Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

VGS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la VGS » 23 feb 2015, 00:03

Coquelin ima najviše oduzetih lopti u Premijer ligi u 2015. godini (30). :clap: :clap:
Samo cuvaj zdravlje momcino

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 feb 2015, 00:39

Pobjedjujemo mi nije to lose ali nekako mi nikako ne ulijevaju povjerenje. Od nove godine ako ne racunamo 'Boro samo smo 3-4 utakmice odradili onako bas momacki da covjek uziva. Stoke, Newcaslte, Aston Villa te City u gostima a da smo bas pametno i zdrelo odigrali. Ovo sve mi nesto tanko na guzove uz dosta panike... Nadam se da gresim, do Lverpoola bi se moglo mnogo toga razjasniti... :?

A sto se tice danasnje price o kiksevima, pa da logicno svi ih imaju ali Arsenal ih je ove sezone imao bas previse.
Lester, Hull i Spursi na Emiratesu te Liverpool su se morali dobiti a to je 8 bodova koji bi nas odvojili od ovog prosjeka i gurnuli tamo gdje po kvalitetu i pripadamo, borba za titulu... :kafa:

PS: Coqualin sve vise i vise ulijeva povjerenja. Ovo vise ne mozes ni govoriti da je samo plod pocetnicke zelje i srece, vidi se da momku bas odgovara ova pozicija u timu sto mu je dodjeljena i radi odlican posao.. Nisam bio njegov fan ali me kupuje bas iz kola u kolo... Samo neka ovako nastavi... :clap: :clap: :clap:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 feb 2015, 00:56

Pa nije mu dodjeljena pozicija nego to igra prirodno po vokaciji.

Jedan mi je post zapao za oko, nevjerovatno kakve je stvari SamoZeljo napisao, pa realno vecina nas je onako 50-50 sto se tice Wengera i nekih igrača, al ti baš pretjeruješ i ideš iz krajnosti u krajnost, za neke se stvari slazem al za neke se nikako ne mogu sloziti pogotovo za onaj dio oko Ramseya, Wilsherea i Girouda. Sta hoces reci da je za 3 sezone malo 50 golova? Fali mu 5-6 da prestigne Drogbu po ucinku iz prve 3 sezone, najgore je sto ces ti sad reci da je Drogba zabijao u bitnijim utakmicama, gol je gol, nije bitno uopste u kojim tekmama je postignut, 50 golova nije mala stvar a bit ce ih jos.

Giroud nije ni najbolji, to niko nikad nije govorio, al nije ni toliko loš koliko ga vi pokušavate predstaviti takvim!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2015, 01:30

50 golova je prosjecan ucinak za 3 sezone, to je nekih 16, nesto golova po sezoni u svim takmicenjima (procentualno 12 ligaskih) sa obzirom na to da je prvi spic ekipe koja bi trebala da se bori za titulu to je nikakav ucinak, apsolutno nedovoljno i prejadno. kad skontas koliki broj utakmica je odigrao za tih 50. golova, koliko je sansi promasio da bi dosao do te cifre, conversion rate mu je prejadan, jos kad na sve to dodas da je igrac kojem moras sve pripremiti i servirati a on vecinu toga promasi dolazis do zakljucka da je rijec o jednom prosjecnom igracu.svako malo bolje krilo moze u svim takmicenjima skupiti 16 golova u sezoni...

Djaba bolan Giroudu i da ima i jos bolej statistike od voih, hebo statistike ba pa pogledaj statistike i broj golova Gonzala Higuaina bolej su 10 puta i od Girouda i od napadaca boljih od njega ali djaba kad je to panj argentinski, u igriuglavnom beskoristan igrac natrpace neke levate i nabiti statistike, Seria A mu je igracka mjera...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 feb 2015, 01:43

Ja sam rekao cak da je Giroud ponajbolji od ovih koji po prikazanom nisu bas za prvih 11 Arsenala.
Ne zaboravi da je taj Giroud imao ponajbolji vezni red EPLa iza sebe i bio prvi i jedini napadac. I zasto ga porediti sa bilo kim? Mogu ja naci one koji su statisticki bili bolji a nisu neki napadaci. Ako je to neki argument? Mario Gomez npr. za mene nije neki napadac a statisticki je veoma dobar. Drogba je za Gomeza Messi.

Slazem se ja da Giroud nije tako los ali nije ni dovoljno dobar.
Sta sam ja to toliko pogrijesio? Citiraj slobodno cijeli komentar pa reci.
Walcott za 9 godina nije pokazao puno, ni priblizno koliko zaradjuje.
Diaby? Mert? Monreal? Arteta? Flamini? Wojo?
Ramiz jednu sezonu od toliko godina, Jack skoro nista. Najtuznije je sto ce npr. ovaj Kokele na klupu kad se oporavi neko od ovih koji godinama boluju.
Sve su to igraci koji uglavnom budu u prvih 11, ako su zdravi. Previse je to zajebancije za nesto ozbiljije.

Wenger se ne zna rijesiti igraca koji ne zadovoljava. Jednostavno ne zna.

ODGOVORNO TVRDIM DA JE OVAJ DECKO VEC SADA BOLJI NEGO THEO WALCOTT! (video ispod)
Zasto ne pokusati?? Dragulj od 21 godinu. Najbolji vakat da se dovede. Ili je bolje dovoditi starije polovnjake iz Njemacke, Spanije ili Francuske i produzivati im ugovore iako nisu za Arsenal?

[youtube][/youtube]

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 03:26

SamoZeljo je napisao/la:Ja sam rekao cak da je Giroud ponajbolji od ovih koji po prikazanom nisu bas za prvih 11 Arsenala.
Ne zaboravi da je taj Giroud imao ponajbolji vezni red EPLa iza sebe i bio prvi i jedini napadac. I zasto ga porediti sa bilo kim? Mogu ja naci one koji su statisticki bili bolji a nisu neki napadaci. Ako je to neki argument? Mario Gomez npr. za mene nije neki napadac a statisticki je veoma dobar. Drogba je za Gomeza Messi.

Slazem se ja da Giroud nije tako los ali nije ni dovoljno dobar.
Sta sam ja to toliko pogrijesio? Citiraj slobodno cijeli komentar pa reci.
Walcott za 9 godina nije pokazao puno, ni priblizno koliko zaradjuje.
Diaby? Mert? Monreal? Arteta? Flamini? Wojo?
Ramiz jednu sezonu od toliko godina, Jack skoro nista. Najtuznije je sto ce npr. ovaj Kokele na klupu kad se oporavi neko od ovih koji godinama boluju.
Sve su to igraci koji uglavnom budu u prvih 11, ako su zdravi. Previse je to zajebancije za nesto ozbiljije.

Wenger se ne zna rijesiti igraca koji ne zadovoljava. Jednostavno ne zna.

ODGOVORNO TVRDIM DA JE OVAJ DECKO VEC SADA BOLJI NEGO THEO WALCOTT! (video ispod)
Zasto ne pokusati?? Dragulj od 21 godinu. Najbolji vakat da se dovede. Ili je bolje dovoditi starije polovnjake iz Njemacke, Spanije ili Francuske i produzivati im ugovore iako nisu za Arsenal?

[youtube][/youtube]
Ovaj momak stvarno nije los,ja sam ga dosta pratio,ima odlicnu brzinu i dribling,veoma je okretan i probojan,ali opet nekako vise bih volio da Ox igra zajedno sa Alexisom krila,iako bi naravno pristao na to da prodamo wolcota i dovedemo malca,igra odlicno ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 feb 2015, 13:11

Nema od njega nista, mislim u kontekstu kupovine. Imamo alexisa, oxa, walcotta, gnabrya, vratice se joel... i wengerov prvi krilni izbor ozil. Eto i welbeck sve cesce igra tu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 feb 2015, 13:26

SamoZeljo je napisao/la:

Depay je odlican, izuzetno talentovan decko za kojeg u redu stoje United, Arsenal i navodno Liverpool ali ima jednu veliku manu, u odlucujucim momentima me dosta podsjeca na Nanija. Ima talenat, zna sve s loptom ali i praznu glavu. Jednostavno i laicki, brzo dodje do gola i onda dan prodje dok se namjesti i odluci koji dribling da izvede, nesto sto mene strasno iritira kod krilnih napadaca i nesto sto ne prolazi u Engleskoj. To ako popravi moze postati pravi pogodak za tim koji ga dovede.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 feb 2015, 14:01

Ja sam njega naveo kao primjer jer koliko toliko pratim holandsku ligu, pa znam skoro uvijek koga bi se moglo dovesti a da nije neki veliki rizik. Za Suareza sam govorio, za Bonyja, za Eriksena. Za Fishera, ali on je imao povredu koja ga je evo vec sada kostala skoro godinu dana... Mladog igraca to mzoe kostati, puno.

Meni je Depay nekad i previse opusten, nekako se ponasa, nonsalantno, ono, decko se ponasa kao da je vec 20 godina fudbaler pa nekad reaguje previse opusteno, rutinski, iako on tu rutinu jos uvijek nema. A nekad i zeli malo vise, malo ljepse... To je mozda minus.. Opet, bolje je i to jer je to dokaz samouvjerenosti nego da se boji...

Na prosloj tekmi PSVa su bili ljudi iz Tottenhama. Veoma zagrijani!
Onaj ko ga zeli dovesti, treba sto prije i sto konkretnije da reaguje jer ce u protivnom skociti cijena na nekih 40-50 miliona pa ce biti preskup. PSV je skoro siguran na prvom mjestu, Liga Prvaka dolazi... A on ima ugovor do 2018. Sve im se poklapa da ga masno prodaju... Nek se malo dokaze u LP i ode za ogromnu cifru.
Njega se treba dovesti na ljeto, prije Lige Prvaka.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 15:50

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 14649.html" onclick="window.open(this.href);return false;

DURASEL :tokralju: :tokralju: :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 feb 2015, 15:50

Drogba je u svojoj karijeri imao dvije pristojne i ostale jadne sezone, ali on je igracina. Meni nije. Ne kazem da je Giroud nesto bolji, al nije vala ni Drogba neki faktor. Sto nije donio nista Obali Slonovace? Zato sto je i on igrac sto zavisi od ekipe. I opet ponavljam(mada dzaba ja ponavljao svako ce skontati ovo kako hoce) ne kazem da je Giroud bolji. Po meni je Drogba dobar koristan igrac, isto kao sto je i Gomez, Higuain pa i ova nasa klada.
Celik!3,2,2.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2015, 15:53

Oj glupe pricee oko Ziruaa..

Pa jel vas dosta blatiti covjekaa.. Shvatili smo da je panj..

Al taj panj je poslije Sancheza najbolji igrac Arsenala u ovoj sezoni.. pa slozili se vi s tim il ne.. tako je kako je.. i iz tog razloga, postujte malo covjekaa (mene nervira lik, al vi ga pretjerujete u pm) :facepalm:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 feb 2015, 15:54

AllGunsBlazing je napisao/la:
pa i ova nasa klada.

slika

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 17:56

Prihvaćen zahtjev Arsenala da se proširi trening centar. :thumbup:

Takođe, već spominjano ovdje na malo glup način je da Arsenal traži kondicionog trenera.

A evo i koje iskustvo i kvalifikacije su potrebni
Education/Qualifications/Training:

Bachelors degree required, Masters Preferred in Sports Science or related discipline or equivalent.
UK Strength and Conditioning Association Accreditation(UKSCA) or NSCA, CSCS Certification.
A thorough understanding of the various sports science and medicine disciplines and their impact on the training and performance of Elite athletes.
A very good understanding of scientific methods of trialling and validating assessment, monitoring and evaluation equipment and protocols.
Specific Experience:

At least 3 years' experience working with Elite level or professional athletes, including team sport experience.
At least 1 year of football experience with a Top National Football Federation or a First Division Club Team, EPL preferred.
Verifiable record of success of working with Elite level athletes.
A high level of experience in the rehabilitation and Strength and Conditioning services to athletes in Elite level sports to enhance athletic development, improve performance, prevent injuries and ensure timely recoveries.
Valjda nađu kojeg. Barem su se sjetili da je vrijeme :|

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Aca
Kontakt:

Post Postao/la Aca » 23 feb 2015, 18:41

Thierry Henry: "Navijači i igrači Arsenala vole Rosickog. Kao Arsenalov čovjek i navijač kažem da je Rosicky zvijezda za mene.",Bog na nebu,Roza na zemlji,Reus ima njegovu sliku u svojoj kuci,kakvi crni Ozili i Kazorle ,ako mene pitate da ga povrede nisu omele za mene bi Roza i dan danas bio prva desetka Arsenala :tokralju: :ljepota: .

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 23 feb 2015, 18:47

Je li ima neko iskustva sa kupovinom dukserica ili trenerki Arsenala ?
Sta mislite o ovome:
https://onedrive.live.com/?cid=D8D0FA6F ... AE%2131905" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo WENGER istina je!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 feb 2015, 19:14

slika

Već 7 godina prošlo. . .
Ko zna šta bi bilo sa Arsenalom da je Eduardo odradio tu sezonu do kraja
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 20:20

Kako je psihički ta povreda syebala sve igrače jbt.
Polusezonu smo odradili gotovo u stilu Nepobjedivih, čak mislim da nismo imali nijedan poraz, a onda krah :| .

Imali smo mali milion remija nakon te povrede.

Edit, imali samo 1 poraz do marta, i u martu jedan i u aprilu još jedan, al smo zato imali nevjerovatnih 11 remija

83 boda imali :cry:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2015, 20:25

Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 23 feb 2015, 20:28

topnik1 je napisao/la:Kako je psihički ta povreda syebala sve igrače jbt.
Polusezonu smo odradili gotovo u stilu Nepobjedivih, čak mislim da nismo imali nijedan poraz, a onda krah :| .

Imali smo mali milion remija nakon te povrede.

Edit, imali samo 1 poraz do marta, i u martu jedan i u aprilu još jedan, al smo zato imali nevjerovatnih 11 remija

83 boda imali :cry:

sjebala ih kad su pič kice u glavi,isto kao i ona **** etina na klupi,te sezone smo trebali osvojiti ligu,a ne jedna ozljeda da ih slomi kao da su im cijele familije pobili,dosta govori o psihičkoj pripremi klošara na klupi
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 23 feb 2015, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.