Salam alejk džematlijo, kakav si mi?High je napisao/la:Kakvi paradoksi. Ovi iz Tuzle, kao strogog centra, koji se nazivaju reprezentima socijalne jednakosti i neokomunizma, prozivaju i zamjeraju ostalim što su sa sela i sl. i što ne navijaju za tim za koji oni navijaju.Strogi šovinizam.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Selam! Ibretim se, evo, šta se piše ovdje! Idemo li protiv Atalante?Rokoko87 je napisao/la:Salam alejk džematlijo, kakav si mi?High je napisao/la:Kakvi paradoksi. Ovi iz Tuzle, kao strogog centra, koji se nazivaju reprezentima socijalne jednakosti i neokomunizma, prozivaju i zamjeraju ostalim što su sa sela i sl. i što ne navijaju za tim za koji oni navijaju.Strogi šovinizam.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Smeta nam kad se ljudi koji su juce dosli u nas grad koji mrze kite imenom naseg grada i u medjuvremenu ga psuju. Pa moram zamjerat svakom ko za dnevnicu navija za njih. Al zivjet se mora od necega.High je napisao/la:Kakvi paradoksi. Ovi iz Tuzle, kao strogog centra, koji se nazivaju reprezentima socijalne jednakosti i neokomunizma, zamjeraju ostalim što su sa sela i sl. i što ne navijaju za tim za koji oni navijaju.Strogi šovinizam.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Naravno da idemo, Curva Nord Atalanta nikad izdala nije.High je napisao/la:Selam! Ibretim se, evo, šta se piše ovdje! Idemo li protiv Atalante?Rokoko87 je napisao/la:Salam alejk džematlijo, kakav si mi?High je napisao/la:Kakvi paradoksi. Ovi iz Tuzle, kao strogog centra, koji se nazivaju reprezentima socijalne jednakosti i neokomunizma, prozivaju i zamjeraju ostalim što su sa sela i sl. i što ne navijaju za tim za koji oni navijaju.Strogi šovinizam.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Merhamtelije iz Capajeba.
Podrinjci se tresu u ekstazi dok citaju kako im vi kao podrsku pruzate.

Podrinjci se tresu u ekstazi dok citaju kako im vi kao podrsku pruzate.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Ma nije podrška. Ako je tako kako pišete, onda jesu papci - sami su se tako odredili. Traume ličnosti, ne treba na to uzvraćati šovinizmom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nema sta isrecili su sepredsjednik je napisao/la:Vise ljudi gledalo Slogu danas nego SLobodu u zadnjih pet utakmica ...

Pa ovo je danas bilo da te Bog sacuva patnne! Hebo lud zbunjebog sto i mene normalnog sto ovo pogleda od prve do zadnje minute pa i sad mi se place u sta mi zivot prode

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pročitaj Hendine postove, većina ih razmišlja ko on. Tuzlaci=Četnici
U ovoj ligi se igra lose zbog losih terena i penzionera igraca .
Uvesti da se utakmica pocinje sa 7 igraca U23, od toga 3 u21.
Na terenu mora biti 5 u23 i 2u21 za prvi sudijski zvizduk a u slucaju izmjene ubprvom poliuvremenu ,, mora izi izmjena u23 .
Razlog, 10x ljepsi fusbal se igra i bolji u kadetskoj i juniorskoj ligi nego na nasim terenima gdje ae vjeruje penzionerima.
Uvesti da se utakmica pocinje sa 7 igraca U23, od toga 3 u21.
Na terenu mora biti 5 u23 i 2u21 za prvi sudijski zvizduk a u slucaju izmjene ubprvom poliuvremenu ,, mora izi izmjena u23 .
Razlog, 10x ljepsi fusbal se igra i bolji u kadetskoj i juniorskoj ligi nego na nasim terenima gdje ae vjeruje penzionerima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zlatane Jelicu, da li si to ti?UstanikSBII je napisao/la:Nema sta isrecili su sepredsjednik je napisao/la:Vise ljudi gledalo Slogu danas nego SLobodu u zadnjih pet utakmica ...pa za ovakvu igru trebere bih u logore slao a igrace da kopaju kanale! Najzesci je komentator bio "ako ste fobro rucali vjerujem da vam se spava"
![]()
ili "nismo nista mogli vidjeti osim zelje za postizanjem zgoditka"
![]()
![]()
Pa ovo je danas bilo da te Bog sacuva patnne! Hebo lud zbunjebog sto i mene normalnog sto ovo pogleda od prve do zadnje minute pa i sad mi se place u sta mi zivot prode![]()
![]()
? ? <3
- predsjednik
- Kontakt:
UstanikSBII je napisao/la:Nema sta isrecili su sepredsjednik je napisao/la:Vise ljudi gledalo Slogu danas nego SLobodu u zadnjih pet utakmica ...pa za ovakvu igru trebere bih u logore slao a igrace da kopaju kanale! Najzesci je komentator bio "ako ste fobro rucali vjerujem da vam se spava"
![]()
![]()
![]()
Pa ovo je danas bilo da te Bog sacuva patnne! Hebo lud zbunjebog sto i mene normalnog sto ovo pogleda od prve do zadnje minute pa i sad mi se place u sta mi zivot prode![]()
![]()
Bilo kako bilo , cinjenica je da je Sloga ili ovo kako se vec po novom zove Tuzla City preuzela primat u broju navijaca u Tuzli ...
ima posla ko hoce da radi
Pravi predsjednik, nepismenko moj maaaali.
<3

