Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nije stvar samo u Girudu,vi kada se rijesite gubitnika na klupi,mozete ocekivat vece uspjehe,a do tada prolaz grupe vam je plafon.
Welbek još gori od Girouda,da nisu promašili prazne golove i da chambo ne sere i drka karinu na pola centra eto
Istina živa. Znali su rješavat utakmice sa 2 šuta 2 gola i to je to. Al večeras lopta nije htjela u to. Luzeri
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Primiti tri gola od Monaca je sramota. Spicevi mogu imati losu noc, ili mogu biti losi, ali to ne opravdava stanje na terenu i golove primljene. To nema opravdanja.topnik1 je napisao/la:Istina živa. Znali su rješavat utakmice sa 2 šuta 2 gola i to je to. Al večeras lopta nije htjela u to. Luzeri
Celik!3,2,2.
Aaaaaa, yebo me svako, tek sam sad vidio da smo izgubili 1-3.
Kad nam to treci uvaljase.

Kad nam to treci uvaljase.

1946
Ljudi osakaceni dosli, jedva sastavili tim, na beku im decko od 18 godina, samo jednu ligasku utakmicu ima iza sebe i to 55 minuta. To mu je svo iskustvo. I naravno da je veceras debitovao u Ligi Prvaka.
To se na terenu nije osjetilo. Hljeb te j*bo! Kakav konj od trenera moras biti da te ovi ljudi ubiju, raznesu?
Arsene uhljupe!
Da li je iko od vas znao ko je Leonardo Jardim? Da li sada iko zna?
Trener Monaka koji je kao i mnogi drugi takticki raznio Arsena Wengera!
A Wenger je svjetski poznat strucnjak koji ima 10 miliona eura platu!
To se na terenu nije osjetilo. Hljeb te j*bo! Kakav konj od trenera moras biti da te ovi ljudi ubiju, raznesu?
Arsene uhljupe!
Hmmm, a kakvu smo igru imali prvih 5 minuta. Ja sam mislio da cemo im uvaliti petardu. Nema veze, idemo osvojiti EPL.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Fakat je vakat da se Wenga poselami!

eo momci ko zeli
- Schneiderlin
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:Ljudi osakaceni dosli, jedva sastavili tim, na beku im decko od 18 godina, samo jednu ligasku utakmicu ima iza sebe i to 55 minuta. To mu je svo iskustvo. I naravno da je veceras debitovao u Ligi Prvaka.
Arsene uhljupe!
bivši trener sportinga

da odgovorim albluzingu kako je to kondogbija igrač nakon jedne tekme

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nesto ranije ove sedmice
Giroud: Arsenal coach want me to show more "killer" attitude like Diego Costa

Giroud: Arsenal coach want me to show more "killer" attitude like Diego Costa

- Schneiderlin
- Kontakt:
nije kad je bio i ozlijeđen nešto,po meni bolji igrač od kokelina sigurno za klasu,kod 2 gola kokelin trči s još 2 naše **** i nisu u stanju napraviti faul,jednostavno nismo u stanju dobiti tekmu na mišićeAllGunsBlazing je napisao/la:U sevilli da, u Monacu i nije bas. I nije Coq problem Arsenala.
Znači lik na centru a Mertesakcer u šesnestercu i opet ovaj naš kapiten ne može doći prvi do lopte.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
nemojte zajyebavat da vam je Kokelan nešto kriv, farjer je trčao i za sebe i za Cazorlu i za Ozila 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:nemojte zajyebavat da vam je Kokelan nešto kriv, farjer je trčao i za sebe i za Cazorlu i za Ozila
trčo je,ali nije bio gdje je trebao biti

O otkazu je rano govoriti, ali bi recimo ispadanje u ovoj fazi LP i par losih rezultata u ligi moglo ozbiljno uzdrmati Wengerovu stolicu. Ekipa kao sto je Arsenal jednostavno sebi ne smije dozvoliti ovakve utakmice. Razumijem da napadaci nisu imali svoju noc i da lopta nije htjela u gol, ali da ekipa djeluje ovako rastimano to mi nikako ne ide u glavu.
U uzvratu ce se damu morati dobro oznojiti ako misle proci dalje. Ovi ce se tamo braniti ko NATO.
U uzvratu ce se damu morati dobro oznojiti ako misle proci dalje. Ovi ce se tamo braniti ko NATO.
Wenger,Pero,Ozil,Žiru..
Prvi je podcijenio Monaka,ok,svi smo al mi ne primamo milione za pripremu ekipe,može nam se,.Može se haman i Wengeru,jbg,ja ne mogu da mrzim tog matorog covjeka ali nema tu više argumenata koji ce stati u odbranu istog,.
Peru je suvišno i komentarisati,lik je neozbiljan,postavljanje katastrofa a to mu je kao najjaca strana,svaki gol se može vezati za njega,igrac i to ne manje na terenu jer da smo igrali sa devet igraca u polju od starta manje bi štete bilo nego sa ovakvim štoperom,ovo od švabeje bilo na nivou naše lige,amaterski..
Turčin bezmudan,opet se usrao i to više nema veze sa pozicijom,mogao je igrati šta je htio,takvu je veceras slobodu u igri imao a nije uradio skoro pa ništa i to da zanemarimo njegovo "prisustvo" u defanzivi koja je sastavni dio ove igre,.
Žiru previše razmišljao o golu,njemu fali u glavi mentalne stabilnosti,veceras bi i bazen ofulao..Da je pogadjao sigurno da bi imali daleko povoljniji rezultat pa ga slobodno veceras uz Peru možemo okarakterisati kao kljucne igrace ali Monaka,.
Šta više reci a da vec nije receno,muk na Emiratesu kroz citavu tekmu je govorio sam za sebe,mrtvo-hladno,je.beš milione Sancheza,Ozila i "sjaj" Emiratesa,nema tu duše,.
Prvi je podcijenio Monaka,ok,svi smo al mi ne primamo milione za pripremu ekipe,može nam se,.Može se haman i Wengeru,jbg,ja ne mogu da mrzim tog matorog covjeka ali nema tu više argumenata koji ce stati u odbranu istog,.
Peru je suvišno i komentarisati,lik je neozbiljan,postavljanje katastrofa a to mu je kao najjaca strana,svaki gol se može vezati za njega,igrac i to ne manje na terenu jer da smo igrali sa devet igraca u polju od starta manje bi štete bilo nego sa ovakvim štoperom,ovo od švabeje bilo na nivou naše lige,amaterski..
Turčin bezmudan,opet se usrao i to više nema veze sa pozicijom,mogao je igrati šta je htio,takvu je veceras slobodu u igri imao a nije uradio skoro pa ništa i to da zanemarimo njegovo "prisustvo" u defanzivi koja je sastavni dio ove igre,.
Žiru previše razmišljao o golu,njemu fali u glavi mentalne stabilnosti,veceras bi i bazen ofulao..Da je pogadjao sigurno da bi imali daleko povoljniji rezultat pa ga slobodno veceras uz Peru možemo okarakterisati kao kljucne igrace ali Monaka,.
Šta više reci a da vec nije receno,muk na Emiratesu kroz citavu tekmu je govorio sam za sebe,mrtvo-hladno,je.beš milione Sancheza,Ozila i "sjaj" Emiratesa,nema tu duše,.
Ma mozemo mi tamo iznenaditisuhakrpa je napisao/la:O otkazu je rano govoriti, ali bi recimo ispadanje u ovoj fazi LP i par losih rezultata u ligi moglo ozbiljno uzdrmati Wengerovu stolicu. Ekipa kao sto je Arsenal jednostavno sebi ne smije dozvoliti ovakve utakmice. Razumijem da napadaci nisu imali svoju noc i da lopta nije htjela u gol, ali da ekipa djeluje ovako rastimano to mi nikako ne ide u glavu.

Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 25 feb 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ovu tekmu ni Vieira ne bi pomogao. Mislim da ovdje ima neki kljuc. Imali smo prejake ekipe, pa su se ove prve utakmice bas lose igrale. Inter kod kuce, ekipa super i opet nista, onda cetiri od Milana, poraz od Bayerna...
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.