Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uzasna utakmica u Tuzli, odustao sam od gledanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ugljevik, Bijeljina nebitnoPenaltiky je napisao/la:Pametolog Zvijezda igra u Ugljeviku.avenija je napisao/la:Tuzlak klub ti igra u Bijeljini ti o sitiju ne prestajes. Bolje da si otisao dati podrsku Slobodi nego sto seres o izbjeglicama 30 godina nakon rata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Moram se zarovit kad sam ti vec triput crto procente i izlaznost i koliko ko glasova uzima. U 0,2-0,3 je razlika u procentima Bošnjaka/SDA i Hrvata/HDZBrcanskamalta je napisao/la:Procentualno uzimajuci u obzir brojno stanje i jednih i drugih vise hrvati glasaju za HDZ nego bosnje za SDA .Penaltiky je napisao/la:Ima i SDA hiljade glasova. Ja sam ti triput do sad pokazo da vise Bosnjaka u Tuzli glasa za SDA nego Hrvata za HDZ.Brcanskamalta je napisao/la: Pa mi smo uvjek multi kulti suzivot fazoni u cjeloj drzavi. ..Tako i bosnje u Tuzli....a HDZ hiljade glasova ima u Tuzli....hiljade...Nije Mujo glasao za njih nego Ante.Tuzla i Bosna su multietnicne zbog Bosnjaka i naseg merhameta (koje se ravna sa gluposcu suicida).Da se komsije pitaju (u ovom slucaju hrvati)davno bi imali Hrvatsku Opstinu Husino....Ali nadocice ce Bosnjo....malo li je genocida prezivio.Nejse.
HDZ dvaputa zaredom nije imao vijećnika u OV
Krenemo od ukupne izlaznosti na izbore pa dalje...SDP drzi vlast koalicijama.Upravo i govorim da Tuzla nije crvena kako neki (citaj Tuzlak)pretstavljaju.
U biti bosnje drze sdp u zivotu a suzivot i postenje dolazi od odgoja ljudi a ne zbog yebenog sdp. ...Tuzlak mi uvjek darne zivac.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Yebiga nisu svi divevi da igraju tika takuMortemHz je napisao/la:Uzasna utakmica u Tuzli, odustao sam od gledanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ispravka kolega.Rokoko87 je napisao/la:Yebiga nisu svi kiprani da igraju tika takuMortemHz je napisao/la:Uzasna utakmica u Tuzli, odustao sam od gledanja

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma kakvi Kiprani naspram vas ...Derdiyok je napisao/la:Ispravka kolega.Rokoko87 je napisao/la:Yebiga nisu svi kiprani da igraju tika takuMortemHz je napisao/la:Uzasna utakmica u Tuzli, odustao sam od gledanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Al ove tuzlake ne kontam, puste klub iz predgradja da na Tusnju domace igra, to je isto ko kad bi mi veleza pustili da igra pod bijelim. N E M O Z E
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- predsjednik
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:http://sportbh.stream/predsjednik je napisao/la:
Ima li stream neki ako moze link ?
Otvori, imas u vrhu odma.
Nece da mi otvori nesto ovu stranicu ...
ima posla ko hoce da radi
-
- Kontakt:
Neka neko Spahi kaže da se ekipa ne zove Tuzla.
Kucaj na Google koprenosi.com i izbacice ti tu stranicu sto sam ti poslao. Ja sam na njoj pratio i SPpredsjednik je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:http://sportbh.stream/predsjednik je napisao/la:
Ima li stream neki ako moze link ?
Otvori, imas u vrhu odma.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Ova mala pomijesa klubova 

Čuj ove voditeljice što trola Hazmirovce, garant ubačeni element od strane Helčimira i Tuzlaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobila mala posao preko cupija, kao vecina ovakvih propalih manekenki sa BHT i FTV
Don't believe the hype.
Šta bi?Raonffa je napisao/la:Čuj ove voditeljice što trola Hazmirovce, garant ubačeni element od strane Helčimira i Tuzlaka.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- predsjednik
- Kontakt:
Jesili i ti trenutno vani pa gledas na ovome klinku ???? Ja sam trenutno van granica BiH a nece da mi otvori znas ...Derdiyok je napisao/la:Kucaj na Google koprenosi.com i izbacice ti tu stranicu sto sam ti poslao. Ja sam na njoj pratio i SPpredsjednik je napisao/la:
ima posla ko hoce da radi
- ASD
- Kontakt:
Kaze, evo pomocnog trenera Radnika, a ono Mensur Dedic bio koji ju ispravi i kaze "Tuzla Citya"Penaltiky je napisao/la:Šta bi?Raonffa je napisao/la:Čuj ove voditeljice što trola Hazmirovce, garant ubačeni element od strane Helčimira i Tuzlaka.

Ona se puce smijati i kaze "nisam vidjela".
Jesi li vidio kako izgleda igra ekipe kada ista promijeni stadion, kada igra jači rang takmičenja i gdje "ne prolazi" "pritisak" na sudije!?ASD je napisao/la:Ova mala pomijesa klubova
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidim da su neki vec prokometarisali ovu voditeljicu,ako se to tako moze nazvati,ko sve ne radi na ovom BHTV-u!Cura nema blage veze,pa barem mozes prije utakmice se barem malo informisati,kao npr kako ptepoznati koji iktaci i zreneri su u kom klibu,barem putem grba na dresu.Kakav amateriizam,kao i ovaj Spaho.
Ma u Tuzlu je Azmir doveo sve nove igrace, imat ce probleme kao i moj Celik svake godine. Oni mogu progirati tek na proljece, do tad tesko da ce nesto napraviti 

- ASD
- Kontakt:
Oni su ovako igrali i u federalci, 90 minuta niceg.Mancini je napisao/la:Jesi li vidio kako izgleda igra ekipe kada ista promijeni stadion, kada igra jači rang takmičenja i gdje "ne prolazi" "pritisak" na sudije!?ASD je napisao/la:Ova mala pomijesa klubova
Ja se ne sjecam da sam gledao ijednu njihovu utakmicu da je valjala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.