a taj mrava zgazio ne bi.Neko može sa šalovima neko nikako ili ćak dobije prijavu, ovo vi imate sa Radnikom ne sa nama a **** mater inspekciji trbali su to provjeriti prilikom registracije igrača ane ovako kao bagru največu maltretirati ljude i onda ti očekuješ da izađu i igraju.Naravno ne pada mi na pamet da osporavam pobjedu Čelika koja je čista kao suza ali ovo što se nama dešava je dno dna.Jarane evo sad ti kažem halal titula ali daj da se stane u kraj jednom ovakvim rabotama ovo je povratna jer je neko tužio želju i leotara Uefi i sad nama anonimno "neko" šalje inspekciju usred utakmice i što Ibraka reče na državni praznikm i našim igračima i navijačima se praktićno ukida sloboda kretanja to je poenta a ne rezultat o kojem vi samo pričate.Savez je dobro privatizovan zar kazne ne treba da svi isto plaćamo zašto samo mi moramo plačati a drugi ne otpisuju im se dugovi prolongiraju im se dugovi a nama se traži keš po kojem pravilniku i na kraju da ne davim je li isti aršin prema svima mi dosad nismo nijednu presudu dobili za zelenim stolim i kad napravimo belaj i kad nam tuku igrače kako god nas ka se kažnjava.tu i tamo je napisao/la:hilmo i sekac stari forumaski drugovisekac je napisao/la:Hilmo brate šta ti je nema izgovora čista pobjeda ko suza ali ovo nije u redu brate.hilmo je napisao/la:A našli su izgovor za poraz....BRAVO![]()
![]()
nije ovo bio izgovor za poraz u Zenici,
ovo je pripremanje izgovora za izgubljenu titulu...
I to tebi onda nece biti cudno zasto se bas sada poslije poraza pokrece ta prica da se skrene sa onog bitnog.hilmo je napisao/la:Al najveća šega je što će se o ovom pričati večeras, sutra i eventualno da neko u utorak pomene.....Do vikenda kao da ništa nije bilo.
EE drug nebitno je mogli ste što se mene tiće i trans tsaviti problem je bio u Zenici ja se sa vama ne opterečujem toliko niti mislim da je vaše maslo oko ove indspekcije duboki su tu korjeni i zato treba Dini dati podršku nek ispliva sve što ne valja pa i naše i svačije. Neko spominje Slaviju nije se niko žalio i prošo voz ili Žepče neko spomenu ista stvar a ovo ako se Radnik bude žalio za Ramića to nema veze sa nama ili sa nekim drugim klubom pa ne znam koliko i sa vama. To su **** u savezu koja krše zakone koje sami donose i onda na kraju klub ispašta ,sjeti se Gavarića ili Sadovića ili armija bih i vojska republike srpske kolike su kazne dobijene i jesu li iste o tome se prića. Ko spominje ovde Želju i atack na vas? Ja mislim da se u ovom slučaju konaćno Sarajevo probudilo pošto je stalo na noge i traži pravo da se brani od takvih stvari. I vjeruj mi svaki ču klub u zemlji podržati ko god da to radi i brani se od ovakvih nepravdi i dvostrukih-trostrukih aršina i kršenja pravila od ljudi koji su zaduženi za ista. A sami su donijeli takav pravilnik na nekim skupštinam gdje se dobro ždere i pije od para koje otimaju osiromašenim klubovima .BANDAfedeltafrotta je napisao/la:sekac
pogledaj slike od jucer, nema niko sa salom, prestanite sa demagogijom, to radite od 46'
Capt_Billy je napisao/la:Nece niko ovdje spominjati nista, jer ovo nije nikakva relevantna ustanova.
Nemojte se sikirati.
Radili ste obmanu protiv vecine klubova u BIH. Prema tome, zeljeli ste rat, dobit cete rat.![]()
Sad mi je najvise krivo, sto ih je Ivica spasio za licencu i igranje u evropi, ali eto, ipak mi smo uvijek bili gospoda, ali za VAS vise nikad.
Pokazali su momci lice...
2x to ponavljas hehehenedim93 je napisao/la:al smo loši
On očito nije slušao izjave njihovog trenera Dine Đurbuzovića nas ne interesuju spletke i priče mi igramo svoje bla abla bla a to je bilo prije početka prvenstva zašto su oni uvijek u tim spletkama nek se upita i on i šef im a drugo kako bi tek pričali da je njima uletila inspekcija u svlačionicu na poluvremenu ili da su ih u Bjeljini legitimisali na ulazu i pisali kao nas u Zenici(bilo bi na nacionalnoj garant).Ne mogu da vjerujem da ne dobivaš podršku od navijača a sutra če njih čekati i gora sudbina i kad mi budemo stajali po strani bit ćemo pićke je li ?Ne znam zašto ovo prebacuju na sebe ovo se desilo nama i naša uprava ima legitimno pravo da zaštiti svoje igrače i navijače ćak jer nije bilo nikakvih incidenata naprotiv. Htjeli su da ih bude ali na njiholvu žalost "nečiju" a na našu sreču bili smo hladnih glava.I sad ovo okretanje na rezultat ovo ono izgubljena titula ne znam po ćemu (mada nisam nikad rek'o da čemo je osvojiti )ali razlika od 3 boda je smiješna a neko već zaključuje da smo je izgubili i onda nam prišivaju da smo prvaci svemira itd.Eto sad ispada i da smo pustili čeliku hahaha e svašta pročitah majko milaAlen Škoro je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Nece niko ovdje spominjati nista, jer ovo nije nikakva relevantna ustanova.
Nemojte se sikirati.
Radili ste obmanu protiv vecine klubova u BIH. Prema tome, zeljeli ste rat, dobit cete rat.![]()
Sad mi je najvise krivo, sto ih je Ivica spasio za licencu i igranje u evropi, ali eto, ipak mi smo uvijek bili gospoda, ali za VAS vise nikad.
Pokazali su momci lice...![]()
![]()
![]()
Imas li ti kao navijac željezničmara imalo dostojanstva i ljudskosti u sebi?