Postao/la Brcanskamalta » 28 jul 2018, 17:33
Penaltiky je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:
Pa mi smo uvjek multi kulti suzivot fazoni u cjeloj drzavi. ..Tako i bosnje u Tuzli....a HDZ hiljade glasova ima u Tuzli....hiljade...Nije Mujo glasao za njih nego Ante.Tuzla i Bosna su multietnicne zbog Bosnjaka i naseg merhameta (koje se ravna sa gluposcu suicida).Da se komsije pitaju (u ovom slucaju hrvati)davno bi imali Hrvatsku Opstinu Husino....Ali nadocice ce Bosnjo....malo li je genocida prezivio.Nejse.
Ima i SDA hiljade glasova. Ja sam ti triput do sad pokazo da vise Bosnjaka u Tuzli glasa za SDA nego Hrvata za HDZ.
HDZ dvaputa zaredom nije imao vijećnika u OV
Procentualno uzimajuci u obzir brojno stanje i jednih i drugih vise hrvati glasaju za HDZ nego bosnje za SDA .
Krenemo od ukupne izlaznosti na izbore pa dalje...SDP drzi vlast koalicijama.Upravo i govorim da Tuzla nije crvena kako neki (citaj Tuzlak)pretstavljaju.
U biti bosnje drze sdp u zivotu a suzivot i postenje dolazi od odgoja ljudi a ne zbog yebenog sdp. ...Tuzlak mi uvjek darne zivac.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic