Ima samo jedan, i taj je povredjen.Anderson8 je napisao/la:
Imas dva dobra lijeva beka, koga bi ti? Da se Carlos vrati iz penzije?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tottenham (Possible, 4-2-3-1): Lloris, Walker, Capoue, Dawson, Naughton; Dembélé, Paulinho; Lennon, Holtby, Townsend; Soldado.
Out: Vertonghen (ankle).
Tests: Rose, Eriksen (match fitness), Chiriches (knee), Kaboul (quad).
Liverpool (Possible, 4-1-4-1): Mignolet; Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan; Allen; Coutinho, Lucas, Henderson, Sterling; Suárez.
Out: Coates, Enrique (both knee), Gerrard (hamstring), Sturridge (ankle).
__
Townsend vs Flano
Out: Vertonghen (ankle).
Tests: Rose, Eriksen (match fitness), Chiriches (knee), Kaboul (quad).
Liverpool (Possible, 4-1-4-1): Mignolet; Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan; Allen; Coutinho, Lucas, Henderson, Sterling; Suárez.
Out: Coates, Enrique (both knee), Gerrard (hamstring), Sturridge (ankle).
__
Townsend vs Flano

ako bude ovaj sastav teško će liverpool izbjeći poraz. bez kapitena u sredini će tkilavo ići.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najgore od svega što su se Pjetlići raspucali pred meč sa nama. Do sada su bili katastrofa u napadu.
Tu ce trebati Allen, Lucas ili Hendo da pomazu, nema trece. Na toj strani je i Walker, bice tu dosta situacija 2 vs 1 ako ovi ne budu pruzali ispomoc, i Flanagan ce biti prepusten na nemilost. Doduse Andros na toj strani vise ide u sredinu, tako da tu na scenu stupaju veznjaci.
Raspucali se pred Anzhijem, no big deal.
Raspucali se pred Anzhijem, no big deal.
Ne samo u Bosni cijeloj nego najvjerovatnije i na svijetuRolex312 je napisao/la:Jesam li jedini koji ocekuje rutinsku pobjedu?

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
No. Prosle sezone smo super igrali na WHL, al' djaba kad nismo praznog gola mogli pogodit. S druge strane Bale 2x poludio i rijesio tekmu..Rolex312 je napisao/la:Jesam li jedini koji ocekuje rutinsku pobjedu?
Jos svi znaju da AVB i nije neki takticar i da redovno gubi ove tekme sa ekipama iz vrha, onda 2 dodje ko poklon

Samo da bez ideje ne uđemo u tekmu. Nadam se da ce ih BR nabrijat' da im 2 gola uvalimo i riješimo tekmu.
At the end of the storm there's a golden sky..
Odavno nismo bili vise pesimisticni pred neku tekmu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
DeffOtelo je napisao/la:Odavno nismo bili vise pesimisticni pred neku tekmu

"You'll Never Walk Alone"
Ja ne želim da pišem pametne postove, u meni su ubili želju neki ljudi kratke pamet. Sve što sam imao reći, napisao sam u postovima i stvari neka se odvijaju svojim tokom. Što se tiče konkretno ove sezone, Rodgers me je iznenadio sa četiri boda više nego sam planirao, ostaje da vidimo do kraja sezone kako će se stvari odvijati.BigAndy je napisao/la:@Henderson
Zamalo da napises dobar post i na kraju zeznes![]()
Enriqe je povrijeđen, a Aly nije naš, osim toga nije se pokazao. Također,moje mišljenje je da je Flanagan trebao ići na posudbu a Jack ostati u klubu. Što se tiče početka sezone, trebao se dovesti Alonso, besplatno.Imas dva dobra lijeva beka, koga bi ti? Da se Carlos vrati iz penzije?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Kako im fino stoji klupa

Suarez kapiten danas.

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 15 dec 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Odluka mu sranje.Henderson je napisao/la:Suarez kapiten danas.
Mislim na Brendana naravno.
why?nerkolfc je napisao/la:Odluka mu sranje.Henderson je napisao/la:Suarez kapiten danas.
Mislim na Brendana naravno.
Official XI: Mignolet, Flanagan, Sakho, Skrtel, Johnson, Allen, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez
Ništa neočekivano.
Jadna nam majka.
Ništa neočekivano.
Jadna nam majka.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drugi put kapiten, prvi put u ligi. Hajde da i to vidimo. 

Trebao je Agger biti kapiten danas al eto..
Ja bi i sa nerijesenim rez bio zadovoljan al potajno se nadam pobjedi...
Samo prvih 15-20 minuta da izdrzimo da se oslobodimo pocetnog pritiska...
Ja bi i sa nerijesenim rez bio zadovoljan al potajno se nadam pobjedi...

Samo prvih 15-20 minuta da izdrzimo da se oslobodimo pocetnog pritiska...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.