Samo cuvaj zdravlje momcino
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovaj momak stvarno nije los,ja sam ga dosta pratio,ima odlicnu brzinu i dribling,veoma je okretan i probojan,ali opet nekako vise bih volio da Ox igra zajedno sa Alexisom krila,iako bi naravno pristao na to da prodamo wolcota i dovedemo malca,igra odlicnoSamoZeljo je napisao/la:Ja sam rekao cak da je Giroud ponajbolji od ovih koji po prikazanom nisu bas za prvih 11 Arsenala.
Ne zaboravi da je taj Giroud imao ponajbolji vezni red EPLa iza sebe i bio prvi i jedini napadac. I zasto ga porediti sa bilo kim? Mogu ja naci one koji su statisticki bili bolji a nisu neki napadaci. Ako je to neki argument? Mario Gomez npr. za mene nije neki napadac a statisticki je veoma dobar. Drogba je za Gomeza Messi.
Slazem se ja da Giroud nije tako los ali nije ni dovoljno dobar.
Sta sam ja to toliko pogrijesio? Citiraj slobodno cijeli komentar pa reci.
Walcott za 9 godina nije pokazao puno, ni priblizno koliko zaradjuje.
Diaby? Mert? Monreal? Arteta? Flamini? Wojo?
Ramiz jednu sezonu od toliko godina, Jack skoro nista. Najtuznije je sto ce npr. ovaj Kokele na klupu kad se oporavi neko od ovih koji godinama boluju.
Sve su to igraci koji uglavnom budu u prvih 11, ako su zdravi. Previse je to zajebancije za nesto ozbiljije.
Wenger se ne zna rijesiti igraca koji ne zadovoljava. Jednostavno ne zna.
ODGOVORNO TVRDIM DA JE OVAJ DECKO VEC SADA BOLJI NEGO THEO WALCOTT! (video ispod)
Zasto ne pokusati?? Dragulj od 21 godinu. Najbolji vakat da se dovede. Ili je bolje dovoditi starije polovnjake iz Njemacke, Spanije ili Francuske i produzivati im ugovore iako nisu za Arsenal?
[youtube][/youtube]
Depay je odlican, izuzetno talentovan decko za kojeg u redu stoje United, Arsenal i navodno Liverpool ali ima jednu veliku manu, u odlucujucim momentima me dosta podsjeca na Nanija. Ima talenat, zna sve s loptom ali i praznu glavu. Jednostavno i laicki, brzo dodje do gola i onda dan prodje dok se namjesti i odluci koji dribling da izvede, nesto sto mene strasno iritira kod krilnih napadaca i nesto sto ne prolazi u Engleskoj. To ako popravi moze postati pravi pogodak za tim koji ga dovede.SamoZeljo je napisao/la:
ODGOVORNO TVRDIM DA JE OVAJ DECKO VEC SADA BOLJI NEGO THEO WALCOTT! (video ispod)
AllGunsBlazing je napisao/la:pa i ova nasa klada.
topnik1 je napisao/la:Kako je psihički ta povreda syebala sve igrače jbt.
Polusezonu smo odradili gotovo u stilu Nepobjedivih, čak mislim da nismo imali nijedan poraz, a onda krah.
Imali smo mali milion remija nakon te povrede.
Edit, imali samo 1 poraz do marta, i u martu jedan i u aprilu još jedan, al smo zato imali nevjerovatnih 11 remija
83 boda imali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.