? ? <3
Jah.predsjednik je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Nema sta isrecili su sepredsjednik je napisao/la:Vise ljudi gledalo Slogu danas nego SLobodu u zadnjih pet utakmica ...pa za ovakvu igru trebere bih u logore slao a igrace da kopaju kanale! Najzesci je komentator bio "ako ste fobro rucali vjerujem da vam se spava"
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo kako bilo , cinjenica je da je Sloga ili ovo kako se vec po novom zove Tuzla City preuzela primat u broju navijaca u Tuzli ...
- predsjednik
- Kontakt:
Imaju istu historiju kao FK Sarajevo ... POliticka igracka, veliki novac se spominje , promijenili ime po gradu u kojem nastupaju , dosljaci poceli navijati za taj klub da bi se osjecali vecim "gradjanima" ... Dosta slicnosti tu ima ...
Jedina razlika izmedju te dvije ekipe je sto je Tuzla City pokupila navijace Slobodi , dok se u glavnom gradu nase drzave to nije desilo ...
Jedina razlika izmedju te dvije ekipe je sto je Tuzla City pokupila navijace Slobodi , dok se u glavnom gradu nase drzave to nije desilo ...
Zar nisu Željezničari iz Zapadne Hercegovine osnovali klub nadomak Sarajeva?predsjednik je napisao/la:Imaju istu historiju kao FK Sarajevo ... POliticka igracka, veliki novac se spominje , promijenili ime po gradu u kojem nastupaju , dosljaci poceli navijati za taj klub da bi se osjecali vecim "gradjanima" ... Dosta slicnosti tu ima ...
O Graskogradu pises? focaci, sandzaklije i sipci izdati nece.predsjednik je napisao/la:Imaju istu historiju kao FK Sarajevo ... POliticka igracka, veliki novac se spominje , promijenili ime po gradu u kojem nastupaju , dosljaci poceli navijati za taj klub da bi se osjecali vecim "gradjanima" ... Dosta slicnosti tu ima ...

? ? <3
- predsjednik
- Kontakt:
Nisu vam ovo prepucavanja djecaci ... Samo cinjenice
Ako nemate sta pametno reci , a pogotovo ako vam je zelja da izvrcete cinjenice , falsifikujete historiju ili vrijedjate i diskriminisete nekoga na osnovu mjesta njegovog rodjenja , bojim se da niste kvalitetan sagovornik ...

Iscipelario si nas cinjenicama, nema govora.
Prije nego zavrsimo pokusaj komunikacije, daj, drugar, samo krajnju tabelu za ovu sezonu. Da uzmem na osnovu tvog iskustvenog polja koju paru na kladari. Pozdrav.

Prije nego zavrsimo pokusaj komunikacije, daj, drugar, samo krajnju tabelu za ovu sezonu. Da uzmem na osnovu tvog iskustvenog polja koju paru na kladari. Pozdrav.
? ? <3
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tako je doslovni covjecedvokorak je napisao/la:Zlatane Jelicu, da li si to ti?UstanikSBII je napisao/la:Nema sta isrecili su sepredsjednik je napisao/la:Vise ljudi gledalo Slogu danas nego SLobodu u zadnjih pet utakmica ...pa za ovakvu igru trebere bih u logore slao a igrace da kopaju kanale! Najzesci je komentator bio "ako ste fobro rucali vjerujem da vam se spava"
![]()
![]()
![]()
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
“Činjenica da je Zrinjski prvak svoje države dovoljna je sama za sebe. Ali, ako su onako igrali nije mi jasno kako su postali prvaci. Znamo da u BiH imao dobrih klubova, imamo iskustva s njima. Nakon meča u Mostaru mi smo vidjeli da možemo igrati sa Zrinjskim i dat ćemo sve da u revanšu ispišemo historijske stranice malteškog fudbala”, rekao je Muscat.
Cudi se raja i na Dolac Malti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.